Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine stanovanja

stanovanja

A se je stanovanje prodalo za to ceno kot je bila nastavljena,sem 100000% da ne…

Ce ga prodate danes ne boste dobili vec kot 100.000,mogoce pri kaksnem naivnem kupcu 110.000…

Cene stanovanj padajo in to drasticno,kar pa je se bolj zaskrbljujoce stanovanja se sploh ne prodajajo,nikjer tudi v ljubljani ne!!!

V zadnjih 6mesecih je bilo skljenjenih nekje okoli 300 prodaj stanovanj(agencij je v slovniji 600) tako da je 50% nepremicninskih agencij brez ene same prodaje ze 6 mesecev!!!

Cene bojo padle v globino,tisti ki temu oporekate poglejte delnice ki tudi niso mogle pasti(krka,telekom,petrol,nkbm)

Cel svet in evropa gre v recesijo vi pa se kar mislite da boste 40 let stara stanovanja prodajali po 3000€ na kvadrat?!?

Se beremo cez pol leta,ko bo realna cena novega stanovanja v Ljubljani 2000€ na kvadrat.

Hvala bogu da nisem jeseni kupil novega stanovanja v Ljubljani,se kar ostajam v svojem enosobnem za Bezigradom.

TheMan

Če ne potrebuješ nujno denarja pač umakneš stanovanje iz prodaje, ker ni pravi čas za prodajo.

the man: v sloveniji je bilo 4.000 transakcij, v Ljubljani 420.
Vendar so to samo za stara stanovanja, ne za nova, ker teh pdoaktov ni.
Torej: trg še dela, za ostalo pa velja, kar pravi antonio: prodajalci pač ne bod prodajali, razen če bodo morali. Kupci pa bod kupovali od tisth, in samo od tistih, ki bodo morali.

Borg: Vsi,ki kaj vejo o ekonomiji in trznem gospodarstvu,gradbenistvu vemo, da se je trg z nepremicninami ustavil-dobesedno stoji!

Poznam agente in gradbenike,trenutno se ne dogaja nic!

Le najbolj zagrizeni agentje in agencije se trdijo da je vse normalno,realnost je povsem drugacna…

Se mi zdi da tudi ti spadas med tisto polovico agentov ki trdijo da trg nepremicnin deluje s polno paro.

Agentje in agencije bi morali kupcem ze v zacetku povedati da ni realno ricakovati 140.000 za enosbno 40let staro stanovanje na fuzinah,in naj nastavijo ceno na 100.000-Tako bi moralo biti ze v letu 2007,in trg bi mogoce se danes delal.

Tako pa so cene nepremicnin napihnjene,oziroma zmanipulirane s strani agentov,ki so ljudem govorili da bodo cene nepremicnin rastle se 100 let!

To pa je osnovna napaka,prav tako so ljudje vlagali v sklade,delnnice in balon je pocil…

Ljudje so vlagali v kovine,ki naj bi dosegale dobre donose,balon je pocil

Nafte je rasla za nekaj procentov mesecno,balon je počil…

To kar se sedaj dogaja na trgu nepremicnin je korekcija cen…

Trenutno si lastim enosobno stanovanje za bezigradom in ce ga prodam bom dobil 25.000 manj kot pred enim letom,vem pa da bi sploh tezko dobil kupca pa ceprav je stanovanje v celoti renovirano+privatno parkirisce…

Imel pa sem namen kupiti 3sobno za bezigradom,vendar cakam in opazam da cene ne samo da stojijo ampak padajo.

Podatki o transakcijah,se delajo za 6 mesecv nazaj-bo zanimivo prebrati podatke na koncu leta 2009,najvecja kriza na trgu nepremicnin bo poleti 2009.

To je samo moje mnenje,lahko da se motim,cas bo pokazal svoje.

TheMan

Mi pa kupujemo enosobno stanovanje v Ljubljani – vsaj 40m2. Za večjega žal finančno ne znese…

Zanima me kakšna je realna cena stanovanja za Bežigradom, blizu centra, 43m2, 2.nadstropje od 4, kompletno prenovljeno in na novo opremljeno pred 2 leti. So vsi priključki, mislim da ni dvigala.

Če kdo prodaja kaj primernega, se priporočam.:)

Hvala in lep pozdrav!

90-110k ?

Tako na uč bi rekel 109.000…

Cena je odvisna od lokacije in pa vrste obnove(instalacije,kopalnica,parket…)

Cena 110.000 max

Ne vem no v centru so cene kar (nasoljene)povsod.Zakaj pa ne kupite malo iz centra?

Hvala za odgovore!

Cena je 110.000 €. Je pa v celoti obnovljeno (vsa okna, vrata, parket, nova oprema,…)

Ja, saj iščemo še kakšno drugo ponudbo…

Za center je ta ponudba kar ugodna če je novo kar si naštel….

Cene bodo strmoglavile tako kot strmoglavlajo cene delnic, ker morajo špekulanti vračat kredite in so prisiljeni prodajat..to bodo tudi gradbeni špekulanti ..ti so bolj trdoživi in zato se bo trg po napovedih sesul poleti, ko jim bodo banke začele zavijatvrat ..tisti ki bodo kupili prej si bodo pulili lase, tisti,ki bodo paimeli keš bodo lahko špekulantom jebal mater. Do sedaj so kri scali tisti, ki so kupovali sedaj pa prihaja obrat …kriza bo po vseh napovedih min 3 leta… Glasovi skepse natem forumu so glasovi špekulantov, ki izkoristijo vsako najmanjšo priložnost za vplivanje na javno mnenje…še posebej sedaj ko jim voda teče v grlo …

Lep pozdrav osebi z vzdevkom kupujemo.

Imam stanovanje, ki bi Vas morda zanimalo. Kako Vas lahko kontaktiram?

Lep pozdrav osebi z vzdevkom kupujemo.

Imam stanovanje, ki bi Vas morda zanimalo. Kako Vas lahko kontaktiram?[/quote]

Živjo!
Prosim, če mi pošljete opis stanovanja (zaželjene tudi slike) na mail:
vk.stanovanje@gmail.com

Lp

Mi tudi prodajamo 2,5 sobno.Več info na email.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close