Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečne veze internetnikov

Srečne veze internetnikov

Nisem še spoznal take, ki bi zavijala z očmi, ko bi me zagledala.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A je dol padla?:))

…kot bi jo spodrezal…. na hrbet z nogami u luft….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

…kot bi jo spodrezal…. na hrbet z nogami u luft….. :))))[/quote]

Misliš, da je umrla?:)) Al se je le zazibala kot kakšne pikapolonica:)).

…kot bi jo spodrezal…. na hrbet z nogami u luft….. :))))[/quote]Misliš, da je umrla?:)) Al se je le zazibala kot kakšne pikapolonica:)).[/quote]In sadni hrošček jo je pobral…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Misliš, da je umrla?:)) Al se je le zazibala kot kakšne pikapolonica:)).[/quote]In sadni hrošček jo je pobral…. :)))[/quote]

Omg:))). Ne samo športnik, celo gentleman:))). Neki mi je slabo:)).

In sadni hrošček jo je pobral…. :)))[/quote]Omg:))). Ne samo športnik, celo gentleman:))). Neki mi je slabo:)).[/quote]To je normalno za zgodnjo nosečnost…. :)))

Omg:))). Ne samo športnik, celo gentleman:))). Neki mi je slabo:)).[/quote]To je normalno za zgodnjo nosečnost…. :)))[/quote]

Ne spomnim se, da bi bila midva skupaj:)).

To je normalno za zgodnjo nosečnost…. :)))[/quote]

Ne spomnim se, da bi bila midva skupaj:)).[/quote]Lahko, da si šla nevede za mano na stranišče in je kak semenček preskočil ko si se približala školjki…… 😉 😀

Ne spomnim se, da bi bila midva skupaj:)).[/quote]Lahko, da si šla nevede za mano na stranišče in je kak semenček preskočil ko si se približala školjki…… 😉 :D[/quote]

Ammm, kaj pa ti delaš na stranišču?:))) Saj nočem vedet…:)).

Se zgodi, če ga malo prevečkrat otreseš, maš prec problem……. 😀

Eh tista Matjazkova krivulja je čist napačna…. :)))

Eh tista Matjazkova krivulja je čist napačna…. :)))[/quote]

:))))
Matjazko je objavil krivilju, ki je bolj njemu pisana na kožo:)). Objavi ti svojo, osebno krivuljo, pa da vidimo kje si:)).

Drgač pa…nimaš pojma, kako se dela otroke:). In to pri teh letih…kam smo pršli:)).

Eh tista Matjazkova krivulja je čist napačna…. :)))[/quote]:))))
Matjazko je objavil krivilju, ki je bolj njemu pisana na kožo:)). Objavi ti svojo, osebno krivuljo, pa da vidimo kje si:)).

Drgač pa…nimaš pojma, kako se dela otroke:). In to pri teh letih…kam smo pršli:)).[/quote]Nebi vam delal skomin pa še it bi lahko razočaral, podrl njeno teorijo, tako, da….. 🙂

Nimam pojma!? Se mi zdi kdo ne ve…… :))
Veš kaj ti raje drugič pazi kam dreš na wc da ne boš tako stokala kako ti je slabo…. :)))

Retarduni…

:))))

Drgač pa…nimaš pojma, kako se dela otroke:). In to pri teh letih…kam smo pršli:)).[/quote]Nebi vam delal skomin pa še it bi lahko razočaral, podrl njeno teorijo, tako, da….. 🙂

Nimam pojma!? Se mi zdi kdo ne ve…… :))
Veš kaj ti raje drugič pazi kam dreš na wc da ne boš tako stokala kako ti je slabo…. :)))[/quote]

V moški wc pa res ne zahajam….tolk krize še ni blo:))).

Buci buci:)).

Ej, zavila sem z očmi:)).

Sadni, mislim, da imaš en resen problem. Okužen si z TAB sindromom.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dejte še to citirat no.

Lahko jaz? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko jaz? :)[/quote]

Dej pliz, ker te rada berem:)).

Lahko jaz? :)[/quote]

Dej pliz, ker te rada berem:)).[/quote]
Tako vzhičeno, da če sem prekratek, me skoraj spregledaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dej pliz, ker te rada berem:)).[/quote]
Tako vzhičeno, da če sem prekratek, me skoraj spregledaš. :))[/quote]

Tebe je nemogoče spregledati:)). Tak um, takšno razmišljanje…ej, jst zdej to resno, da ne boš spet v dvomih:). Vidiš, kako ti pomagam:)).

Večer je in najmanj trije baje vezani interentniki visijo na forumu in delijo samskim nasvete.

Srečne veze? To bo ja…kekci, še sami sebi ne verjamete.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Po moje si malo fouš:). Eni lahko oboje…poklepetajo in se stiskajo z drago osebo, kaj je tu težkega za razumet?:)

evo ti nasvet (ko ga že ravno iščeš) pojdi gol ven na dež, da boš imel namočenega tiča ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close