Spoznavanje na ona-on
lilly78421, 11.01.2025 ob 16:09
sama570, 02.01.2025 ob 11:04
Naveličana samskosti, sem si postavila cilj v letošnjem letu koga spoznati. Spoznavanje v živo je katastrofa, zato bi morda poskusila na spletu. Ona-on je bojda najboljši za spoznavanje pri nas. Zanima me, kako je z uporabo za ženske. Je potrebno plačati kakšno članarino ali imate ves čas na voljo vse funkcije? Če se karkoli plača, koliko stane in kaj bom v zameno dobila? Je tukaj kakšna uporabnica ona-on, ki je pripravljena deliti izkušnje?
VSi porzali za online dating so drek, jaz sem pred leti na najdiljubezen.si. naletela na morilca, ki je ubil policaja, psihoza v glavi. S tem da sem se placala clanarino za 1 leto.
Po tistemu sem nekaj let bila raje samska. Sla vmes na Badoo, kjer imas se hujse manijake, naletela na enga starejsga italijana iz Sicilije, ki se je lagal da je samski, bil porocen, …..lagal da ima jahto in da velik potuje. Svasta!
Na ona on sem spoznala grozne dece, edin mojga bivsga ki je vsaj bil financno stabiln, hotu resno vezo in bil normaln.
Pojdite v srbske spejse na xu, bivsmu twitterju, not imate paciente in bivse kriminalce brez kesa, eni so srecno poroceni na papirju pa jih zena zivi, drugi lazejo da imajo ful kesa. Bruh!
Srbski spejsi so najslabsa oblika za spoznavanje moski, izven Slovenije.
Prvo govoris v spejsih z njimi, skrivajo se pod avatarji, ko gres z enimi v kontakt preko viberja ali whatsappa preko kamere je se hujsa groza, redki so normalni in financno stabilni. Eni drkajo na tebe brez tvojga dovoljenja, se primitivno obnasajo, lazejo o sebi cca 99% , ti bi jim mogla vse po pravici povedati, tripajo da bodo do tebe prisli sam da sexajo s tabo tud ce so poroceni ali da ti prides do njih v Beograd! Sem proti feminizmu, sam taki laznjivci balkanci ki so bezposlicarji te naredijo v radikalno feministko!
Zasovrazla bos moske!
Pri spoznavanju ni pomembna resnost, poštenost itd. To so lastnosti, ki ji potrdiš dolgoročno. Kratkoročno pa so v ospredju druge stvari, sploh ko se prvič srečaš.
Pisanje ni težko, na koncu je pomembna tesesna govorica, mimika itd. Si karakterno lahko popoln pa vseeno ne bo nič. Obsojenje nasprotnega spola, da ni resnosti je pristransko in ne vodi do željenih rezultatov.
Jaz sem npr. prijazen, ni mi vseeno za druge, v bistvu ne znam lagati, sem aktiven itd. Po drugi strani pa potrebujem več časa, da se nekomu odprem in to je dovol, da spremenim telesno govorico, ki ni privlačna.
Iz kje resen, 12.01.2025 ob 00:26
Stara 35 let, tudi iz Lj
za član oo
Sem ustvaril račun na Gmailu, pa mi lahko tja pišeš. Bova postopoma ugotavljala, če sva si usojena. 😉
Včeraj sem gledal film The Social Network, ki povzema, kako je nastalo omrežje Facebook. Na začetku so menda vsi imeli napisan stan – samski oz. samska. Študentje so se na podlagi tega srečevali in seksali. Slika danes: brez slike, brez podatkov, brez objav. Potem so se začeli pojavljati aplikacije, ki so bile namenjene izključno parčkanju. Spet podobno – najprej se je govorilo, kako se vse več parov spozna na spletu. Slika danes: pravijo, da nekoga lažje spoznaš v živo. Kaj vam to pove? Jutri se lahko pojavi neko novo omrežje, ker bo nekdo zrihtal nekaj boljšega in bo nekaj časa funkcioniralo. Ko se bo gor pojavilo en kup obupancev pa se bo zgodba ponovila.
Iskreno povedano, me zelo čudi, da ona-on še obstaja. Vsi vemo, kaj se gor dogaja in zakaj stvar ne deluje. Samo vprašanje časa je, kdaj se bo pojavil nekdo, ki bo imel za pokazat nekaj boljšega.
Forum je zaprt za komentiranje.