Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoznavanje na ona-on

Spoznavanje na ona-on

Vcasih se pa kakšen najde, na lito tudi ne moreš zadet, ce nimaš srečke.

Pismo probat moraš. Ni druge danes.

Za tipe: če dobiš 100 sporočil tedensko….moraš napisat dobro sporočilo da te opazim. Večina pa samo teži. In pričakuje spise od mene. Sam pa je zna nič rečt.

Pa čim prej presedlat na fb. Gmail.

Punce imamo portal zastonj

Odgovor na objavo uporabnika
ne odpišejo, 02.01.2025 ob 14:23

V 99 % primerov ženske ne odpišejo na prejeta sporočila. Preden katera skoči v zrak da zato, ker neplačnice ne morejo pisati; imam vplačano polno članarino, kar neplačnicam omogoča neomejeno komunikacijo z mano Kljub temu v 99 % primerov ni odziva.

predstavljaj si ,zanimiva ženska dobi 350 sporočil v 3 dnevih ….

Samo zanima me, 03.01.2025 ob 01:21

Ne iščem moškega za seks, ampak za družbo, za skupne užitke v delu in vandranju. Blizu 60. A to se najde na teh portalih ali pa res vsi iščejo samo seks?

najdi si prijateljico ,zakaj moškega …

Ona-on je za en drek. Stvar bi morala biti plačljiva za vse. Tam kjer je nekaj zastonj, ne moreš pričakovati resnosti. Če pa nekdo nekaj plača, ima tudi resen namen.

Ženske se zdaj zagovarjajo z nekim dobrim uvodnim sporočilom, ki te po možnosti še nasmeji. Ampak ko pa kakšni pošlješ takšno sporočilo, ga niti ne odpre. Pošlješ še drugo in tretje sporočilo pa si še kar ignoriran. Po tednu dni se ženska neha prijavljati ali pa deaktivira profil in trdi, kako ni resnih tipov, v njenem inboxu pa 100+ neprebranih sporočil.

Razlaga, 03.01.2025 ob 08:35

Zelo dobra razlaga, zakaj Tinder ne deluje: https://www.youtube.com/watch?v=x3lypVnJ0HM

Ampak načeloma lahko to velja za katerokoli dejting aplikacijo.

Ne v bistvu je mnogo slabše ,ker je razmerje 1 proti 10 več moških….V bistvu se mora dober ok moški poniževat…se strinjam 1 procent top moških pač obvladuje situacijo…

zelo odvisno02, 03.01.2025 ob 14:19

najdi si prijateljico ,zakaj moškega …

se strinjam, ji bo prijateljica bolje kot moški za druženje..

Nimam osebnih izkušenj. Ampak kar berem tukaj gor in kar sem slišala od znancev,  je tako, da prvih par dni pričakuj velik naval. Dobesedno te bodo klikali, pisali, nekateri bodo tudi vulgarni… Večina žensk takrat obupa, pa se izpiše. Jaz pa mislim da je treba vztrajati, vsaj kakšen mesec. Napiši si jasni profil, kakšna si, kaj pričakuješ,kaj si želiš in kaj moški od tebe lahko pričakuje. Iskreno. Slike naj bodo take kot si, realne. Poznam kar nekaj ljudi ki so se uspešno spoznali na ona on in so skupaj že dlje časa . Tako da ni vse črno belo. Ne bo pa enostavno. Veliko časa ti bo šlo v prazno za dogovarjanja, tudi razočarana boš, ker bo v živo drugače izpadlo kot na netu. Srečno ti želim

123098, 02.01.2025 ob 14:21

Nič ne poveste v kateri starostni skupini se nahajate. Velika razlika je ali si mlad, mlajši, ki imaš načrte za družino ali pa starejši, ki rabiš malo družbe. Jaz sem v zadnji skupini, starejša. Mogoče najdem koga, mogoče ne. Izkušnje niso dobre, probala sem, moški so precej čudni, tudi nesramni. Eni so pretirano športno aktivni, lovijo izgubljeno mladost.

Kot odrasel človek iščem odraslo žensko. Verjetno so tudi mlade dobre, ampak za mlade.

zelo odvisno02, 03.01.2025 ob 14:25

Ne v bistvu je mnogo slabše ,ker je razmerje 1 proti 10 več moških….V bistvu se mora dober ok moški poniževat…se strinjam 1 procent top moških pač obvladuje situacijo…

“Ne v bistvu je mnogo slabše ,ker je razmerje 1 proti 10 več moških….V bistvu se mora dober ok moški poniževat…se strinjam 1 procent top moških pač obvladuje situacijo…”

Nope, to jamranje se že matematično ne izide, to bi pomenilo 100 žensk na tipa, en jih pa že logistično ne more več kot 3, 4 servisirat, že to težko. Poleg tega bi po tej logiki teh top 1% servisiralo ne samo top ženske, ampak vse, ni logično, zakaj bi se tip, ki mu je dosegljiv top 1% žensk, matral s povprečnimi?

Niti video tega ne trdi, video navaja, da tipi lajkajo cca. 40% žensk, ženske pa cca. 15% tipov, kar je morda res, ampak to ne pomeni, da vse ženske lajkajo istih 15%, strinjali se boste, da imajo tudi samo vizuelno ženske različne preference, niso vsem všeč isti tipi.

Tako da na koncu po moje pridemo do tega, da lahko na netu cca. top 20% tipov, recimo da se pokriva s Paretovim 80:20, najde žensko, ki jim je res ful všeč, ostali se morajo zadovoljiti pa s tem, kar jim je pač na voljo, ali biti pa brez,  nič bistveno drugače kot v real lajfu.

Če hočeš ta najboljše ženske, moraš kot tip pač po nečem izstopat, tako je bilo od nekdaj in bo najbrž vedno, sej če hočeš dobro službo, tudi ne moreš biti samo povprečen.

zelo odvisno02, 03.01.2025 ob 14:16

predstavljaj si ,zanimiva ženska dobi 350 sporočil v 3 dnevih ….

Kaj napisati, da bodo odpisale?

ne odpišejo, 03.01.2025 ob 16:45

Kaj napisati, da bodo odpisale?

Pa kerim to pišete, tem, ki so vas lajkale in so match z vami, ali kar nekim random ženskam? Ker slednjim po moje mal desperatno izpade, zakaj bi pisal eni, ki te niti lajkala ni? Nimam naročnine na tinderju in če je nimaš, si lahko samo z matchi dopisuješ, ampak kot jaz razumem, so na dejting appih začetni filter pač fotke in profilni opis, če to ni blo dovolj, najbrž tudi dopis ne bo.

Omenjam portal Ona-on, ne Tinder. Na Tinderju sem imel nekaj ujemanj z Azijkami, oddaljenimi nekaj tisoč km, z ženskami z naših koncev pa sploh ne, zato sem le-tega opustil. Glede na slike, ki jih imajo ženske na Tindru mi ni jasno, zakaj sploh so gor. Le-te bi morale v vsakdanjem življenju imeti ponudb na vsakem koraku. Razen če se delajo nedostopne, pa jih zato nihče ogovori.

ne odpišejo, 03.01.2025 ob 18:21

Omenjam portal Ona-on, ne Tinder. Na Tinderju sem imel nekaj ujemanj z Azijkami, oddaljenimi nekaj tisoč km, z ženskami z naših koncev pa sploh ne, zato sem le-tega opustil. Glede na slike, ki jih imajo ženske na Tindru mi ni jasno, zakaj sploh so gor. Le-te bi morale v vsakdanjem življenju imeti ponudb na vsakem koraku. Razen če se delajo nedostopne, pa jih zato nihče ogovori.

@ne odpisejo

Vprašanje kako izgledajo v živo. Filtri delajo čudeže, v živo pa čist druga. Če bi bila lepotica, ne bi bila samska.

Moj povzetek iz ona-on, recimo da je ena postavka, kjer kandidata izločim: videz ne odgovarja, višina ne odgovarja (previsok), barva oči ne odgovarja (všeč samo specifične), piše, da želi otroke, je pravoslavec, ima samo srednjo šolo, je športnik (samo športa), je iz “napačnega” kraja. In potem tako izločiš skoraj vse. Aja, potem so še tisti, ki so leta in leta gor, pa tisti, ki so nadležni, tisti, ki ne napišejo nič konkrtnega.

she-him, 03.01.2025 ob 18:53

Moj povzetek iz ona-on, recimo da je ena postavka, kjer kandidata izločim: videz ne odgovarja, višina ne odgovarja (previsok), barva oči ne odgovarja (všeč samo specifične), piše, da želi otroke, je pravoslavec, ima samo srednjo šolo, je športnik (samo športa), je iz “napačnega” kraja. In potem tako izločiš skoraj vse. Aja, potem so še tisti, ki so leta in leta gor, pa tisti, ki so nadležni, tisti, ki ne napišejo nič konkrtnega.

Zaradi barve oči izločite človeka? Lahko bi bil idealen, ampak če nima točno ta pa ta Pantone šarenic, ga skenslate?

@sama570

Kolk si pa stara in iz kje prihajaš? Lahko se midva dobiva na ena pijači. Sem 30 let star iz osrednjeslovenske regije, če sm normalen boš pa sama povedala 🙂

sama570, 02.01.2025 ob 11:04

Naveličana samskosti, sem si postavila cilj v letošnjem letu koga spoznati. Spoznavanje v živo je katastrofa, zato bi morda poskusila na spletu. Ona-on je bojda najboljši za spoznavanje pri nas. Zanima me, kako je z uporabo za ženske. Je potrebno plačati kakšno članarino ali imate ves čas na voljo vse funkcije? Če se karkoli plača, koliko stane in kaj bom v zameno dobila? Je tukaj kakšna uporabnica ona-on, ki je pripravljena deliti izkušnje?

Star sem 39 let, živim v Ljubljani in želim spoznat žensko za resno zvezo. Koliko let imaš in od kod si?

8409, 03.01.2025 ob 19:04

Zaradi barve oči izločite človeka? Lahko bi bil idealen, ampak če nima točno ta pa ta Pantone šarenic, ga skenslate?

Ja, res…kaj če bi bil ravno ta idealen? ?Nikoli ne bi slepo zaupala podatku o barvi oči, navedenem na profilu. Če bi me moški pritegnil, bi želela vsekakor (tudi) barvo oči preveriti osebno v živo.

Do nadgradnje spoznavanja z nekom iz portala za zmenke bi pri meni prišlo le, če ob pregledu njegovega profila in/ali branju njegovega sporočila “dobim tisti pravi občutek”…ne znam opisati tega občutka….enostavno se nekaj v meni “nasmehne”,….in le s strani takšnega bi sprejela prvi stik in morda šla tudi na spoznavno kavo, če bi v nadaljnji komunikaciji ugotovila, da imava več skupnih točk. Da bi pa kar kot po tekočem traku sprejemala vsa povabila na kavo, pa žal ne. Če se nič v meni ne “nasmehne”, sem raje sama. Napaka?…morda.

Sej ves, da so Azijke na Tindru fejk, a ne?

Jaz vsakemu moskemu, ki mi pise, odpisem. Pac, neka osnovna kultura. Ponavadi so oni tisti (govorim za Tinder), ki se pomatchajo s tabo in ne pisejo. Oz ne odpisejo. Skenslam potem vsak match, od katerega po nekaj dneh ni odziva ter ce res ne zna sestaviti dveh stavkov. Pa ne maram, ce se z nekom dopisujem, da je odziven k crknen kojn.

Gledat na vsako malenkost brez kančka tolerance je bolano. Zato pa ženske potem lajkate samo 15% tipov ali še manj (kakor je omenjeno v posnetku za Tinder).

Jaz najprej preverim videz (obraz in postava) ženske, potem karakteristike in nazadnje še opis, ki ga je sestavila sama. Če mi je vsaj malo simpatična in imava neke skupne točke, sem pripravljen marsikaj tolerirati: pitje alkohola, kajenje, izobrazba, oddaljenost ipd. S takšnim pristopom se brez problema ujemaš s 40% žensk (znotraj nastavljenega filtra). Samo problem je, ker zaradi strogih ženskih kriterijev nisi med top 15% in si zato kot moški ignoriran.

Bolano, 03.01.2025 ob 22:55

Gledat na vsako malenkost brez kančka tolerance je bolano. Zato pa ženske potem lajkate samo 15% tipov ali še manj (kakor je omenjeno v posnetku za Tinder).

Jaz najprej preverim videz (obraz in postava) ženske, potem karakteristike in nazadnje še opis, ki ga je sestavila sama. Če mi je vsaj malo simpatična in imava neke skupne točke, sem pripravljen marsikaj tolerirati: pitje alkohola, kajenje, izobrazba, oddaljenost ipd. S takšnim pristopom se brez problema ujemaš s 40% žensk (znotraj nastavljenega filtra). Samo problem je, ker zaradi strogih ženskih kriterijev nisi med top 15% in si zato kot moški ignoriran.

“Samo problem je, ker zaradi strogih ženskih kriterijev nisi med top 15% in si zato kot moški ignoriran.”

Ravno zgoraj argumentiram, da to ni 15%, ampak 20-25%, morda celo nekaj več, ne klikajo vse ženske istih 15% moških, imajo osebne preference.

Ampak tudi če je 10%, zakaj ne bi obrnili perspektive in se raje potrudili priti v top 10%? Če si pri npr. 40-ih fit, da se nisi zapustil, da si urejen, se znaš lepo zrihtat in oblečt, si profesionalno realiziran, i.e. v nečem res dober, in si izbrusil svoje socialne veščine in zgradil svoj socialni krog, si ne samo top 10%, ampak top 1%, s tem, da so vse te stvari že za tebe samega dobre.

A ni lažje iz sebe potegnit maksimum, delat na sebi in bit najboljša verzija sebe, kot ženske prepričat, naj znižajo standarde?

8409, 04.01.2025 ob 00:15

“Samo problem je, ker zaradi strogih ženskih kriterijev nisi med top 15% in si zato kot moški ignoriran.”

Ravno zgoraj argumentiram, da to ni 15%, ampak 20-25%, morda celo nekaj več, ne klikajo vse ženske istih 15% moških, imajo osebne preference.

Ampak tudi če je 10%, zakaj ne bi obrnili perspektive in se raje potrudili priti v top 10%? Če si pri npr. 40-ih fit, da se nisi zapustil, da si urejen, se znaš lepo zrihtat in oblečt, si profesionalno realiziran, i.e. v nečem res dober, in si izbrusil svoje socialne veščine in zgradil svoj socialni krog, si ne samo top 10%, ampak top 1%, s tem, da so vse te stvari že za tebe samega dobre.

A ni lažje iz sebe potegnit maksimum, delat na sebi in bit najboljša verzija sebe, kot ženske prepričat, naj znižajo standarde?

Vuhuu, @8409, well done za zapis !!! Pa si tip, ane? 🙂

Ce vidis, lahko vprasam za info, ce lah na tinderju nastavis tako, da imas moznost ogledov in matchanja (z obeh strani) le iz Slovenije? Hvala.

@Bolano, daj se enkrat … ali trikrat preberi svoje. Pomagam – tole – kaj najprej PREVERIS … in tud mora bit, ane? Pol se pa jezis, da zenske zase zelijo onih 15posto, kako smotane in pikolovske so. Zakaj bi one izbirale po obrazu in telesu ene (pod)povprecne, pa ostalo tudi? Btw, povedal si, kaj si pripravljen TOLERIRAT (mislim, res najdes izraze) to in to. V redu, tvoja izbira sej izbiras zase … sam jaz tega, kar si izpostavil ne bi, nope. Intarara, smo zakljucili krog, ko @8409 razlaga o t.i. procentih, ki so v resnici visji (za zenske ali tipe).

Zadnje dve leti sem občasen član na ona on.Navezal sem stik z mnogimi ženskami,tudi vezanimi. In v teh dveh letih sem jih s portala pofukal vsaj trideset, najstarejša je imela 68 let.Nekatere so za akcijo že po parih dneh dopisovanja, druge pač ne..sexajo pa itak rade vse

Onaonovec, 04.01.2025 ob 06:02

Zadnje dve leti sem občasen član na ona on.Navezal sem stik z mnogimi ženskami,tudi vezanimi. In v teh dveh letih sem jih s portala pofukal vsaj trideset, najstarejša je imela 68 let.Nekatere so za akcijo že po parih dneh dopisovanja, druge pač ne..sexajo pa itak rade vse

….in dobro jutro tudi tebi, @onaonovec. (dobesedno 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close