Spoznavanje na ona-on
Bodi vesela, da lahko takoj izločiš pleve od zrna. Plevela pa je več … To je dobro, saj takoj veš, kam pes taco moli. A bi raje, da ti mesece prodajajo sladke besede in šele potem odkrijejo pravega sebe?!
Bistveno je, da ima odlično napisan profil, kdo ti si, kakšna si značajsko, osebnostno, kaj pričakuješ od moškega, kakšnega odnosa si želi, kaj ti “nudiš”… Čim bolj brutalno iskreno. Ob takšnem profilu se potem ustavi nekaj sto moških, ki so pleve, pa tudi moški, ki jim dejansko ustrezaš glede na zapisano. Ampak že po pisanju vidiš, da so drugačni. Lahko pa še vedno na zmenku ugotoviš, da to ni to. Ampak moraš biti vztrajna! Če že greš na takšen portal, potem moraš pričakovati, da ne boš iskala nekaj dni, ampak lahko tudi leto, dve … Zraven imej še Wordov dokument, kamor zapisuješ njihova uporabniška imena, da se dvakrat ne ukvarjaš s tistim, ki si ga že izločila.
In kako naj moški ženski dokaže, da je resen? Naj napiše v opis? To ima 500 tipov v opisu. Kako pa potem?
Sam sem glih med vikendom preko OnaOn pisal neki ženski, ki že 3 mesece ni bila prijavljena. Upam, da se vrne nazaj, čeprav je velika verjetnost, da ne bo dolgo samska. Obupala je po vsega skupaj 2 tednih. Ujameva se v toliko točkah, da tistih par pomanjkljivostih (kjer se ne ujemava) komaj kaj opazim. Ocenil sem, da bi bilo lepo v njeni družbi in bi jo čakal tudi celo leto (bi sprejel izziv, čeprav sem včasih potreben kot Sahara). Ampak po vsega skupaj 2 tednih je portal nehala uporabljati. In ni edina, ki je tako končala. Sem pa prepričan, da je gor kar nekaj kvalitetnih moških, ampak spoznavanje je za današnje ženske preveč. Vse bi samo lepo izpolnjen profil – to ima vsak drugi moški, priložnost pa dobi le ena peščica.
No, koliko moških se bo na neko žensko spomnilo in ji šli pisat, čeprav je že mesece neaktivna? A ni to dovolj velika resnost?
Kako?, 06.01.2025 ob 08:37
In kako naj moški ženski dokaže, da je resen? Naj napiše v opis? To ima 500 tipov v opisu. Kako pa potem?
Sam sem glih med vikendom preko OnaOn pisal neki ženski, ki že 3 mesece ni bila prijavljena. Upam, da se vrne nazaj, čeprav je velika verjetnost, da ne bo dolgo samska. Obupala je po vsega skupaj 2 tednih. Ujameva se v toliko točkah, da tistih par pomanjkljivostih (kjer se ne ujemava) komaj kaj opazim. Ocenil sem, da bi bilo lepo v njeni družbi in bi jo čakal tudi celo leto (bi sprejel izziv, čeprav sem včasih potreben kot Sahara). Ampak po vsega skupaj 2 tednih je portal nehala uporabljati. In ni edina, ki je tako končala. Sem pa prepričan, da je gor kar nekaj kvalitetnih moških, ampak spoznavanje je za današnje ženske preveč. Vse bi samo lepo izpolnjen profil – to ima vsak drugi moški, priložnost pa dobi le ena peščica.
No, koliko moških se bo na neko žensko spomnilo in ji šli pisat, čeprav je že mesece neaktivna? A ni to dovolj velika resnost?
Res je opažam da so danes moški bolj resni kot ženske enako v kategoriji nad 30 let ali pod 30 let. Babe niste resne več in ne veste kaj bi rade. To je začetek propada evropske civilizacije že zadnjih 15 let.
Kot že napisano, sam uporabljam še Urgenco. Pravkar se z eno dogovarjam za srečanja, v upanju, da se morda sčasoma pojavi kaj več. Jasno, ženska poleg sexa pričakuje še nagrado. Jaz bom poskrbel še za rezervacijo sobe in njene potne stroške (če na koncu ne bo stisnila rep med noge). Ampak finance mi sploh niso problem. Želim samo izpostaviti, kako nizko sem se spustil, da ženski pokažem (v upanju da bo tudi ona to videla), da nisem tip, ki ga zna samo vtaknit-povleč-špricat, ampak znam za žensko poskrbeti tudi kako drugače. Toliko o resnosti žensk.
Urgent, 06.01.2025 ob 10:23
Kot že napisano, sam uporabljam še Urgenco. Pravkar se z eno dogovarjam za srečanja, v upanju, da se morda sčasoma pojavi kaj več. Jasno, ženska poleg sexa pričakuje še nagrado. Jaz bom poskrbel še za rezervacijo sobe in njene potne stroške (če na koncu ne bo stisnila rep med noge). Ampak finance mi sploh niso problem. Želim samo izpostaviti, kako nizko sem se spustil, da ženski pokažem (v upanju da bo tudi ona to videla), da nisem tip, ki ga zna samo vtaknit-povleč-špricat, ampak znam za žensko poskrbeti tudi kako drugače. Toliko o resnosti žensk.
jao ,kaj se greš ti …pa za nagrado itak jih imaš ogromno…ma ni to to …mogčo če za se spraznit …a nimaš paranoje na bolezni…
her-him, 06.01.2025 ob 11:07
Kako ste moški gnili. Najprej bosta fuk frenda, potem bosta ugotovila, da vaju zanimajo različne stvari in imata različne poglede na svet in potem bo ona kurba, ker se je kao skurbala s tabo za ff. Gilo do fundamenta. Kr prizadani jo, ja, saj to moški znate.
pa saj taki le lovijo fuk, nočejo resno vezo, četudi lažejo, da hočejo.
zato pa si spolno aktivna le s partnerjem če hočeš vezo in tako se tudi zavarajuše pred temi predatorji, ker sami od sebe odpadejo, ker jim resna veza seveda ni interes, četudi lovijo pod pretvezo resne veze.
Kot rečeno – se komaj dogovarjava. Očitno je nečesa zelo potrebna (fuka, keša ali oboje), ker se niti ne poznava pa ona že upa na večkratna redna srečanja. Z moje strani je tudi bila opozorjena, da bo potem to težko in boleče prekiniti, sploh če bo sex res dober. Tudi vabljena je bila, da se prej dobiva, spoznava in če se ujameva, imava lahko kaj bolj resnega kot le avanturo. Sklepam, da njeno finančno stanje ni najbolje, tako da bi vsekakor ona bila v prednosti.
Kakorkoli, zavrnila je vse moje ponudbe, želi le občasen dober sex za nizko ceno (če bi se prodajal jaz, bi vsaj potrojil). Jaz sicer bolj ugibam, ali je res tako resna, da se bo potem prikazala.
že matematika se ne izide ,30 žensk je aktivnih od 35 do 53 let za primer cela obala,Koper,Izola ,Piran ,Ankaran Od teh ti maora bit ena všeč ,pa še obratno ,ni logike…Moških je 10 x več ,mislim,da je za obe strani problem,zato samo par procentov maherjev hodi na zmenke …
Glej na spoznavanje in zmenke podobno kot na službene razgovore (jaz sem jih kot HR dal že kar nekaj čez). Naloga HR je, da zagotovi nov kader… ni zmeraj enostavno, proces pa je treba izpeljati, ker brez kadra firma propade. V primeru iskanja partnerja je ženska enako kot HR za firmo. Ne moreš spoznati samo 5 tipov in reči “saj ni nič resnega”. Kaj pa ostalih 100, 200, ki jih nisi niti povohala? Tudi jaz po 3 slabih CV-jih ne morem nehati, ker firma nujno rabi delavca. Razumeš primerjavo?
Res je, moških je na teh portalih več kakor žensk. Ženske ste zato v prednosti (imate več izbire) in bi se morale hitreje menjavati (najdeš partnerja – se izpišeš). Da pa zasledim ženske, ki so že leta na OnaOn in so aktivne le vsake toliko časa, pomeni, da s takimi ženskami nekaj ne štima. Na koncu se matematika lepo izide.
Urgent, 06.01.2025 ob 11:56
Kot rečeno – se komaj dogovarjava. Očitno je nečesa zelo potrebna (fuka, keša ali oboje), ker se niti ne poznava pa ona že upa na večkratna redna srečanja. Z moje strani je tudi bila opozorjena, da bo potem to težko in boleče prekiniti, sploh če bo sex res dober. Tudi vabljena je bila, da se prej dobiva, spoznava in če se ujameva, imava lahko kaj bolj resnega kot le avanturo. Sklepam, da njeno finančno stanje ni najbolje, tako da bi vsekakor ona bila v prednosti.
Kakorkoli, zavrnila je vse moje ponudbe, želi le občasen dober sex za nizko ceno (če bi se prodajal jaz, bi vsaj potrojil). Jaz sicer bolj ugibam, ali je res tako resna, da se bo potem prikazala.
Kaj za ene zgodbice si ti namišljaš v buči…..o prostitutki. Poceni prostitutki očitno. Dobesedno ti pove ceno in da je to to kar hoče od tebe….ti pa faking sanjaš da bo mogoče enkrat tvoja žena? In sproti razlagaš kako si resen, ženske (prevod prostitutke katerih se poslužuješ) pa niso.
Ko vas človek bere mu tako v pol minute rata jasno da nimate dobesedno nobenega stika s splošno žensko populacijo v realnosti. Vse kar poznate je online, of, prostitutke. In na podlagi le teh posplošujete na žensko populacijo. Ne vem ali je žalostno ali strašljivo to. Kaj za ena bedna življenja imate to. Tip je tako obupan da bo prostitutki potne stroške plačal z upanjem da ne bo več prostitutka za druge, samo še zanj in se delala da sta par. Žalostno je to ja. In strašljivo.
patetično, 06.01.2025 ob 12:32
Kaj za ene zgodbice si ti namišljaš v buči…..o prostitutki. Poceni prostitutki očitno. Dobesedno ti pove ceno in da je to to kar hoče od tebe….ti pa faking sanjaš da bo mogoče enkrat tvoja žena? In sproti razlagaš kako si resen, ženske (prevod prostitutke katerih se poslužuješ) pa niso.
Ko vas človek bere mu tako v pol minute rata jasno da nimate dobesedno nobenega stika s splošno žensko populacijo v realnosti. Vse kar poznate je online, of, prostitutke. In na podlagi le teh posplošujete na žensko populacijo. Ne vem ali je žalostno ali strašljivo to. Kaj za ena bedna življenja imate to. Tip je tako obupan da bo prostitutki potne stroške plačal z upanjem da ne bo več prostitutka za druge, samo še zanj in se delala da sta par. Žalostno je to ja. In strašljivo.
to že ves čas govorim-drolje bi poročili in jim dali vse.. resno žensko bi pa imeli za fuk.
narobe svet ?♀️
Od takih žensk je treba čim dlje stran. Kakšno leto nazaj sem na Tinderju spoznal simpatično bejbo za “short-term, open to long-term”. Po tednu dopisovanja si rečem, saj na začetku je itak vse short-term (ne veš koliko časa bo trajalo). Z bejbo se zmeniva, da se spoznava še v živo. Jaz vse lepo raziščem in splaniram, kam bova šla, da bo perfect dejt. Pride dan D in jaz se odpeljem 40 km daleč, kjer sva bila dogovorjena. Nje od nikoder in se spet tolažim: je pač nervozna in zamuja. S 15-minutno zamudo mi napiše, če se bova kaj zmenila za kakšnih 200€, ker nujno potrebuje denar. Nikoli je nisem videl v živo.
Izkušnja me je veliko naučila o previdnosti. V začetku decembra spet spoznam eno drugo, ki hoče takoj na dejt. Redko katera takoj pristane na srečanje v živo, ampak meni je ustrezalo, ker takoj vidiš, pri čem si. Sva pa bila 160 km oddaljena in sem tokrat tudi sam želel malo resnosti. Predlagal sem, da se dobiva v Ljubljani (jaz bi tako prevozil 70% poti, ona 30%) in greva skupaj še lučke pogledati. Pa je bila takoj proti, da se ne misli voziti. Jaz pa tudi nisem pripravljen na 160 km dolgo pot, da se na koncu pridem samo obrniti. Sem se ji samo vljudno zahvalil in jo že skoraj pozabil.
Toliko o resnosti današnjih žensk. Šle bi v resno zvezo, vse bi imele popolnega tipa, spoznavati se jim ne da, tvegati ni pripravljena niti ena.
Čim dlje stran, 06.01.2025 ob 13:17
Od takih žensk je treba čim dlje stran. Kakšno leto nazaj sem na Tinderju spoznal simpatično bejbo za “short-term, open to long-term”. Po tednu dopisovanja si rečem, saj na začetku je itak vse short-term (ne veš koliko časa bo trajalo). Z bejbo se zmeniva, da se spoznava še v živo. Jaz vse lepo raziščem in splaniram, kam bova šla, da bo perfect dejt. Pride dan D in jaz se odpeljem 40 km daleč, kjer sva bila dogovorjena. Nje od nikoder in se spet tolažim: je pač nervozna in zamuja. S 15-minutno zamudo mi napiše, če se bova kaj zmenila za kakšnih 200€, ker nujno potrebuje denar. Nikoli je nisem videl v živo.
Izkušnja me je veliko naučila o previdnosti. V začetku decembra spet spoznam eno drugo, ki hoče takoj na dejt. Redko katera takoj pristane na srečanje v živo, ampak meni je ustrezalo, ker takoj vidiš, pri čem si. Sva pa bila 160 km oddaljena in sem tokrat tudi sam želel malo resnosti. Predlagal sem, da se dobiva v Ljubljani (jaz bi tako prevozil 70% poti, ona 30%) in greva skupaj še lučke pogledati. Pa je bila takoj proti, da se ne misli voziti. Jaz pa tudi nisem pripravljen na 160 km dolgo pot, da se na koncu pridem samo obrniti. Sem se ji samo vljudno zahvalil in jo že skoraj pozabil.
Toliko o resnosti današnjih žensk. Šle bi v resno zvezo, vse bi imele popolnega tipa, spoznavati se jim ne da, tvegati ni pripravljena niti ena.
zadel si žebljico na glavico točno tako je. Moški se vedno manj s tem ukvarjamo . Smo sami pa kvalitetni.
Na internetu spoznavaš fejk “ženske” profile in prostitutke. Ampak ja, vse ženske so takšne kot tisti procent online ki jih ti spoznaš. Res čudaško da jih je večina prostitutk. Očitno zelo dobro lovišče. Eni plačajo enkrat, eni pa še celo potne stroške in pogodbo sklenjejo očitno in čakajo da se kurba v ženo spremeni 😀
Normalnih žensk online ni. Vsaj ne na dolgi rok. Nobeni se ne da s tem sranjem ukvarjat. Nobena ni tako obupana.
Očitno ni nihče od pičk tako hrabra, da prizna;
Prasice ne bodo pogledale varnostnike, električarje, ipd… Normalne delovne moške, ki so ta pravi moški. na ona-on, ter tinder ipd…. Ampak bogate mačote, ki jih bodo napolnili in pustili same.
Ko bodo vse prefukane od mačotov v svojih 30tih letih ter zjokane. Si bodo naščle boba (loleka), ki ji bo nosil po rokah.
Zato pa imamo zelo veliko samskih mamic z velikimi kompleksi. Se ve zakaj.
Fora je, ker večina današnjic 15-letnic je seksualno že zelo izkušenih. Nekatere nedolžnost izgubijo že pri 14-ih letih. Taka ima do 30. leta lahko že 5 neuspelih zvez, vmes pa še par začasnih spolnih partnerjev. Koliko tičev jo je obdelalo? Po 30. letu se odloči, da zdaj pa je končno čas, da se ustali… prijavi se na OnaOn in tam gor išče partnerja za resno zvezo. Recimo, da ga najde… nekaterim ženskam je to že 10. spolni partner. Marsikatera 30. letnica pa svojega bodycounta niti ne pozna. Malo preglejte forume, saj imate vse napisano.
Zdaj pa vprašanje: Kaj je razlika med kurbo in “normalno” 35-letnico, ki je zgodaj postala spolno aktivna in ima za sabo nekaj neuspelih zvez + nekaj spolnih partnerjev? Če denar odštejem, ni nobene razlike.
Glupo babovje, 03.01.2025 ob 06:16
sama570, 02.01.2025 ob 11:04
Naveličana samskosti, sem si postavila cilj v letošnjem letu koga spoznati. Spoznavanje v živo je katastrofa, zato bi morda poskusila na spletu. Ona-on je bojda najboljši za spoznavanje pri nas. Zanima me, kako je z uporabo za ženske. Je potrebno plačati kakšno članarino ali imate ves čas na voljo vse funkcije? Če se karkoli plača, koliko stane in kaj bom v zameno dobila? Je tukaj kakšna uporabnica ona-on, ki je pripravljena deliti izkušnje?
Spoznavanje v živo je katastrofa in bi šla na portal? A fukarila se boš tudi preko portala? Na koncu bo vedno V ŽIVO. V živo je vedno bilo najbolje, ker si takoj videlo za kaj gre.
Ampak nekje moraš navezati stik. Splet je za to odličen. Seveda pa je treba imeti jasne kriterije in sprotid elati selekcijo, da greš na spoznavno srečanje z vsaj približnop sprejemljivim (sprejemljivim po načinu razmišljanja in intertesnih kompatibilnostih, ne po videzu).
Samo zanima me, 03.01.2025 ob 01:21
Ne iščem moškega za seks, ampak za družbo, za skupne užitke v delu in vandranju. Blizu 60. A to se najde na teh portalih ali pa res vsi iščejo samo seks?
Dobra ideja, ki je lepše izvedljiva v dvoje. Todi kaj kolesariš? Piši ‘kolopotnik’, ki je naveden v enem prejšnjem komentarju.
Forum je zaprt za komentiranje.