Šport, zdrava prehrana, denar… On_
Sej ne, da te ma kej brigat, ampak tečem 5-7km 3-4x tedensko. Ne po ravnini. Ostale dni kolesarim ali nažigam skvoš, če sem prav posebne volje, pa se znesem nad boksarsko vrečo (da lahko sesujem take pič*ice kot si ti npr.)
Vsa stvar je v organizaciji časa, kot je nekoč nekje zapisal Matkić.[/quote]
Ojej, ti si pa nevarna. Sadni, predlagam, ti da najdeš kakšno drugo osebo za športanje, ta, ki jo vabiš nedvomno vse “pokosi” 😉 Krivokljun, to ti je verjetno znano – večinoma tipi trdijo, da imajo radi punce, ki športajo, a vendarle jih večinoma raje pustijo pri miru 😉
Sej ne, da te ma kej brigat, ampak tečem 5-7km 3-4x tedensko. Ne po ravnini. Ostale dni kolesarim ali nažigam skvoš, če sem prav posebne volje, pa se znesem nad boksarsko vrečo (da lahko sesujem take pič*ice kot si ti npr.)
Vsa stvar je v organizaciji časa, kot je nekoč nekje zapisal Matkić.[/quote]
Hahahaha, ok vsaka ti čast za ta komentar. Fak kok se smejim tle zravn.
No daj dokaži mi potem vse to. Napiši mi na pvt kje pa kdaj bi se dobila. Seveda prijateljsko, če pa želiš se pa lahko tudi zneseš nad mano kot na tisto tvojo boksarsko vrečo. Aja, pa ne se preveč napenjat preko foruma, ker izpadeš tko kr dost fejk.[/quote]
No, to je pa že višek obupa. Da greš žensko “razpizdit” (kar itak samo ti misliš, da si jo), potem pa jo povabiš, da ti dokaže svoj prav. In potem ti nam soliš pamet o tem, kdo je obupan. 🙂
To je precej pospločena ocena in se ne bi kar strinjal. Je pa res da se strah pred neznanim lahko izrazi z agresijo in ko nekaj spoznaš pobliže ti je lahko celo všeč.
Kot šport do katerega imaš odpor pa nisi nikoli niti poizkusil, ali pa kaka jed itd
Na Marko enega zate : http://www.youtube.com/watch?v=WYX0sjP6Za8&feature=relmfu
Zamuvi z joškami
Aha. Jaz pa nisem nikjer napisal, da sem proti homoseksualcem. Če želiš dokaz, ti pa lahko napišem da poslušam poleg house komadov tudi Queen pa George Michaela. Marko že ve kok je ura hahahaha[/quote]
Seveda si pisal, samo zavedaš se ne. 😉
To je res nelogično, jih sovražit, če nimaš teh nagnjenj. Moral bi bit vesel, da jih je čimveč, kar bi pomenilo, da boš sam imel več izbire, več prostih punc….. 😉 :)))[/quote]
Končno ena pametna od tebe, je bil že cajt ![/quote]Tudi mi čakamo tvoj cajt, daj potrudi se malo, no…… nam je že dolgcajt :)))
Forum je zaprt za komentiranje.