Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Šport, zdrava prehrana, denar… On_

Šport, zdrava prehrana, denar… On_

🙂 🙂 🙂

Hvala pepelkica, cela tema me je nasmejala 🙂 Face ste vsi po vrsti!

No, jaz se strinjam s tabo oziroma tvojo tezo, da imajo bogatuni in bogatulje (to mislim tiste, ki jim vplivni ateki kupujejo avte, rihtajo sedeče službe brez ustrezne izobrazbe, v mladosti jim učitelji šenkajo ocene zaradi vplivne družine bajte – tiste, ki so bogastvo prigarali sami, spoštujem …) več možnosti za šport in zdravo prehrano. Pravzaprav imajo boljše možnosti na vseh področjih življenja, izvzemši zdravje. Toda ravno to prinašanje pladnjev k njihovim prepolnim ritmim jih naredi pasivne (ne vse, mnogo pa) in jim veliko te možnosti ne izkoristi. Veliko jih je zdolgočasenih, depresivnih, neborbenih in ne vedo, kaj bi sami s sabo. In se jim ne da surfat! 🙂

Jaz osebno poznam 3 take primadone (dva fotra imata firmo, eden uspešen lokal). Zazihrana služba, luksuzno stanovanje, kupljeno od staršev … Pa se vse (in so še mlade) redijo za vsako leto po 10 kil in ne poznam bolj nesrečnih, pasivnih in tečnih bitij od teh. Denar ti nič ne pomaga, če ni volje in veselja do življenja!

a jezikanje praviš? boljš jezikanje kot pa tvoje vulgarnosti v vseh postih in vtikovanje v vsako zadevo in soljenje pameti vsem in vsakomur, 25 ur si kle gor in pisariš pod 100 in enim nickom registriranim in neregistriranim, odgovarjaš vsem in sama sebi, stil pa je več kot opazen, pa tvoja ingliščina tudi Oooooooooo zdaj pa v pojstlo pa jokat

a jezikanje praviš? boljš jezikanje kot pa tvoje vulgarnosti v vseh postih in vtikovanje v vsako zadevo in soljenje pameti vsem in vsakomur, 25 ur si kle gor in pisariš pod 100 in enim nickom registriranim in neregistriranim, odgovarjaš vsem in sama sebi, stil pa je več kot opazen, pa tvoja ingliščina tudi Oooooooooo zdaj pa v pojstlo pa jokat[/quote]

Bodi tako pošten pa sam napiši, pod katerimi pa ti sodeluješ. Pa ne vseh 20 napisat, prvih 5 bo dovolj. A ti dam liziko, da se potolažiš?

Za tebe na primer. 🙂 Nimaš pa prav dobre predstave, kaj je debata, žal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

a jezikanje praviš? boljš jezikanje kot pa tvoje vulgarnosti v vseh postih in vtikovanje v vsako zadevo in soljenje pameti vsem in vsakomur, 25 ur si kle gor in pisariš pod 100 in enim nickom registriranim in neregistriranim, odgovarjaš vsem in sama sebi, stil pa je več kot opazen, pa tvoja ingliščina tudi Oooooooooo zdaj pa v pojstlo pa jokat[/quote]

Bodi tako pošten pa sam napiši, pod katerimi pa ti sodeluješ. Pa ne vseh 20 napisat, prvih 5 bo dovolj. A ti dam liziko, da se potolažiš?[/quote]

bodi ti poštena in napiši vse svoje nicke pod katerimi pisariš, potem pa jih mogoče tudi jaz. liziko seveda rade volje vzamem, nisem zamerljive sorte

Za tebe na primer. 🙂 Nimaš pa prav dobre predstave, kaj je debata, žal. :)[/quote]

seveda ne,samo ti, samo ti jo imaš, kdo pa upa s teboj parirat, vsevedni veleumni, vse iz lastnih izkušenj…. so ti že drugi napisali kakšen luzer si

Ok, naj ti bo, k vidim da si pošten. Pišem še pod katenjko in zmedeno_samico, odvisno od razpoloženja. Zdaj si pa ti na vrsti.

Za tebe na primer. 🙂 Nimaš pa prav dobre predstave, kaj je debata, žal. :)[/quote]

seveda ne,samo ti, samo ti jo imaš, kdo pa upa s teboj parirat, vsevedni veleumni, vse iz lastnih izkušenj…. so ti že drugi napisali kakšen luzer si[/quote]
Pa to še vedno nič ne spremeni. Tud, če povejo, da sem pameten, ostanem to jaz in kot tak sem povsem zadovoljen s sabo. Za razliko od tebe. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

seveda ne,samo ti, samo ti jo imaš, kdo pa upa s teboj parirat, vsevedni veleumni, vse iz lastnih izkušenj…. so ti že drugi napisali kakšen luzer si[/quote]
Pa to še vedno nič ne spremeni. Tud, če povejo, da sem pameten, ostanem to jaz in kot tak sem povsem zadovoljen s sabo. Za razliko od tebe. ;)[/quote]
nič ne spremeni, kje pa, saj sem ti napisal, samo ti in samo ti imaš prav, in imaš prav, in imaš prav, in imaš prav. zadovoljen, pa imate dela za nocoj, meni se ne da z vami, kar nadaljujte, pa uživejte.

A svojik nikov pa ne boš povedal zdaj? Firbec babji.

Če se navežen na izjavo od ferbčne: a to potem pomeni, da lahko športajo samo fini ljudje iz finih pisarn?

Čist ena zanimivost. Mam kolegico, ki je večino časa smotana (tako zase pravi) pa vse jo neki boli pa taka vremenska… ko ji omenim šport, se ji pa ne da. Jaz drugega proti depresiji, slabi volji, bolečinam v križu (itd.itd.) kot prav miganje ne poznam. Pa še ZASTONJ je.

Za pepelko, ki se nam je čudežno izgubila, ravno na vasi, kjer imaš toliko za postorit na vrtu, najlažje “športaš”. Greš v gozd po šoto (za maline npr.), pokosiš travo, zaliješ vrt, posuješ lubje, očistiš ciprese, presadiš rože, zakuriš suho travo (na enem mestu), nasekaš drva (ja, do pred 2 tednov je bilo še treba kurit). Samo s sončno kremo se namažeš in daš kapo s šiltom gor pa si fit.

Malo heca, veliko resnice.

Ja kaj pa ti delaš po cele dneve. CEL FAKIN DAN si prijavljena na forumu, sediš za računalnikom in boš zdaj pametovala folku, da naj bolj miga. Hahaha pa saj ne morem verjet !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Enako kot ti, srček. Zdaj pa odje:bi.

Me res zanima kakšna je tvoja fizična pripravljenost. Prav rad bi se dobil z enim takim fajn geekom iz tega foruma, pa da gremo kdaj kakšen krog odtečt. Čist iz zajebancije of course, če ne drugega bi se vsaj imel komu za smejat. Luzerji skriti za tisočimi nicknejmi. Vsi najbolj glasni, ko ga pa vprašaš, če bi se dobil ti pa še odpiše ne nazaj. Ma ti odje:bi, kdo te bo pa bral ovca zakompleksana.

Sej ne, da te ma kej brigat, ampak tečem 5-7km 3-4x tedensko. Ne po ravnini. Ostale dni kolesarim ali nažigam skvoš, če sem prav posebne volje, pa se znesem nad boksarsko vrečo (da lahko sesujem take pič*ice kot si ti npr.)

Vsa stvar je v organizaciji časa, kot je nekoč nekje zapisal Matkić.

Sej ne, da te ma kej brigat, ampak tečem 5-7km 3-4x tedensko. Ne po ravnini. Ostale dni kolesarim ali nažigam skvoš, če sem prav posebne volje, pa se znesem nad boksarsko vrečo (da lahko sesujem take pič*ice kot si ti npr.)

Vsa stvar je v organizaciji časa, kot je nekoč nekje zapisal Matkić.[/quote]
Hahahaha, ok vsaka ti čast za ta komentar. Fak kok se smejim tle zravn.

No daj dokaži mi potem vse to. Napiši mi na pvt kje pa kdaj bi se dobila. Seveda prijateljsko, če pa želiš se pa lahko tudi zneseš nad mano kot na tisto tvojo boksarsko vrečo. Aja, pa ne se preveč napenjat preko foruma, ker izpadeš tko kr dost fejk.

No, deca ne se kregat:) evo en komad za dobro voljo.

http://www.youtube.com/watch?v=d9GisrH4xvY

Vsa stvar je v organizaciji časa, kot je nekoč nekje zapisal Matkić.[/quote]
Hahahaha, ok vsaka ti čast za ta komentar. Fak kok se smejim tle zravn.

No daj dokaži mi potem vse to. Napiši mi na pvt kje pa kdaj bi se dobila. Seveda prijateljsko, če pa želiš se pa lahko tudi zneseš nad mano kot na tisto tvojo boksarsko vrečo. Aja, pa ne se preveč napenjat preko foruma, ker izpadeš tko kr dost fejk.[/quote]

Kakšen pvt, bumbar idiotski, če nisem registrirana? Piši katenjki. Mogoče bo šla ona s tabo športat.

Sadni, lahko greva teči s petkami najmanj 10cm, si za?

Aha, se mi je kar zdelo, da se boš pokakala. Kar žali še naprej, takšne stvari mi tako in tako lahko izrečeš samo preko računalnika.

Mwa

Absolutno princeska.

Pa eo še od mene en klesik : http://www.youtube.com/watch?v=998P6HEzCdI

Nasekaš možeka, če ne uboga, se preveč pregovarja in dela po svoje. Na vasi se vse da. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Omg, Sadni yup, good old classic house. Mam tale komad od Inner city-a na enemu od Hed Kandi cd-ju, sam je malo drugače zmixan. Drugače pa res poznan, klasičen komad, ga nisem že slišala precej dolgo. Thanx;)

Aha, tabletke. Rave party! 🙂
http://med.over.net/forum5/read.php?124,7797013,7812892#msg-7812892

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Joj, Matjazko s kerga planeta si ti uletu, pa res vse stereotipiziraš. Kaj misliš da vsi, ki imamo radi electro., house musko smo drogeraši. Osebno v lajfu še čika nisem probala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close