Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek splav:pravica do izbire

splav:pravica do izbire

Čudno, nisem vedela, da je samomor ilegalen (no, po RKC-ju je, ampak ta vidik me ne zanima) – ali to, da pravica do samomora ni zapisana v ustavi, istočasno pomeni, da je samomor prepovedan?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

On bi rad žegenj za to:))).

Kdo te pa hoče ubit, da nimaš pravice do lajfa? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz mu ga dam takoj. Še štampiljko iz krompirja naredim, če je treba… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vedno imaš možnost izbire, ne glede na zakone.
Jaz sem samo hotela povedat, da zagovarjam izbiro, ki je za življenje (in ne za smrt) in za ohranjanje (ne umetno) življenja in nič drugega.
Če pa sem s to izbiro in mnenjem koga užalila, se opravičujem.

Jaz mu ga dam takoj. Še štampiljko iz krompirja naredim, če je treba… :)[/quote]

Misliš, da se tudi on poslavlja?:)))) A čist zares?:)))

Jaz mu ga dam takoj. Še štampiljko iz krompirja naredim, če je treba… :)[/quote]

Misliš, da se tudi on poslavlja?:)))) A čist zares?:)))[/quote]
Ne, samo pravice na zalogo bi rad imel. 🙂

Misliš, da se tudi on poslavlja?:)))) A čist zares?:)))[/quote]
Ne, samo pravice na zalogo bi rad imel. :)[/quote]

Naj si kje drugje vzame pravico…do svojega stanovanja, do svojega hladilnika, do svojih položnic, do svojega denarja…dela več kot dovolj:))).

Ampak mi ga ne zagotavlja ustava (tu je point) kaj če želim da me zdravniki evtanazirajo… seveda tega nebom dobil 🙂 torej po zakonu nimam pravice do evtanazije ki jo želim![/quote]

A nimaš nobenega prijatelja, ki bi ti kakšno cevko malo iztaknil ali pa stisnil, če bi bila nuja?[/quote]

Matr Senza si nesramna!!!
Daj Matkič povej kdaj in kje. Bom jaz, če že Sezna noče.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nisem vedel, da je Matkič na cevkah. Pa se mi je zdelo čudno… 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close