Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodelavec smrdi po dreku

Sodelavec smrdi po dreku

Prosim, naj mi nekdo razloži kako je mogoče, da nekomu smrdijo hlače tako močno, da kamor se usede, sedež smrdi za njim. Bog ne daj, da je površina plastična ali usnjena. Drugače tip izgleda zelo pedanten, vendar, če stojiš poleg njega, začutiš vonj po posranih gatah. To opažajo tudi ostali kolegi. Kako to, da ne zavoha sebe. Je bolan? Serje v hlače? Si ne razpre ritnic med umivanjem? Res mi gre na jetra.

Lahko da je samo bolan … Pac ima neke tezave, kaj vem. Pa se je vajen in se ne voha. Mogoce inkontinenca, kaksna resna zadeva na danki… Ne vemo mi, to ve on.

Vam pomagam, vi pa dajte njemu, namesto, da se mu greni “življenje” pa ne bo vedel zakaj.

Imel sem sošolca, kateri je bil tudi navzven sicer urejen, ni smrdel, je pa imel noro veliko “plevela” v ušesih. Kaj mislim s tem? Izgledalo je, kot, da bi si celo življenje ne umil notranjost ušes, saj je že kar cvetela tista ušesna smola iz njegovih uhljev.

Vsi smo to opažali in večkrat je kdo omenil in se nekako zgražal povedal pa mu ni.
Namesto, da bi to še naprej gledali in opravljali, kot na nek način to sedaj tudi vi počnete sem se odločil, da mu poskušam na lep način povedati in preprečiti, da bi mu to nekako kvarilo druženje z ljudmi pa sam sploh ne bi vedel zakaj je kakšen odziv človeka s katerim je v stiku tak kakor je.

Poklical sem ga na samo in mu lepo povedal, kaj se dogaja in da se morda sam ne zaveda tega in ni opazil, kar opažajo drugi okoli njega. Lepo je sprejel dobronamerno informacijo in se mi zahvalil in dejal, da mi je res hvaležen, da sem mu povedal in nisem bil še naprej tiho.

Od takrat naprej ni bilo več niti opravljanja niti zgražanja in ne “umazanih” ušes.
Morda bi tudi vi lahko podobno storili. In vam ter tej osebi bo morda bolje, vsaj upam, tako.

na skrivaj nastavi listek v katerem napiši to kar si napisala tu.

Kaj tebi diši z riti? Ne voha se, človeku lasten prdec diši, tuj pa smrdi. Ko sem delal na Petrolu, je sodelavcu tak smrdelo z ust da so ga stranke vohale in jim je šlo na kozlanje. Zjutraj si zavohal kak je smrdelo, če je delal nočno. Cel Petrol. Gnila jajca nonstop, ko smrdljivci včasih po šolah, nisi vedel iz kje je točno vonj, smrdelo pa je.

Tudi par od nas mu je povedalo na lep način. Se je lepo zahvalil za iskrenost, ampak smrdi pa dalje. Sem čedalje bolj jezna. Prav pazit moraš, da se ne usedež na stol, ki ga je označil. Obup!
Zato me zanima, ali gre za kakšno bolezen, da ima tako močan vonj.

Tudi par od nas mu je povedalo na lep način. Se je lepo zahvalil za iskrenost, ampak smrdi pa dalje. Sem čedalje bolj jezna. Prav pazit moraš, da se ne usedež na stol, ki ga je označil. Obup!
Zato me zanima, ali gre za kakšno bolezen, da ima tako močan vonj.
[/quote]

Če ste mu povedali, potem praktično drugega, kot da se izogibaš vonju ne moreš storiti.
Več je lahko vzrokov za to, da ima tak vonj. Ker je to on in niste vi pa bo težko iskati pravi vzrok razen, če boste šli tako daleč, da boste skupaj z njim to ugotavljali.

Si ne briše riti. Težko zadrži blato in mu uide…
Takemu se pove, glej, smrdis po dreku, zamenjaj gate in umij se al pa eno pravo žensko, da z jezikom očisti in z zobmi pobere ostanke tam okoli, dirty rimming. Če ližejo sesirjene k u r C e bodo še obdelale rit.

Mislim, da četudi si slabo obrišeš rit, ne moreš tako smrdet v okolico.

napiši listek anonimno, da boste poklicali zdravstveno inšpekcijo, če bo še srdel po dreku.

Mislim, da četudi si slabo obrišeš rit, ne moreš tako smrdet v okolico.
[/quote]

Mogoče ima zdravstvene težave in vrečko.

Pomoje nehigiena, neumivanje, umazana oblacila in sp.perilo.
Morda ima stomo, vrecko?🤔 Ce pa iz nje smrdi, pa nimam pojma.

bodite srečni, da ne dobite še kakšno bolezen od njega

Samo pomislite na kakšnih sedežih sedite npr. na avtobusu … kolk enga dreka mora biti gor …

Valda pol ti ga pa servira na krožnik, s pljunkom, da ga ti lepo poješ, da ne bo šel v ničč.

Ce res tok smrdi.
Ma lahko vrecko.
To pa smrdi ce ni redno praznena.

Ne umiva se, slabo se obriše po veliki potrebi, ne menja gat. Kao navzven obrit, lepo oblečen, lepe obleke, vspodaj pa gnoj. Ženske so še hujše, navzven zrihtane v nulo, vspodaj pa taka umazanija, da te kap.
Kar direkt mu povejte, da ful smrdi, ker se on tega ne zaveda in verjetno ima okvarjen vonj, da ne voha.

V takšnih primerih se obrnite na vodstvo. Tega vam ni treba prenašati, tudi čevbi imel vrečko, to ni opravičilo, ker ne more tako smrdeti kot opisuješ, razen če pretiravaš.
Tudi mi smo imeli takšen primer. Je bil ustrezen pogovor. Bilo je malo boljše, ne pa v celoti, vendar je bilo rečeno, da je to tudi bolezen, ker se je ta oseba zelovmočno potila.

Nihce pa ne pomisli, da morda mozakar doma kmetuje. Da ima doma farmo prasicev.

Ne, ne. Je vonj kar lepo po človeškem govnu, pomešan s švicom.

Povej mu pač na način da ga obenem vprašaš, če ima kakšne težave z odvajanjem. Nekaj mora biti narobe.

Drugače pa kaj pa ženske? Ko grem včasih na kakšen wc v trgovini to tako smrdi, ko ženska pride ven kot da se ni umila že ne vem kako dolgo. Ne vem kako so lahko tako umazane. Fujjj!

Na žalost iz zelo osebne izkušnje predvidevam, da je to stanje bolezni. Moj oče je hudo zbolel na črevesju, vendar še veliko preden je bolezen na polno udarila, je zaudarjal točno tako. Verjetno je bilo tudi njegovim sodelavcem neprijetno zraven njega, dokler ga niso bolezensko upokojili. Ni pa, da smrdi okoli zadnjika, ker umival se je, enostavno je zaudarjalo iz vse kože, tudi iz ust. Nikoli ni bil ugotovljen vzrok niti smradu niti bolezni, tako da ti nasveta ne morem dati.

Govori, da ko se usede na usnjeno ali plastično sedežno pusti gor tisti vonj smrdeč. To je od neumivanja, nekateri pa si sploh riti ne obrišejo, tako so leni, rok pa tudi ne. K da se bojijo vode, kot da bi jih bolelo, če se umijejo. To je grozno, poznam take primere, nehigiena je to.

takoje..diskretno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close