Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodelavec smrdi po dreku

Sodelavec smrdi po dreku

Avtorica, dodani se v pižamo in pejte spat ali nehaj delati nepotrebno škodo. Ker taka si če te ni nateg*nil, že ve zakaj noče imeti opravka s teboj. Run, faster as you can. Wait, take me ppl with you. ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Take ljudi, kot si ti avtorica, slej ko prej pridete na svoj place. Ne jokati nato spet naprej. Uživate do mere, ko vam kdo godljo zapre. In ste na slabšem. Veliko bolj, kot z godljo, s škodljivimi nameni. Nisi samoumevna. In če te dedec noče, preveri, kaj počneš tu. 😳🙄 Se izogibamo takih ljudi. Škodljivih. Že vem zakaj. Lahko povoziš, vendar vedno vem, kdo je ok in kdo ne. Ti nisi. In si škodoželjno oseba. Stay away. Thank you. 🤳

avtor tega posta tako smrdi, da ga sem vonjam.

Zaradi par zadnjih bebavih komentarjev zaključujem debato. Vsem ostalim, ki ste dali hudomušne in tudi koristne informacije pa se zahvaljujem. Lepo jutro in lep dan vam želim.

Potem bi verjetno bil upokojen invalidsko

Potem bi verjetno bil upokojen invalidsko
[/quote]
Ne.

mona, hvala ti najlepša. Kaj bo naslednja tema?

Če bi imeli maske, ga ne bi vohali. Morda ima korono, pa je izgubil vonj. 🙂 Hec hec… Nadrejeni ga naj poklice v pisarno in mu pove, kar ste sodelavci opazili (problem pa je, če je nadrejeni ne menja gatk). 😜 Zakaj bi se čutili, kot da počnete nekaj narobe, saj vpliva na delovno klimo kolektiva. Srečno, pa maske gor.

to ni nič takega!

Mogoče Chronova bolezen?

butalec verjetno noče v roke vzeti mila in vroč tuš…..

Odgovor na objavo uporabnika
Ni provokacija, 07.12.2020 ob 16:17

Prosim, naj mi nekdo razloži kako je mogoče, da nekomu smrdijo hlače tako močno, da kamor se usede, sedež smrdi za njim. Bog ne daj, da je površina plastična ali usnjena. Drugače tip izgleda zelo pedanten, vendar, če stojiš poleg njega, začutiš vonj po posranih gatah. To opažajo tudi ostali kolegi. Kako to, da ne zavoha sebe. Je bolan? Serje v hlače? Si ne razpre ritnic med umivanjem? Res mi gre na jetra.

MOgoče pa ma čeevesno stomo?? Ne vem, samo ugibam.

Mogoče ima hemoroide in se ne more do čistega obrisati. Lepo in obzirno se pogovorite z njim. Povejte mu, da obstajajo tudi posebni higienski robčki, s katerimi se lahko obriše do čistega. Še posebno ženske smo kar zvite in znamo obrniti debato v pravo smer. Pazite, da ga ne užalite in ponižate.

Vsekakor, tak smrad ni normalen. Lahko da ima težave s črevesjem, ima pline po črevesju, ali pa kakšen tumor, bulo, da mu vse skupaj pritiska na danko.

Se spominjam pred leti, smo imeli delavca, ki je tako smrdel, da je bilo neznosno biti v njegovi bližini. Ker je imel tudi delo s strankami in je hodil tudi po drugih firmah, so ga prerazporedili na drugo delovno mesto, ker je dobesedno delal sramoto. Potem si je dobil eno žensko in sploh ni več smrdel.

Pozdravljeni. Sicer je stara tema,pa vendar. Enajst let sem skrbel doma v hiši za oba nepokretna,tezko bolana starša. Sta imela oba plenice,nikoli nista smrdela,ker sta bila redno umita,zamenjane podloge ,posteljnina. Je bilo zelo težko. Hočem samo povedat,da je pri vašem sodelavcu verjetno zelo pomankljiva osebna higiena,zato je to kar pravite. Če je oseba še tako bolana,ne sme tako zaudarjati,kot pravite,ker je potrebno vzdrževat redno vsakodnevno higieno. Verjetno ima gospod tudi vneto mednožje,pazduhe…. Čudno,da ga nič ne ovira to? Ne vem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close