Sodelavec smrdi po dreku
Oh,grozno 🙁 tale tema me spomni na dve situaciji v mojem zivljenju.
Enkrat v Polju,nazaj 2016,sem bila v sobi z eno,ki je imela neko crevesno bolezen in je imela skos vrecko. Vedno,ko sem sla na wc,sicer ni bilo nic umazano,vse ok,ampak tako obupno je smrdelo,ker je hodila menjat,sej nevem tocno. No ampak kaplja cez rob,je bil pa en vecer,ko je bila ze ura za spanje,pa je vstala je hotla it neki sestro vprasat in se je cez lastne birgle spotaknila,poletela po zraku in pljosk po tleh na ploh na vrecko,je pa pocla,vse je špricnilo okrog ves drek,tudi po meni in moji postelji (jaz sem bila pri vratih moja postelja). Jaz sem tako bruhala,tako mocno.. nikoli tega ne pozabim. Sestra mi je pol kamilce skuhala. Blazno sem obcutljiva,ne morem,ko kej smrdi se men obrne. To bruhanje je bilo tako grozno,da me je zelodec bolel. Ko bruhas pa nimas vec kej,samo slino,pa samo krči ti zelodec od vonja. Fakk.. spomnim se tega. Spat drugam nisem mogla it,celo noc v tej smrdeci sobi. :((
Drug primer,pa niti ne bom razlagala,ne morem vec,ko samo to pomislim iz Polja se mi zacne dvigat zelodec,se mi obrača. 🙁
Jaz mislim,da ima ta gospod neko bolezen. Sem prepricana. In po mojem mu je fejst hudo. Poskusajte zvrtat,pač kaj rečte lej to ni za zdrzat,povej nam imas kaksno bolezen? Pogovorite se. V smradu se ne da delat. To je dejstvo!
V nasem lokalu (kamor grem obcasno na kavico pa klepetamo) je zacel lansko leto zahajat en gospod,ki je tako obupno smrdel,da kamor se je usedel,mize okrog njega so ljudje zaceli odhajat in so se pritozevali. Vsako dopoldne je hodil na kavo. Vodja lokala je en dan pristopla in mu je direktno povedala. Da to ni za med ljudi,da stranke odhajajo,skratka da smrdi. Bla sem zraven ko je to nardila. Tip je dober prenesel,tko se je ovohaval,je rekel “a res? Jst nč ne voham” . Je bil cist šokiran izjave. No,po tem,ga nikoli vec ni blo v lokal.
Men se je pa enkrat zgodilo,pozabila sem perilo v pralnem stroju dlje kot bi lahko. In potem se je posušilo,in ko sem oblekla pulover je imel vonj po “zatohlem”. To je tak poseben vonj,tik preden cunja (textil) zacne plesnit. Sem se v lokalu zavohala,doma se niti nisem ker sem se samo zrihtala pa sla na kavo. Ko sem se pa zavohala,sem sla pa takoj domov in se preoblect,pravzaprav sem celo žehto fuknla še enkrat prat in to na 60.
Stotibe ljudi mi to govori. 😉 avtobiografsko knjigo izdas ko kaj dosežeš. Recimo Tina Maze (jaz,Tina) ali svetlana makarovic (luciferka). Ko v zivljenju nekaj dosežeš se pa izda avtobiografijo. Zaenkrat nisem še nic posebnega dosegla,tako da me pisanje avtobiografije pri mojih rosnih 34ih ne zanima. 😉
Pisem pa pravljico trenutno za otroke,po njej pa se bom lotila romana 😉 sem to najavila septembra že. 😉
Ampak jaz imam idejo za vas. Ne se smejat. Tole sem vec kot pol ure iskal na spletu. Zato vam pokazem kako se resit smradu. Vsak od njegovih sodelavcev naj kupi eno diseco smrekico in mu jo naj obesi okolu vratu. Problem resen.
Od kar ni bilo sončkov na avtobusih, so bili tudi sedeži čisti. Ker nekateri so mislili, da so na kavču doma, ko so s supergami raztegnili svoje tace na sedeže. Enkrat sem rekla, naj se presede, kjer je tacal s supergami na sedežu. Me je čukasto gledal.
Ostalo povedano, je na odprti post. Verjetno ima zdravstvene težave. Če naj bi bilo res, kar navaja avtorica. Nekoč v bivši službi, oseba je imela hormonske težave tako močne pri oddajanju vonja, da so sredi zime odpirali okna na polno. Drug primer, ko si šel na wc, so ženske raje zadrževale zgolj lulanje, ker je bil vonj še nekaj časa neznosen. Kaj se je nato zgodilo, ne vem.
Ampak meni tu v tej temi nekaj ne gre nekaj skupaj. Naj še kdo kaj omeni, bo avtorica dodala, ja saj res, pa to je tudi oz. ima. Preveč ušesnega masla pa res ni dodala. 🤣😂😂😂
Ne vem. Se mi zdi, da včasih, ko ljudje koga enostavno ne marajo, napletajo tako hudo, samo da bo storjena škoda. Avtorica, a pod mizo si tudi lezla, mogoče mu noge dišijo. Te pa iz riti rastejo. Če ni balansa, zna bit problem ja. 😆🤣😂😂😂😂😂 Si ne razpre ritnic med umivanjem, je vprašala. Dovolj smešen domet dojemanja. 😆😂🤣😅😆🤣🤣🤣🤣 Ena je nekoč tu rekla, da si nikakor ne more obrisati riti po kakanju in ima vedno madeže nato na hlačkah. Ni pa povedala, ali to sodelavci zaznajo ali ne. ☺☺☺
Od kar ni bilo sončkov na avtobusih, so bili tudi sedeži čisti. Ker nekateri so mislili, da so na kavču doma, ko so s supergami raztegnili svoje tace na sedeže. Enkrat sem rekla, naj se presede, kjer je tacal s supergami na sedežu. Me je čukasto gledal.
Ostalo povedano, je na odprti post. Verjetno ima zdravstvene težave. Če naj bi bilo res, kar navaja avtorica. Nekoč v bivši službi, oseba je imela hormonske težave tako močne pri oddajanju vonja, da so sredi zime odpirali okna na polno. Drug primer, ko si šel na wc, so ženske raje zadrževale zgolj lulanje, ker je bil vonj še nekaj časa neznosen. Kaj se je nato zgodilo, ne vem.
Ampak meni tu v tej temi nekaj ne gre nekaj skupaj. Naj še kdo kaj omeni, bo avtorica dodala, ja saj res, pa to je tudi oz. ima. Preveč ušesnega masla pa res ni dodala. 🤣😂😂😂
Ne vem. Se mi zdi, da včasih, ko ljudje koga enostavno ne marajo, napletajo tako hudo, samo da bo storjena škoda. Avtorica, a pod mizo si tudi lezla, mogoče mu noge dišijo. Te pa iz riti rastejo. Če ni balansa, zna bit problem ja. 😆🤣😂😂😂😂😂 Si ne razpre ritnic med umivanjem, je vprašala. Dovolj smešen domet dojemanja. 😆😂🤣😅😆🤣🤣🤣🤣 Ena je nekoč tu rekla, da si nikakor ne more obrisati riti po kakanju in ima vedno madeže nato na hlačkah. Ni pa povedala, ali to sodelavci zaznajo ali ne. ☺☺☺
[/quote]
To si ti monmonci?
[/quote]
Saj sem že napisala, da je pedanten drugače. Čisti lasje in urejeni nohti, lepi zobje. Ampak iz ust mu smrdi in prav tako oz iz okolice zadnjice. Človek niti trideset nima. Kot da znotraj gnije. Žal, nam je izključno zaradi vonja postal sila antipatičen. Zadnjič je prišel v neki sintetični trenirki, kako je smrdel… Rada bi samo razumela ali je to bolezen ali slabo vzdrževanje higiene tam tadaj. Ker je nevzdržno in je treba to nekako rešit. Če je to bolezen, me zanima katera je to.
Saj sem že napisala, da je pedanten drugače. Čisti lasje in urejeni nohti, lepi zobje. Ampak iz ust mu smrdi in prav tako oz iz okolice zadnjice. Človek niti trideset nima. Kot da znotraj gnije. Žal, nam je izključno zaradi vonja postal sila antipatičen. Zadnjič je prišel v neki sintetični trenirki, kako je smrdel… Rada bi samo razumela ali je to bolezen ali slabo vzdrževanje higiene tam tadaj. Ker je nevzdržno in je treba to nekako rešit. Če je to bolezen, me zanima katera je to.
[/quote]
Ampak res, nekam čudno ovohavaš anuse. Pod mizo? 😆🤣😂😂😂😂😂 A stopala so ok? 😆🤣😂😂😂😅😅😅😅😅
Forum je zaprt za komentiranje.