Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex z debelo žensko

sex z debelo žensko

Spodaj se pogovarjamo o “sexu z debelim moškim”.
Mnenja so zelo različna,super,da je tako.
Vprašala bi pa vas,kako si predstavljate(če ste moški) sex z debelo žensko?Tam,s preko 20kg odvečne teže.
Ali pa ženske,si lahko zamislite tak prizor npr vašega desca s tako babo?
Sama sem čisto vitka,dol povedano imam xxxxl tipa,ampak,ko na cesti vidim kako bajso(ups,lepo okroglo…),si ne morem zamisliti,da jo kdo…..noo,servisira.
Ali pa kakšno z grdim obrazom in nelepo postavo…Pa ko jih vidim z otroki–včasih se vprašam,”ja ,kdo pa je tebe oplodil?”
No,mnenja na plano!!
(tudi tiste,ki se vam debeli tipi gravžajo ipd)

ps-ja,svojo sliko bi sama lahko dala gor,če ne bi bila sramežljive sorte:):)

A pa imaš ti vse pod streho?
Mislm, da imaš 100 pik samo, če oblečeš pikasto pižamo.

A pa imaš ti vse pod streho?
Mislm, da imaš 100 pik samo, če oblečeš pikasto pižamo.

Zakaj tako praviš?Si se našla v postu?:)

No, za moje pojme taka z 20 kg viška ni ravno bajsa in na srečo se s tem strinja tudi moj :)) Okrogle so zame take z 50+.

V vsakem primeru pa sem z nekom zaradi njega, njegovega mišljenja, ravnanja… in ne zaradi oh in sploh telesa.

Kaj, če bom imela prometno in bom ostala brez noge – sorry, nisi več popolna, adijo?

Tud jaz nisem debela,niti z eno kilo preveč,pa nikoli nisem pomislila na kaj takega.Vsak živi koker mu paše.A ti misliš,da debela ženska ne sme imet spolnosti??Mogoče je pa manj zafrustrirana kot ti.

debeli tipi pač rabjo “suhe” ženske in kontra, pa vse lepo poklapa 🙂

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Hma, ja no zdaj si pa povedala realno misljenje moskih v Sloveniji….ki gledajo samo zunanjost.

A si se kdaj ozrla in morda dojela, da imajo nesimpatične in morda malce obilnejše ženske dosti bolj kul tipe kot tiste popeglane…

A ni zanimivo???

Ma bog pomagaj kako razmišljanje … :))))) Sicer imava oba z mojim “normalno” postavo (no, moj je bil včasih presuh, danes pa je glih prou), pa tudi nikoli nisem imela močnejših fantov. Ampak nikoli – res nikoli – nisem gledala na močnejše ljudi tako poniževalno kot to počneš ti. Kakšen je sex z debelo babo? Verjetno veliko bolj pester kot z zafrustrirano suhico. :)))))))

FUL SI ME NASMEJALA…………………hvalla

hahaha,a zdaj vidite,ve “lepotice monovske”,kako je lahko pljuvat po drugih,dokler niso podobni vam?
Spodaj ste pljuvale po debelih tipih,da se je kadilo,a menite,da ste same kaj bolj estetske??
Super,da ste se same ujele v lastna protislovja,pa še pogruntate ne!:)

jah ženska more bit taka, da maš za kej prjet, ne da je ena suha kleštra, k niti ne veš kje bi prjel, niti ne veš kdaj boš kej polomu 😉

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

ene to vzburja. 20 kg plusa le ni taka debelost, da se ne bi dalo to spelat .-).

Sama sem vitka, a vem, da je moškim kaka sočna tazadnja privlačna zadeva (v velikih procentih). Koščenih nihče ne mara. Sicer pa kako že gre tista:” Bolje se ljuljati, nego žuljati”.

Ti se pa paz, da te ne bo dec ravno s kako ekstremno nevitko prevaral… zarečenga…

…da pred dvema letoma približno,ko sem imela 106 kg,sem bila BAJE bolj strastna,divja v postelji,zdaj,ko jih imam pa 85 pa tega ni več.Mi moj mož večkrat reče,da pogreša tisto nekdanjo bajsiko.Ampak jaz nočem bit več debela,ker……….se bom pa potrudila,da mu bom tudi suha všeč.

Ena Cosmo in Elle okužena baba, ki vidi samo sebe svoj mali svet ;)) Ti si ena taka fovš baba, ki samo sebi privošči in nobenemu drugemu. Žalostno.

Ma, če si ti s takim bedastim mišljenjem dobila moškega… verjemi, da ga tudi grda in debela in inteligentna ženska dobil

Kot, da je smisel življenja biti lep, suh in nič drugega. A boga ti, če doživiš kaj ne načrtovanega v življenju… pa saj te pobralo od živceranja.

A si predstavljate sex s tisto suhico KK?

Jooooj,mon,mon…..
kaže,da tudi ena od komentatork ni prebrala ,kaj sem “res” napisala….

Brez veze,še Gun me ni dobro razumel.pa me sicer vedno:):):)

Dekleta,preberite moje odgovore na spodnji post o “debelih moških”,potem boste mogoče razumele.Drugače pa je bolje,da ne komentirate…

Nimam izkušenj, tko da tukaj pa ne morem komentirati ;)))) definitivno pa enako kot pri moških: estetsko sigurno ni.

poanta je v temu da se folk preveč obremenjuje z nekimi ideali, k sčasoma zginejo oz. jih zmanjka, je tud res to, da pač vsak ma svoj mnenje o določeni zunanjosti folka, lepota je pač relativna, to je že Albert reku, je pa res tud to, da ok, je težko mogoče za nekoga k je “debel”, k najbrž sam s sabo ni lih zadovoljen, pol pa še mal zunanjih faktorjev in mamo recept, da tak rata še bolj debel, k se gre recimo nažirat, k pade v depro. lih tko sm jst mnenja, da če je oseba prekomerno zrejena, da ji včash tud to omenš, neglede na posledice, ker ok, mogoče išče eno potrditev da zgleda ok, pa če boš reku u kolk pa ti dons fajn zgledaš, lahk kasira popačeno sliko pa spet gremo na odojka, sej tko fajn zgledam, da se mi ta odojk ne bo poznal…

Pozdravljen!

Polne ženske so seksi – z polnimi prsmi (ne silikonskimi), boki, ritko!
Debele so tiste, ki tehtajo 110 kg in več – je pa odvisno od velikosti in kosti, lahko, da velika ženska z močnimi kostmi tehta 110 kg pa ni debela!
Večini zrelih moških se bo prej odločila za izpopolnjeno žensko (ker se polne prsi, ritka, boki sexi!), kot za trlico.
Trlice so modna muha predvsem mladih, bog ne daj, da bi imela punca kakšen gram preveč – potem bom pa grda bajsa – punce se bojijo odvečnih kilogramov bolj kot hudič križa!
In bog ne daj, da ima mladi urejen fant (obleka, frizura,čevlji, avto) punco, ki ima 1 kg preveč – kaj pa si bodo drugi mislili: da si ne morem najti boljše, da nimam okusa, da sem slep, da je kaj narobe z mano – ˝itak, da smo samo mi urejeni (obleka, frizura,čevlji, avto) kaj vredni – ostali so itak sluzasti izmečki!˝

Lepo, da skrbite za svoje telo, da imate urejeno telo – vendar pa ne pretiravajte in ne skrbite za 1kg,3 kg odveč! In ne obsojajte ljudi, ki tehtajo več kot 55 kg!

Ker če se boste zredili za kakšen kg in izgbili samozavest (ker tako obsojate debele ljudi), potem sami pri sebi razčistite, kaj pri vas ne štima.

In res je seks je boljši z polno žensko kot s trlico!

Sej tebi je že tut včasih kdo kaj omenil?

Sej tebi je že tut včasih kdo kaj omenil?[/quote]

ne, si ti kr prv/a oseba k mi je to omenla, ampak z mnenjem se tko ne obremenjujem :))))))))))

Heh heh heh!

sicer mate pa ene res cajt samo za to da me zasledujete in iščete načine preko kerih bi se me losale, res ste zapsihirane :))))))))))))))

Ja, ja!
Tak si poseben (in pameten), da se ves dan obremenjujemo s tabo! In kujemo zarote proti tebi!

Heh heh heh![/quote]

Tega pa ne moreš preboleti, da si se ujel sam v svojo past!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close