Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex z debelo žensko

sex z debelo žensko

Ja, ja!
Tak si poseben (in pameten), da se ves dan obremenjujemo s tabo! In kujemo zarote proti tebi!

Sej tebi je že tut včasih kdo kaj omenil?[/quote]

Heh heh heh![/quote]

Tega pa ne moreš preboleti, da si se ujel sam v svojo past![/quote]

svašta res, kolk se bl z mano obremenjujete kt, da bi svoje bleme rešile :)))))))))))))) vas je že smešn brat, kdaj vam bo potegnil da je men __________________ ?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Si predstavljate seks z bivšo poslanko madžarske narodnosti, Poszcancevo?

Lahko nadaljujemo debato od ˝okusi so različni˝ in pozabimo na zadnjih 6?

jst si ga ne, če ma pa ker fetiš na stare mame si ga pa najbrž predstavlja 😉

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Svoje probleme mamo rešene, tko kot ti, pa ravno nam je lih tko :)))

To pa ni samo debela! Ima še druge ˝kvalitete˝ zaradi katerih ne bi in se mi kar obrača!
Bruh

Svoje probleme mamo rešene, tko kot ti, pa ravno nam je lih tko :)))[/quote]

a je teb pa že kdo reku da si naješna? in očitno maš bleme z mano, če ne se nebi obešala samo na moje objave?

ja,prosim,od tu!!
obenem bomo tudi videli,kdo od mono/vcev/vk je zmožen prebrat začetni post,sledit debati in odgovorit na izziv,ki se tiče konkretnega posta.

ma nekako ne razmisljam kako se naskakujejo drugi ne debeli,ne suhi,ne mladi,ne stari..

Vidi se, da paziš na vsak gram!
Pohvalila si se, da si čisto vitka – čestitam!
Ampak, ker si ti vitka – zakaj potem moraš obsojati ˝debele˝?!
Kompleks?
Okusi so različni
In kaj to tebi s kakšnimi (debelimi, suhimi, grdimi, lepimi, velikimi, majhnimi) se parijo drugi ljudje?
Vsake oči imajo svojega malarja in vsak odloča samo o sebi in kaj to druge (tebe) briga!

Ne bodite zakompleksani in ne obsojajte drugih

izziv pravš 😉 no ja, mene neb motil, dokler bi jo dosegu pa dokler neb rabu met rudarske čelade

Ma, meni bi še vse bilo ok, če ne bi vsi debeli imeli vedno nekam čudne kože. Pod pazduho, med stegni, ženske še pod joški … prav vidi se, da tam koža ne diha, je vsa pikasta, temnejša, zdrgnjena, po možnosti še mazolasta.

Meni res debeli ljudje res niso lepi. Sorry. Pa ne govorim tam do 15 kil. To se mi zdi čist ok. Ampak kar je pa več … je pa res že bog pomagi.

Mislim, kake mase vidiš po cesti … Ni mi všeč, res! Ni potrebno, da je telo izklesano, ampak toliko se pa že moraš cenit, da si lahko še čevlje zavežeš, pa pič** pogledaš. Mislim, to je res, ene svoje sploh ne vidijo, ker so predebele!

te so predebele, ki si je ne vidijo!

Z njo ja, ne pa tudi z njenim bajsonom.

ti draga truck babe boš še velikokrat v življenju razočarana vsaj kar se moških tiče. če slučajno misliš da seksajo samo lepi in mladi se krepko motiš. ti seksajo še najmanj kar se vidi že po takih cvetkah kot jih trosiš ti. verjemi mi, da seksualna privlačnost je nekaj zelo kompliciranega in je od človeka do človeka drugačna.poznam lepotice, ki bi po kolenih šle kilometer daleč za en ubogi seks pa jih noben noče in “grdobe” ki seksajo kadar hočejo in s komer hočejo.ampak izučilo te bo komaj ko bo tvoj objekt poželjenja poseksal eno grdo mačko ti pa boš lahko zadovoljna z dildotom. najbolj smešna je nevednost zato se nikar ne postavljaj z njo ni kdo ve kako seksi!

ti draga truck babe boš še velikokrat v življenju razočarana vsaj kar se moških tiče. če slučajno misliš da seksajo samo lepi in mladi se krepko motiš. ti seksajo še najmanj kar se vidi že po takih cvetkah kot jih trosiš ti. verjemi mi, da seksualna privlačnost je nekaj zelo kompliciranega in je od človeka do človeka drugačna.poznam lepotice, ki bi po kolenih šle kilometer daleč za en ubogi seks pa jih noben noče in “grdobe” ki seksajo kadar hočejo in s komer hočejo.ampak izučilo te bo komaj ko bo tvoj objekt poželjenja poseksal eno grdo mačko ti pa boš lahko zadovoljna z dildotom. najbolj smešna je nevednost zato se nikar ne postavljaj z njo ni kdo ve kako seksi!

Hecne primerjave dajete: na eni srani “izpopolnjena” ženska, z natur joški, boki in ritjo, na drugi pa trlica. Drage moje, nasprotje od trlice je bajsa, in katero bodo izbrali moški????? Huh, Brad Pitt verjetno bajse ni mogel dobit, pa se je z Angelino oženil ker mu drugega ni ostalo……

S čim vse se tolažite ve salaste XXXL……

kakšen zahojen pogled na svet nesuhih ljudi, truck babe! kot bi poslušala sodelavko – vitka, s krasno postavico, “urejena” itd. na podstrešju pa cirka en tolk pošlihtano, kot ti, pa pustimo to. več pove dejstvo, da stranke (ne samo moški), veliko raje pristopijo do mene (ne uporabljam make upa, imam 15 kg preveč), ko pridejo po opravkih. vitka postava ne pomeni avtomatično seksapila, daleč od tega! naduvanost in puhloglavost se zazna na kilometer, verjemi. moški zaznajo energijo in privlčnost na čisto drug način. govorim o inteligentnih moških.

bravo toppy

suhice zamenjujejo vitkost z seksapilom

vsaka, ki je suha misli, da je seksi – novi trend

Trend na monu je ravno obraten zgleda, vse bajsase se imajo za full seksi. Pa vse stranke na njihov šalter rinejo hahahahhahah

Vsake oči imajo svojega malarja.

A misliš, da , če si pa XXXS, da si pa vsem všeč?

https://www.facebook.com/actio.si

Pa ti si res malo omejena. reši te samo pikasta pižamca, res!

Spomnim se izleta v rdeči četrti iz Amsterdama. Bile so takšne, da bi jih kar gledal. Bile so pa tudi zelo debele. Spomnim se, da je rekel vodič, da so jim suhe zelo “fauš”, saj imajo debele precej več prometa. So baje veliko bolj iskane kot suhe. Turki čisto ponorijo.

No, to je odgovor na vprašanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close