Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex z debelo žensko

sex z debelo žensko

e to pa prvic slisim,da lepotice ne dobijo,ker jih nocejo posexat..motis se..takole bo prav..lepotice-NEKATERE ne dobijo,ker so prevec zakompleksane,da bi sploh hotele dobiti..

ce bi hotele dobiti verjemi,da hitreje dobijo kot manjprivlacni ljudje,veliko manjprivlacnih ljudi je veliko manj zakompleksanih kot lepih,morda zato vec sexajo,kar pa sploh ni pravilo ali 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}dejstvo da je temu res tako-da vec sexcajo ..
vsaka zakompleksanost pa ni sexi,niti privlacana,ce pa govorimo o zunanji lepoti kot taki,pa je dejstvo ,da lepo se nikoli ni bilo grdo,vsaj na vzven ne..

in se ena zmota grdobe ki sexajo s komer hocejo in kadar hocejo imajo zelo lepe denarnice.polna denarnica se nikoli ni bila grda..
ce pa govorimo o grdobah brez denarnice-e to pa je ze malo tezje izvedljivo,saj ves kaj-tisto ,da sexajo s komer hocejo in kadar hocejo..

kake bajsne citate dajete. bodite konkretni. kot je nit v prvem postu.
kot bajsa-baročnih oblin, cca105kg,cca180cm,cca40 let.:))) ok. poročena 10 let – s prvim partnerjem,cca191cm,cca83kg,35let, športni-mišičasti tip,vzdržljiv v pojstli in tak orenk sex z njim mi nenormalno paše. pred njim se bila v raznih avanturah, nepotešena, pa saj so se gnezdili ob, po meni in bolj oni stokali kot jaz. bili so kot pajaceki, ki lezejo, lezejo pa nič ni blo z njih. priznam, da sem pohotna in sem pač iskala tipa ki me bo znal…in seveda si me želel kot tako -bajso, žilavo bajso:))) v glavnem: oba noro uživava, čeprav sem bolj pasivna, kajti on me zna zrihtat maratonsko- kot bikec je zaletav in uživa moje obline kot da se kopa v oblaku.in to mi paše. in hvaležna sem si, da sem taka kot sem.
sanje so se mi uresničile. no tko…

Bolj se ritka gunca, lepš je punca!

najboljše so žele ritkeeeeeeeeeee, njami, za obliznit.

Sem ženska s 15 kg preveč, moj dragi pa 15 kg minus. Kako se ujemava? No, mene malo “žuli”, ko je on na meni, saj je čutiti njegovo kost (izrazito v kolku). zato pa pogosto menjava položaje, da je obema ok.
On se ne pritožuje nad mojim špehom. :)) Pravi, da ga moja malo preveč debela rit vzburja. Sama si želim, da bi namesto prervelike riti imela večje prsi, a nisem nikoli razmišljala, da bi si zaradi tega povečala prsi. Sem kar zadovoljna s samo seboj.

Jaz mislim, da če ima nekdo do 20 kg preveč ali premalo, to ni noben ekstrem.

Odgovor na objavo uporabnika
bugnavilea, 15.04.2010 ob 09:53

Ma bog pomagaj kako razmišljanje … :))))) Sicer imava oba z mojim “normalno” postavo (no, moj je bil včasih presuh, danes pa je glih prou), pa tudi nikoli nisem imela močnejših fantov. Ampak nikoli – res nikoli – nisem gledala na močnejše ljudi tako poniževalno kot to počneš ti. Kakšen je sex z debelo babo? Verjetno veliko bolj pester kot z zafrustrirano suhico. :)))))))

BRavo!!!

Meni so vsec vitke ker obozujem lepe vitke noge in lep obraz

odvecna mascoba mi ni nic kaj privlacna

165/52 je redkost in super

Star pregovor pravi, vsak čevelj ima svoj par. Ni ti treba vsega razumeti, zato si ne beli glave.

Ma nakladate. Realnost pač ni taka. Poznam debelejše ljudi in žal niso glih iskani. So kakšni tudi poparčkani, ne rečem, sej logično, da pri človeku iščeš nekaj več kot samo videz. Ampak sorry poželjivo jih večina ne gleda tako, da prosim bodimo samo realni in ne žaljivi seveda, ket ne maram pa hinavščine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close