Šepetati konjem…….
bucika moja … vseh grkov pa res ne poznam … me zanimajo samo tisti zgodovinski liki, ki so vojne zmagali ☺
btw: vmesni čas med posameznimi številkami je 15 fu*kov … toliko da veš koliko imaš časa med številko nad vrati in tisto, ki jo imaš v rokah, ☺[/quote]
Prostak :P[/quote]
in kaj je ona “japkica”, ki mi podtika drkanje med tipkanjem ☺??? Jaz sem samo odbil “spodrezano” žogico
beri moj podpis
btw zmedena: takšno “zmerjanje” tipov pelje v ponujanje fu*ka ☺
Pehta: Po končanem šolanju v Rimu je študij nadaljeval v Atenah …
tukaj: http://sl.wikipedia.org/wiki/Publij_Ovidij_Naso
Prostak :P[/quote]
in kaj je ona “japkica”, ki mi podtika drkanje med tipkanjem ☺??? Jaz sem samo odbil “spodrezano” žogico
beri moj podpis
btw zmedena: takšno “zmerjanje” tipov pelje v ponujanje fu*ka ☺[/quote]
Japkica se ne izraža prostaško, ostalo pa – ti si kar domišljaj oz po svoje razlagaj moje besede…pod prostaškim pisanjem je razumeti, da imaš prisotno precej sušno bodobje, tako da me ne presenečajo in ne ganejo tvoje ideje, da se ponujam….you wish! 😛
Japkica se ne izraža prostaško, ostalo pa – ti si kar domišljaj oz po svoje razlagaj moje besede…pod prostaškim pisanjem je razumeti, da imaš prisotno precej sušno bodobje, tako da me ne presenečajo in ne ganejo tvoje ideje, da se ponujam….you wish! :P[/quote]
prostaško izražanje??? kaj pa je to?? so to kakšni znaki, ki predtavljajo penis, vagino … in,ali je to med ljudmi sploh prostaško ali pa povsem človeško?? S takšnim “prostaštvom”, ki ga imenujemo tudi fu*k, drezanje, gon*jenje, … smo NASTALI!! — so nas zaplodili!!
je komu napisati, da je “prostak” kaj drugače kot, naj se je*be v 3 piz*de materine??
ali črke na ekranu izražajo pogled, vonj, držo telesa??? “get real” — gre samo za grafično predstavitev električnih impulzov +/-. Saj nismo v omejenem okolju poučevanja slovničnega izražanja v 5. razredu osnovne šole.
Kaj in kako pa ti dojemaš napisano … je pa tvoje, kar si dojela — ne pa kar je napisano!!
tukaj: http://sl.wikipedia.org/wiki/Publij_Ovidij_Naso%5B/quote%5D
Pehta zaznava ožino, podgurc. 😉
ps; tavžent roža pa odpira duha.
tukaj: http://sl.wikipedia.org/wiki/Publij_Ovidij_Naso%5B/quote%5D
Pehta zaznava ožino, podgurc. 😉
ps; tavžent roža pa odpira duha.[/quote]
beri moj podpis … in upoštevaj pravila igranja “GO” … malce predvidevanja o “zaletavosti” “nasprotnika” je osnovna logika izbire taktike na bojišču, … da si nasprotnik polomi zobe — zaradi drobne razlike ☺
Grka sem ti podtaknil … ne skrbi, predno kaj, česar ne poznam zadosti suvereno in o tem natipka tudi poguglam ☺
ti pa priznam dobro izbiro Rožleta kot slabšega “junaka” — običajno ljudje komu, ki ga pomanjšujejo napišejo, da je Kekec (ki pa je zmagovalna figura) ☺
Ne maram vulgarnih izrazov ne v živo niti na spletu ne, zato ljudi, ki jih množično uporabljajo označim za prostake, v tvojih postih je precej besed na črko f* ipd – me je z razlogom minilo, da bi te brala. V živo pa bi se ti zagotovo na veliko izognila, ker razmišljaš le s spodnjo glavo 😛
Seveda da dojemam po svoje kar je napisano, toda žal ni vse v sprejemniku, tudi tvorec sporočil se mora potruditi, da bo pravilno razumljen, če nisi ni treba vedno iskati/določevati krivde za te nesporazume pri drugih.
Očitno je zate suša huda reč :)))
beri moj podpis … in upoštevaj pravila igranja “GO” … malce predvidevanja o “zaletavosti” “nasprotnika” je osnovna logika izbire taktike na bojišču, … da si nasprotnik polomi zobe — zaradi drobne razlike ☺
Grka sem ti podtaknil … ne skrbi, predno kaj, česar ne poznam zadosti suvereno in o tem natipka tudi poguglam ☺
ti pa priznam dobro izbiro Rožleta kot slabšega “junaka” — običajno ljudje komu, ki ga pomanjšujejo napišejo, da je Kekec (ki pa je zmagovalna figura) ☺[/quote]
Za začetek sestopi iz trona in se zavej, da ima vsak svoja pravila igre. Le Robijeva veljajo za vse, tule. 🙂
Rožle je v osnovi tak nežen fantič. 🙂
se strinjam in upoštevam … če bi bil jaz admin bi bili moji komentarji takšni, da še računalnika nebi upala prižgati ☺
je luzer, ki se šlepa na druge, da ni lačen, žejen in nag — in “živi” lahko samo zato, ker so drugi “socialni”.
Kekčeve zgodbe so prav tako gojenje neke sočutnosti, izogibanje “države”, … kot Martin Krpan in Hlapec Jernej … skratka poetična sociala, ki vodi v propad družbe, zaradi vzrževanje sociale luzerjev.
se strinjam in upoštevam … če bi bil jaz admin bi bili moji komentarji takšni, da še računalnika nebi upala prižgati ☺
je luzer, ki se šlepa na druge, da ni lačen, žejen in nag — in “živi” lahko samo zato, ker so drugi “socialni”.
Kekčeve zgodbe so prav tako gojenje neke sočutnosti, izogibanje “države”, … kot Martin Krpan in Hlapec Jernej … skratka poetična sociala, ki vodi v propad družbe, zaradi vzrževanje sociale luzerjev.[/quote]
Ne ti o moji hrabrosti na suho. 🙂
No, zamisli se in ne sodi drugih po sebi.
Kekčeve zgodbe so prav tako gojenje neke sočutnosti, izogibanje “države”, … kot Martin Krpan in Hlapec Jernej … skratka poetična sociala, ki vodi v propad družbe, zaradi vzrževanje sociale luzerjev.[/quote]
Ne ti o moji hrabrosti na suho. 🙂
No, zamisli se in ne sodi drugih po sebi.[/quote]
emmm — kje pa sem omenjal tvojo hrabrost??? — tega si še nisi zaslužila!! — še spodobnih dveh okoli kepe ti nisem privoščil ☺
zgodovinskih in književnih likov ne sodim po sebi, ampak primerjalno glede na druge družbe (ne poznam zgodovinskih likov kakšne nacije, ki bi tako častila / izpostavljala ) luzerje kot jih tukaj v SVN ☻ — žal.
Ne tako enosmerno razmišljati, joj! Niso vsi ljudje tako narejeni oz niti nimajo pogojev, da bi bili zmožni popolnoma skrbeti zase, ravno zato se je razvila sociala, solidarnost in svet brez teh dveh vrednot za marsikoga ne bi bil noben svet.
Sociala vodi v propad družbe? Pomanjkanje le-te mnogo prej. Grozljivo, kako imate nekateri pomešane pojme in občutek za soljudi.
To je recept, da ne boš nikoli srečna s partnerjem, vedno ti/mu bo nekaj manjkalo. Noben moški ne bo mogel izpolnjevati tvojih neralnih sanjarskih zahtev, ki jih ne piše realno življenje, ampak te nagovarja holivudska kinematografija z romantičnimi ideali, nagovarja tisti tvoj neodrasel del idealistične majhne punčke, ki čaka na princa, ki bo izpolnitev njenih sanj – to in še več. Pravi moški ne more biti prodana predstava, kaj naj bi bil “pravi moški”, ker tak je neobstoječ, umetno ustvarjen lik za potrebe kinematografije, literature… “Pravega moškega” ni, ker supermanov ni, saj ne živimo v pravljici, “pravi moški” lahko tudi smrči, ima slab zadah, prdi, ima butaste razvade, ki ti začnejo najedati vsako leto bolj, se po desetih letih postara in odebeli, se z njim sporečeš, z njim s si ujeta v banalnost vsakdana, ko moraš umiti krožnike, hitro skuhati kusilo, nahraniti malega… Potem pa imamo spet dramo “nesrečne in globoko čuteče ženske dušice”, ki rabi “razumevajočega” ljubimca, ker je ona “posebna” in večno nerazumljena v svoji “bogati duševni večplastnosti” – ampak spet se lahko dobivata samo na skrivaj, ker je zla usoda ne dovoli da bi uživala “večno srečo”, saj je ona poročena – klasika žajfnice in pocukranosti “neodraslih punčk”.
da mi je kje “podletelo” in sem napisal kaj o tebi “predvidevam”??? — ni moj stil pisati o “osebnih” predvidevanja ☺
če pa imaš ti občutek, da kaj o tebi predvidevam … je pa to tvoje, ne moje
Jaz “igram” po “pravilih” in ta pravila imajo jasne poteze “nasprotnika” na odigrano potezo/postavljeni fižolček
ko/če si boš kaj “upala” bom izvedel na ZS … ali pa te na ZS kaj vprašal, ti ponudil, se probal dogovoriti — tole tukaj pa je pač predstava za “javnost” ☺
jep … so tudi takšne nacije … ampak ne daj bog, da bi se z njimi istovetili, iskali vzorce (vsaj ne takšne vzorce, kot nam jih “prodajajo” mediji, ☺ — čeprav nimamo dobre “slike” zakaj je do vzpona takšnih “junakov” prišlo (npr. Stalin, Mao ZeDong, Pol Pot, Bin Laden … posameznik brez podpore okolice pač ne uspe kar tako- ker bi si to zaželel – mora že izražati kaj, da ga še kdo podpira)
malo si poglej EU … skoraj polovica držav je monarhij … in njihova zgodovina, zasedba prestolov je vse prej kot, da bi jih postavili/obdržali luzerji ☺
Jep, No Mercy, tule ti je malo ušlo… Ups.[/quote]
emm .. kaj mi je ušlo, (če veš za moj izvorni nick) — se morda obnašam tako, da ni sprejemljivo za admina, moderatorje?? ☺☺☺ — stil imam itak tako prepoznaven, da me ni težko prepoznati ☺ (sem kdaj še sam sebi zopren, ko se citiram ob dobrih frazah) ☺
Jep, No Mercy, tule ti je malo ušlo… Ups.[/quote]
emm .. kaj mi je ušlo, (če veš za moj izvorni nick) — se morda obnašam tako, da ni sprejemljivo za admina, moderatorje?? ☺☺☺ — stil imam itak tako prepoznaven, da me ni težko prepoznati ☺ (sem kdaj še sam sebi zopren, ko se citiram ob dobrih frazah) ☺[/quote]
V primeru, ki sem ga boldala si na suho predvideval o njeni hrabrosti, samo to. Oglasila sem se pa zato, ker si potem precej vehementno zatrdil, kako tega ne počneš.
emm .. kaj mi je ušlo, (če veš za moj izvorni nick) — se morda obnašam tako, da ni sprejemljivo za admina, moderatorje?? ☺☺☺ — stil imam itak tako prepoznaven, da me ni težko prepoznati ☺ (sem kdaj še sam sebi zopren, ko se citiram ob dobrih frazah) ☺[/quote]
V primeru, ki sem ga boldala si na suho predvideval o njeni hrabrosti, samo to. Oglasila sem se pa zato, ker si potem precej vehementno zatrdil, kako tega ne počneš.[/quote]
srce … em slabo/premalo poznaš ta nick — em tudi sam “pilim” tehniko “ni usmiljenja” na način, da me ne “banajo” ☺ Sem se marsikaj “naučil” in me marsikaj “izučilo” — ker pa sem zelo osamljen “primerek” svojega stila sem kdaj tudi manj kot obsolutno popolen ☺
btw: si ti po čem prepoznavna na netu? gradiš kaj na svojem nicku kot “internetnem/virtualnem bitju”??
Ne, jaz sem samo firbčna pa komunikativna punca, ki ima rada slovenski jezik, in ga zato s pridom uporablja. 🙂
Pa kdo govori o kakšnem bananju? Najprej si Japkici napisal tole:
in predvideval, koliko hrabra je, ko te je opozorila, da tega ne počni na suho, si pa tole napisal:
Pa sem te samo dobrohotno opozorila, da ti je ušlo.
Res, nič drugega. 🙂
Ne, jaz sem samo firbčna pa komunikativna punca, ki ima rada slovenski jezik, in ga zato s pridom uporablja. 🙂
Pa kdo govori o kakšnem bananju? Najprej si Japkici napisal tole:
in predvideval, koliko hrabra je, ko te je opozorila, da tega ne počni na suho, si pa tole napisal:
Pa sem te samo dobrohotno opozorila, da ti je ušlo.
Res, nič drugega. :)[/quote]
z mojega vidika si povsem zgrešila poante debate ☺
kot tudi “grožnjo/opozorilo” Japice kot sem jo razumel jaz ☺
Forum je zaprt za komentiranje.