Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SEDAJ ŽIDE SOVRAŽI VES SVET

SEDAJ ŽIDE SOVRAŽI VES SVET

Prepričaj me z dokazi, da so Palestinci zasedli Izrael in ne obratno.

Palestinci in Zidje so genetsko zelo povezani in so si genetsko blizji, kot z drugimi narodi v regiji. Prav tako oboji govorijo semitski jezik. Oboji izvirajo iz anticnih Kaanancev, ki so ziveli v Levantu in govorili semitski jezik. Mednje so se delno pomesali priseljenci iz Egipta, Mezopotamije in Anatolije. 35 do 43% zidovskih moskih ima Y haplogrupo J, ki je tipicna za Bliznji vzhod. 15 do 30% jih ima E1b1 (E-m35), ki je tipicna za mediteransko obalo severne Afrike. Med muslimanskimi Palestinci jih ima haplogrupo J 37% in 19% E1b1b, ki se je razvila iz E1b1. Iz tega sledi, da so Izraelci in muslimanski Palestinci (krscanski Palestinci imajo nekoliko drugacne prevladujoce haplogrupe) dva zelo sorodna naroda, od katerih se je en pomuslimanil od 6. stoletja naprej, drugi pa del pa je obdrzal svojo staro vero. Del Izraelcev je vedno bival v Levantu in se ni nikoli odselil. Del, ki se je odselil in se v 20. stoletju vrnil, recimo v Evropo, se je v manjsi meri mesal z Evropejci.

Odgovor na objavo uporabnika
anonimna jaz, 08.09.2025 ob 13:12

Najbolj smešno je, da nihče od vas ni nikoli imel opravka z Židi ampak pametujete pa kot da spite v isti postelji z Židi. Sploh v Sloveniji ste strašno ogroženi od nekaj 100 Židov, Robi najbolj.

Najslbši- najbolj nemarni gostje v hotelu so židi. Ta golazen misli da imajo pravico sobo pogledat, predno se odločijo za njo. Enkrat mi je en tako težil na recepciji da sem mu šel sobo odpret, da si jo pogleda. Pred vrati sem mu rekla naj sezuje čevlje, ker je soba čista in urejena in da ne želim vstopi s čevlji, za vsaki slučaj če je ne bo vzel. 5 minut sem se dajala z njim da ne bo šel v čevljih v sobo, ko sem sem obrnila da oddidem nazaj v recepcijo je privolil in se sezul. ko je vstopil v sobo je odgrnil pregrinjalo postelje, se usedel na jogi se guncal, če je dovolj vzmeteno, potem sem ga nagnala ven – sobe ni vzel, ker sem nesramna. Pri zajtrku si vedno vzamejo kakšne pakirane zadeve (marmelade, maslo, paštete) v torbice, da imajo reveži za malico, mislim katastrofa od gostov.

Vse kar si opisala počnejo tudi drugi. Ne počnejo pa tega vsi Židje, tako kot tega ne počnejo vsi drugi. Čisto vsaka neumnost vam prav pride. Zdaj pa odgovori koliko zidov poznaš v resnici (gosti v hotelu ne stejejo).

od teh, 08.09.2025 ob 13:57

Prepričaj me z dokazi, da so Palestinci zasedli Izrael in ne obratno.

Palestinci in Zidje so genetsko zelo povezani in so si genetsko blizji, kot z drugimi narodi v regiji. Prav tako oboji govorijo semitski jezik. Oboji izvirajo iz anticnih Kaanancev, ki so ziveli v Levantu in govorili semitski jezik. Mednje so se delno pomesali priseljenci iz Egipta, Mezopotamije in Anatolije. 35 do 43% zidovskih moskih ima Y haplogrupo J, ki je tipicna za Bliznji vzhod. 15 do 30% jih ima E1b1 (E-m35), ki je tipicna za mediteransko obalo severne Afrike. Med muslimanskimi Palestinci jih ima haplogrupo J 37% in 19% E1b1b, ki se je razvila iz E1b1. Iz tega sledi, da so Izraelci in muslimanski Palestinci (krscanski Palestinci imajo nekoliko drugacne prevladujoce haplogrupe) dva zelo sorodna naroda, od katerih se je en pomuslimanil od 6. stoletja naprej, drugi pa del pa je obdrzal svojo staro vero. Del Izraelcev je vedno bival v Levantu in se ni nikoli odselil. Del, ki se je odselil in se v 20. stoletju vrnil, recimo v Evropo, se je v manjsi meri mesal z Evropejci.

Jaz seveda govorim o moderni državi Izrael, ustanovljeni po drugi svetovni vojni (mislim da 1948) ki se nezakonito širi na območje Palestine.

Po tvoji logiki bi morali Slovenijo razdeliti med Etrušcane, Rimljane, Franke ,  Lombarde in Ilire?  (Pa še koga.)?

Nima to veze, kadar se kdo igra “zemljo krast”….izgovori vedno drugi, princip pa vedno isti.

anonimna jaz, 08.09.2025 ob 14:20

Vse kar si opisala počnejo tudi drugi. Ne počnejo pa tega vsi Židje, tako kot tega ne počnejo vsi drugi. Čisto vsaka neumnost vam prav pride. Zdaj pa odgovori koliko zidov poznaš v resnici (gosti v hotelu ne stejejo).

o pa še kako štejejo, samo židi si dovolijo vprašati za ogled sobe, nisem še doživel v 20 letih nekoga drugega da bi si prej ogledal sobo. No sicer od takrat naprej ne kažem sobe nobenemu židu več, drugi pa itak ne vprašajo. to je narod ki misli da je nekaj več, tudi obnašajo se kot da so nekaj več, njim se mora soba pokazati npr. zaradi mene tudi že jih ni več v Slpovenijo

Sigurno ni pametno biti tako opran, da sovražis Jude belo raso,  arabske genocidnike Eu pa povzdigovati.

Opranci.

W0W0W0, 08.09.2025 ob 14:25

o pa še kako štejejo, samo židi si dovolijo vprašati za ogled sobe, nisem še doživel v 20 letih nekoga drugega da bi si prej ogledal sobo. No sicer od takrat naprej ne kažem sobe nobenemu židu več, drugi pa itak ne vprašajo. to je narod ki misli da je nekaj več, tudi obnašajo se kot da so nekaj več, njim se mora soba pokazati npr. zaradi mene tudi že jih ni več v Slpovenijo

Ima prav.  Moraš vedeti kaj plačaš. Samo keš jemati in ne vedeti za kaj, ni normalno, kot se gre roparski kapitalizem.

Anonimno 2075, 07.09.2025 ob 21:00

Pojma nimate o islamu. Eno noč, vas bodo vse pobili. Enaka prihodnost vas čaka kot kristjane v Turčiji. Sej ni treba verjeti. Vem, da tako bo, ker je tak njihov vzorec skozi celo zgodovino. Še en dan bodo pa govorili, da so vaši prijatelji.

Vprašajte se.

Kako je Turčija, najbolj razvita država na svetu v antičnem času, s Hagijo Sofijo – še danes ena najimentinejših krščanskih cerkva 100 % krščanska postala 100 % islamska (zadnji genocid (armenski genocid) leta 1915, ko so pobili nekaj milijonov ljudi).

Če pa tega ne zmorete… .pol pa itak brez veze. V glavnem, čaka vas ista usoda.

Pa ni treba veliko, da to dojamete.

Ključno je, da dojamete da islam temelji na nasilju. To vidite itak povsod. Zaenkrat še prikrito – “kriminal”, no – go cone že bolj odkrito, ker so si podredili že celo sosesko in jo zasužnjili (denar za zaščito). Islam uči, borite se proti nevernikom, dokler ni zadnji zasužnjem.

In točno to delajo v Izraelu. Ko je bila Palestini in Izraelu ponujena država, jo je Izrael sprejel, Palestina pa ne. Raje so napadli Izrael s sosednjimi državami. In napadajo ga že od takrat – stalno… In napadi NISO BOLJ MILI, ampak leta 2023 so pokazali VSO ZVERINSKOST IN NEČLOVEŠKOST IN KRVOLOČNOST, BLAZNOST… ko so organizmirali ob klanju ljudi…. Kdor je to videl in jih podpira je za moje pojme nekoliko prizadet.
Propaganda, ja propaganda je pa taka, kot bi bilo obratno.

In kdor gre še korak dalje!

KAJ SPLOH GLEDATE?

V islamu svoboda za nevernika ni možna. Le suženjstvo (nevernik ne more imeti enakih pravic). Torej v resnici hočejo muslimani že vse od začetka podrediti, zasužnjiti Izreal, točno tako, kot so podredili kristjane v Libanonu in jim vzeli pravice in jih zasužnjili. Državo pa spremenili v revno in zaostale greznico.
Izraelu ne dovolijo SVOBODE…  Samo zato se gre in za nič drugega.
Muslimani ne prenesejo vaše svobode.

Anonimno 2075

Res? Kako pa to da so ravno Turki reševali Jude in Judi pomagali Turkom da zavzamejo Toledo v leto 930  (Abdulrahman III) kdaj so jim odprli vrato od mesta da bi lahko prišli notri in zavzeli mesto? In potem Turki poslali svojo floto da bi jih rešili iz Evrope? Torej vedno so sodelovali in ni nasprotno.

Jaz364, 08.09.2025 ob 14:33

Ima prav.  Moraš vedeti kaj plačaš. Samo keš jemati in ne vedeti za kaj, ni normalno, kot se gre roparski kapitalizem.

hahahaha, ti pa nisi veliko po hotelih hodil, to se ne dela, to niti ni v bontonu. 90% VSEH REZERVACIJ je narejenih predhodno brez da vidiš sobo, vse imaš na spletni strani, tako se to ne dela, ta narod je res odvraten, kaj si vse dovolijo. Tudi pobijanje palestinskih otrok ki se drenjajo za kotliček toplega močnika se tebi zdi ok ne, je to ok- povej, napiši butec

Vam mediji perejo glavo. To je dejstvo. Več kot pol dogajanja tam je izmišljeno. Se eno dejstvo, v resnici vas briga za neko gazo. Se zase se ne brigade bodimo realni ne pa za neko gazo.

Resnica o Palestini in Izraelu…

“Živela sem v Gazi kot otrok in bila priča terorizmu proti Izraelu PRED OKUPACIJO Gaze in pred okupacijo Zahodnega brega. In naši mediji tega sploh ne vedo. Bil je terorizem proti Izraelu pred okupacijo. Arabci, ki sedaj trdijo da sedaj delajo terorizem ker hočejo svobodo in demokracijo. NE. NI SVOBODE IN DEMOKRACIJE v katerikoli arabski državi….”

.https://www.youtube.com/watch?v=pPzIRijp9Jo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close