Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SEDAJ ŽIDE SOVRAŽI VES SVET

SEDAJ ŽIDE SOVRAŽI VES SVET

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno480, 08.09.2025 ob 06:15

Takojeto, 07.09.2025 ob 18:07

Ok, podataknili so ti feminizem, vero, xy sranj, ampak ti jih sovražis zaradi palestincev, ki te bodo kmalu lovili z noži.

Ah lepo te prosim. Samo res hudo opranoglavi povsod feminizem tiščijo, ne da bi sploh vedeli, kaj ta pojem pomeni. Da so Židje vojni zločinci, pa vidi še slep otrok. Le hudo zaslepljeni in opranoglavi ne. Poleg tega morate imeti tudi temno dušo brez srca. V vojnih zločinih ni delitve na črne in bele, rdeče in rumene, Žide in muslimane ter hinujce in katolike. Zločin je zločin, genocid je genocid, kdor je sposoben tako trpinciti živo bitje, je sposoben to storiti tudi tebi. Si prepričan, da se ne bodo Židje z noži spravili nate? Da verjamejo, da so superiorne vere in da se imajo za nekaj več, je že dolgo znano.

Dete v telesu odraslega – ko boš imela več znanja se oglasi. Do takrat nisi kompetentna za karšnokoli izmenjavo mnenj z menoj.

400 000 bedakov na 490 000 podlage, 08.09.2025 ob 06:15

qw2, 07.09.2025 ob 17:32

danes so židi bombardirali stolpnico v Gazi, zrušili so jo do tal, ob tem je umrlo polno ljudi. Ne dovolijo deliti hrane lačnim ljudem ki umirajo, pobijajo otroke, starce, žene……. celi svet se dobesedno zgraža nad genocidniki židi. NIHČE VEČ JIH NE MARA. SLABŠI SO IN SLABŠE RAVNAJO KOT JE HITLER RAVNAL Z NJIMI- NAJ SE CVREJO V PEKLU!

Jaz jih ne sovražim, sovražite levičarji, sovražite vse kar niso islamisti ali vaši kamerati.

Nam desničarjem morda ni všeč kar delajo, jih pa ne sovražimo, sploh pa jih ne sovražimo ker se borijo proti vsakokratnim agresorjem, začenši 1948, enkrat se to mora končati, ne morejo eni kar nekaznovano napadati sosede, Hamas je bil izvoljen od Palestincev, torej palestinci so Hamas, torej ni problema vse do končnega cilja dehamasizacije celotne nacije.

Revež no, dej poglej kdaj je bil izvoljen hamas in povprečno starost palestincev.

Ljudje pred sabo mate internet, čist vsak podatek ki vam pride v vaše prazne glave lahko preverite takoj, ZDAJ, pa vseen pišete neumnosti in razvijate neke teorije, brez vsake osnove. Resno kaj vam je?

židi so morilci- genocidniki, ker pobijajo namerno otroke, ženske, starce, pobijajo jih celo pri razdeljevanju hrane, mislim, kaj vam ni jasno?

Anonimno 2936, 08.09.2025 ob 06:06

Če podpiraš Palestino, bi bil v času 2.sv vojne na strani nacistične Nemčije in ne Slovenije. Si danes na strani Rusije proti Ukrajini, trena se vam isto kot Trumpu, branilce označuješ za agresorje, agresorjem pa lezete v guzico, še dobro, da smo stolkli v 10 dneh srbsko jugo armado, verjetno je bil to za vas “tapametne” genocid nad okupatorjem, ker jim nismo pustili, da bi dobili hrano, vodo, benz in elektriko.

Zdaj se vidi kdo so fašisti, spet so se spravili nad žide, od povsod lezejo zahrbtno. Vsiljujejo nam Hamas,teroriste,terorizem,islam.

Prepričaj me z dokazi, da so Palestinci zasedli Izrael in ne obratno.

Takojeto, 08.09.2025 ob 07:25

Dete v telesu odraslega – ko boš imela več znanja se oglasi. Do takrat nisi kompetentna za karšnokoli izmenjavo mnenj z menoj.

Edino Dete v tej zgodbi si ti. Pa ne po nepokvarjenosti, ampak po nedoraslosti in nerazgledanosti.

daisycutter, 08.09.2025 ob 09:21

Prepričaj me z dokazi, da so Palestinci zasedli Izrael in ne obratno.

S tem upravičujete pokol 1400 civilistov 2023? Resno?

CAPAJEBO, 08.09.2025 ob 08:44

židi so morilci- genocidniki, ker pobijajo namerno otroke, ženske, starce, pobijajo jih celo pri razdeljevanju hrane, mislim, kaj vam ni jasno?

Retardirani psihični bolniki hočejo genocid, kako vam to ni jasno  ?

Še vedno živite v iluziji, da so ljudje dobri in empatični.

Stop teroristom, 08.09.2025 ob 09:41

S tem upravičujete pokol 1400 civilistov 2023? Resno?

Jaz nič ne opravičujem,  to si si gladko izmislilo,  jaz samo,pojasnjujem, kdo je agresor v tej zgodbi.

Na palestinskih ozemljih, ki so jih Izraelci zbombardirali lani, so že zrasla nova izraelska naselja…lahko preveriš na Google maps.

Islamisti nikogar vlzanimajo, če ni trčen v glavo  z njimi napolni Evropo, kot so to naredili Slovenci..

Ne moremo  več se  prosto sprehajati po LJ in drugih mestih, ko pade mrak.

Ljubljana ni varna zaradi  arabskih  islamistov, ne ni!!!!!!!!!!!!!!!! Slovenija ni varana zaradi Arabcev, Albancev  in  črncev največ.

Kar napišete v medije  je laž. Vse je laž.

Muslija vstran,  vstran SREDNJI VEK!!!

Kako ni sram Slovenije s Falijo, kako je ni sram?

qw2, 07.09.2025 ob 18:33

Anonimno 8052, 07.09.2025 ob 18:21

Tko kot so Hamasovci klali Jude, bodo tudi vas. Ne skrbi, ne uidete njihovemu klanju….. IN ČE SE BOŠ BRANIL, TE BO SOVRAŽIL VES SVET, sovražil te bo tako in tako, ker se sovraži vse, ki niso njihovi.

veliko se pogovarjam z ljudmi, vsi sovražijo žide. Zdaj bodo zaprli vse luke, nobena ladja nikamor več dokler židi ne bodo nehali streljati na lačna Palestince- ti pa kar nabijaj trol židovski

Arabska govna jke treba razgnati, bedaki!

Ni to sovraštvo od včeraj. Niti nima veze z Gazo, Palestinci itd. Po očetu sem Judinja. Če bi vi vedeli, koliko grdih besed sem slišala v otroštvu, v srednji šoli so se spogledovali med seboj, če sem v razredu rekla, da imam judovske korenine. Začela sem se jih sramovati in jih zanikati. Na faksu pa je bila direktorica našega oddelka Judinja. Bila je nadvse lepa, sposbna in pametna ženska, ki me je dva semestra celo poučevala. Od nje sem vedno čutila empatijo in simpatijo, čeprav ni vedla, da imam judovske korenine. Na prvem izpitu me je vprašala: “Vem, da govorite več slovanskih jezikov, imate pa čuden priimek za nekoga s tistih koncev, ste Nemka, Italijanka?” Takrat sem začutila ponos in rekla: “Ne, moj oče je Jud.”

Ona pa mi je takrat rekla, naj bom ponosna na svoje korenine, ker so edinstvene. Spomnim se, da me je vprašala kaj bi rada nekega dne delala in ko sem ji odgovorila je rekla: “Mi smo pametni in sposobni ljudje, uspelo vam bo.”

In res je bilo tako.

V takšnih primerih lahko govoriš samo zase … Jih ne sovražim, niti enih niti drugih, ker sovraštvo razjeda samo človeka samega. Poleg tega si niti slučajno ne domišljam, da mi je dejanska resnica znana. Raje daruj denar, če kje zbirajo za Gazo, pomagaj kolikor ti lahko, moli za mir, če si kristjan …

Dedinja, 08.09.2025 ob 11:24

Ni to sovraštvo od včeraj. Niti nima veze z Gazo, Palestinci itd. Po očetu sem Judinja. Če bi vi vedeli, koliko grdih besed sem slišala v otroštvu, v srednji šoli so se spogledovali med seboj, če sem v razredu rekla, da imam judovske korenine. Začela sem se jih sramovati in jih zanikati. Na faksu pa je bila direktorica našega oddelka Judinja. Bila je nadvse lepa, sposbna in pametna ženska, ki me je dva semestra celo poučevala. Od nje sem vedno čutila empatijo in simpatijo, čeprav ni vedla, da imam judovske korenine. Na prvem izpitu me je vprašala: “Vem, da govorite več slovanskih jezikov, imate pa čuden priimek za nekoga s tistih koncev, ste Nemka, Italijanka?” Takrat sem začutila ponos in rekla: “Ne, moj oče je Jud.”

Ona pa mi je takrat rekla, naj bom ponosna na svoje korenine, ker so edinstvene. Spomnim se, da me je vprašala kaj bi rada nekega dne delala in ko sem ji odgovorila je rekla: “Mi smo pametni in sposobni ljudje, uspelo vam bo.”

In res je bilo tako.

Kako lepo je to prebrati … Ja, bodi ponosna na svoje korenine, na svoje poreklo. Nikoli ne dovoli, da bi mnenje drugih tako vplivalo nate, da bi zatajila samo sebe.

Anonimno979, 08.09.2025 ob 09:26

Edino Dete v tej zgodbi si ti. Pa ne po nepokvarjenosti, ampak po nedoraslosti in nerazgledanosti.

Biserov ne mečem pred svinje. Tvoje prazne floskule niso za resne ljudi.

Sovraštvo sam bog po potrebi izvleče na plan. Nič nisi favorizirana in tudi ne boš.

Takojeto, 08.09.2025 ob 11:56

Sovraštvo sam bog po potrebi izvleče na plan. Nič nisi favorizirana in tudi ne boš.

Na koga se to nanaša?

annn356, 08.09.2025 ob 12:00

Na koga se to nanaša?

Tisti, ki mu je namenjeno, ve.

To je le napačno mnenje, ki ga ustvarijo in širijo mediji

V resnici nihče ne sovraži židov, tudi Izraela ne.  Tuji mediji ne poročajo dogajanju na način kot naši, brezzobi tigri v obliki nekih organizacij, ki omenjajo genocid pa tudi ne morejo storiti nič.  Če kdo misli, da se bo napad na Gazo končal preden bodo Izraelci počistili s Hamasom, se moti.

Motis se. Sovrazijo nas ze ves cas. Smo navajeni. Sovraštvo je bilo samo potuhnjeno, skrito…  zdaj je pač izbruhnilo- ni prvič in ne zadnjič.

Pranje možganov smo že dali skoz v idiotskih časih Covida. Pranje možganov, ko je iz vsake škatle in konzerve pokukala ven STROKA v navezi z MEDIJI, in nas dobesedno jebala v glavo z “Cepite se! Cepite se!! Cepite se!!!”

Tole z Ukrajino in tudi z Gazo ni prav nič drugače. STROKA v navezi z MEDIJI ponavlja eno in isto: Putin je satan, Ukrajinci z Zelenskim na čelu so žrtve. In seveda, Židov gotovo ves svet ne sovraži brez razloga, oni so satan, Palestinci pa izključno uboge žrtve, ki nikoli nikomur niso storile nič žalega, zdaj pa nad njimi nacistični Judi izvajajo genocid.

Seveda je vse, kar reče STROKA in kar nam popolnoma nepristransku in pošteni MEDIJI vsakodnevno tupijo v buče, čista in brezmadežna resnica. Kdor verjame, naj izvoli.

Para Bellum, 08.09.2025 ob 12:39

Pranje možganov smo že dali skoz v idiotskih časih Covida. Pranje možganov, ko je iz vsake škatle in konzerve pokukala ven STROKA v navezi z MEDIJI, in nas dobesedno jebala v glavo z “Cepite se! Cepite se!! Cepite se!!!”

Tole z Ukrajino in tudi z Gazo ni prav nič drugače. STROKA v navezi z MEDIJI ponavlja eno in isto: Putin je satan, Ukrajinci z Zelenskim na čelu so žrtve. In seveda, Židov gotovo ves svet ne sovraži brez razloga, oni so satan, Palestinci pa izključno uboge žrtve, ki nikoli nikomur niso storile nič žalega, zdaj pa nad njimi nacistični Judi izvajajo genocid.

Seveda je vse, kar reče STROKA in kar nam popolnoma nepristransku in pošteni MEDIJI vsakodnevno tupijo v buče, čista in brezmadežna resnica. Kdor verjame, naj izvoli.

Žide že od njihovega nastanka, to je več kot 2000 let, nihče ne mara in jih vsi preganjajo, kjerkoli so se pojavili.

A še vseeno se imajo za uboge, nič krive žrtve, vsi drugi, oziroma kar celo človeštvo, je pa zlobno in krivično.

Ja ko boste imeli opravka z njimi , boste videli da so na istem mentalnem nivoju , kot Musliči.

Najbolj smešno je, da nihče od vas ni nikoli imel opravka z Židi ampak pametujete pa kot da spite v isti postelji z Židi. Sploh v Sloveniji ste strašno ogroženi od nekaj 100 Židov, Robi najbolj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close