Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se dogaja -vse dobro cepljenim

Se dogaja -vse dobro cepljenim

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 02.10.2021 ob 12:34

rik, 02.10.2021 ob 12:04

Šnelca zblodela si izmišljuje take klobasarije, da ne moreš verjet, če ne prebereš. Namesto belih mišk so pri njej rdeči avti avtošole. Bi bil pa res štos, če je kdo res poslal mail. Bi crknili od smeha?

Edino viharni uporablja zblodelo besedo. Tko da izdal si se skrit pod nicki.

Kopiram:

Ne družiš se z njimi pa vse veš o njih?
Nekaj tu ne štima.
Ne moreš vedeti, da so kafiči polno žensk, če ne hodiš v kafiče. Ne moreš vedeti, da so žuri polni samskih žensk, če nisi na žuru.
Edino, če ti te žurerke same povedo, ampak praviš, da se ne družiš z njimi?

In ja, ne verjamem v to, da bi se 30 pa še malo starejše hotele družit s toliko starejšim dedkom :).[/quote]
Glej pač jih poznam kar nekaj, marsikatera mi je bila stranka, nekaj takih je imela bivša sodelavk in tudi kako prijateljico in se bom res pustil presenetit, če kdaj vidim kako zapoznelo samsko, da ne bo zafrustrirana, tečna, sitna, posesivna, športno ali reinkarnacijsko zblodela duša.:-)

V kafič grem pa največkrat, ko v šparu dobim kupon za kofe, ga iskoristim v bližnjem bifeju in si zraven še sin privošči kapučino in pa seveda poleti večkrat hodim z otroci ob večerih na sladoled v točno določene kafiče, bifeje, kakor hočeš, če ravno moram odgovorit.:-)))

Tudi zate pride resnica ven. Vsi jo vejo, le ti še ne, pa boš v časopisu prebiral kar si počenjal in počenjaš po Slo.

Ali lahko nehaš travmirat in štepat klike? Koliko ti plačajo, no?  Vas je ene par zmenjenih, da serjete po temah?

ŠnelcaMarelca, 02.10.2021 ob 12:42

Oj, Šnelca,

Če je res to kar si pravila potem hočem, da podaš prijavo proti operatorju na številki 112. O tem hočem prebrati v novicah. V nasprotnem primeru si soodgovorna v prihodnje, ko kdo ne bo dobil rešilca, ko ga bo potreboval.

Lahko pa seveda priznaš, da je bil to zgolj plod tvoje budne domišlije…

Lep dan

Bom si prizadevala da ta forum ukinejo ker je v posesti in lasti Viharnega in njegovih zblojenih prjatlov.

Soodgovorna boš ti meni potikala, a si ti bolana v glavo?

Človeku sem pomagala.

In ti bi brala po časopis, pa se ti naslajaš nad tujo usodo ti? A po časopis da bomo reševali te probleme, ti si usekana do kraja, majke mi.

Res na tem forumu ste 80% usekani.

Morajo ga ukinit. To je res za v časopis, to pa ja.

zašla si namerno s tematike, 02.10.2021 ob 12:49

Ali lahko nehaš travmirat in štepat klike? Koliko ti plačajo, no?  Vas je ene par zmenjenih, da serjete po temah?

A samo mene vidiš, drugim pa ne pišeš, zakaj?

Zato, ker je tvojih 1001 zamenjanih nikov.

Izvoli igraj se v peskovniku.

Šnelca_783, 02.10.2021 ob 12:49

Bom si prizadevala da ta forum ukinejo ker je v posesti in lasti Viharnega in njegovih zblojenih prjatlov.

Soodgovorna boš ti meni potikala, a si ti bolana v glavo?

Človeku sem pomagala.

In ti bi brala po časopis, pa se ti naslajaš nad tujo usodo ti? A po časopis da bomo reševali te probleme, ti si usekana do kraja, majke mi.

Res na tem forumu ste 80% usekani.

Morajo ga ukinit. To je res za v časopis, to pa ja.

Nop. Ne vem, kaj je “Viharnega” sploh.

Če operatorja ne prijaviš, ga bo v prihodnje nastradal nekdo drug, ko tebe ne bo zraven.

Tako da od tebe pričakujem, da boš podala pritožbo. Glede na to, da bo to v prihodnje reševalo življenja.

Upam, da razumeš.

Šnelca_783, 02.10.2021 ob 12:51

A samo mene vidiš, drugim pa ne pišeš, zakaj?

Zato, ker je tvojih 1001 zamenjanih nikov.

Izvoli igraj se v peskovniku.

Češpljica , odpri si svojo temo :=) A je tako težko? Moraš dogovoreno srati po temah, za klike – koliko ti plačajo, no? Busted.

Katera, 01.10.2021 ob 21:47

Mislim, da si zasluži res pohvalo in naj tudi šef izve. Bom poslala tvoj opis lastniku in napisala, da naj ne pove inštruktorju. Da bo potem res presenečenje.

To morem še napisat.

Včeraj mi je to bilo malo čudno, a nisem poštekala, ker nisem toliko žleht da bi vas vse in takoj prebrala.

Danes pa vem, da si se norčevala iz tega in jaz sem ti žal iskreno odgovarjala.

Raje da sem poštena, pa včasih naivna za take pokvarjene vaše fore.

Zdaj pa vem, da se za vsem tem pisanjem skriva ena oseba, vem katera in s kakšnim namenom se mu tu “privošči”. Enkrat piše malo proti Šnelci, enkrat za.

Namen ti je bil le dobit ime avtošole da bolestno in udbovsko preveriš podatke, ker brez preverjanj in na tekočem z informacijami z mano obsedeno ne moreš živet. Ker ti je SČ edini peskovnik.

Sprašujem se sploh kako lahko živiš, tako gnila oseba v duši, dejanjih in zakaj te Bog sploh še prenaša in čaka na sv.nikoli na tvoje spreobrnjenje??

Opravičujem se da sem zasmetila temo, eno bodo razumeli, drugi pa nikoli.

Šnelca_783, 02.10.2021 ob 13:28

To morem še napisat.

Včeraj mi je to bilo malo čudno, a nisem poštekala, ker nisem toliko žleht da bi vas vse in takoj prebrala.

Danes pa vem, da si se norčevala iz tega in jaz sem ti žal iskreno odgovarjala.

Raje da sem poštena, pa včasih naivna za take pokvarjene vaše fore.

Zdaj pa vem, da se za vsem tem pisanjem skriva ena oseba, vem katera in s kakšnim namenom se mu tu “privošči”. Enkrat piše malo proti Šnelci, enkrat za.

Namen ti je bil le dobit ime avtošole da bolestno in udbovsko preveriš podatke, ker brez preverjanj in na tekočem z informacijami z mano obsedeno ne moreš živet. Ker ti je SČ edini peskovnik.

Sprašujem se sploh kako lahko živiš, tako gnila oseba v duši, dejanjih in zakaj te Bog sploh še prenaša in čaka na sv.nikoli na tvoje spreobrnjenje??

Opravičujem se da sem zasmetila temo, eno bodo razumeli, drugi pa nikoli.

Zato se pa danes ta s capris šolo ni oglasila, ker ni dobila podatkov, kar je hotela pod pretvezo izvedet in danes je naredila cel napad na Šnelo. Včeraj se pa je tako hvalila kam bo vse pisala in da bo danes povedala. Če bi res pisala bi tukaj tudi iznesla napisano. Vsa besna je. Zdaj besni ker nič ni v novicah prebrala in nori, kot je to viharni rad delal. Dokler ne bo v časopisu prebrala bo zanjo Šnela norica, pacientka z duševnimi motnjami, vse samo človek ne. Ker ji je zavidna v njeni človeškosti in dobroti!!

Katera, 01.10.2021 ob 22:05

Evo, poslano.Šnelca, jutri dobiš odgovor. Javi, če imaš odgovorijo, ok? Da jih malo zbezam. Samo mislim, da se bodo hitro odzvali.

Pripni tukaj kaj si avtošoli poslala, ker ti ne verjamem. In zakaj bi nekam pošiljala ko te nihče ni vprašal da pošlješ. In kam naj bi njej odgovorili, tu na forum, kaj bi ji pa imeli za odgovorit sploh?

Dajmo to dat v javnost, da ne bodo oni z kovidne skupine rekli da je to zanemarljiva stvar.

Za te stvari mora nekdo odgovarjat .

Le kdo bo tisti ,ki bo nosil posledice tega .

Najraje nobeden.

Iz tega sledi da te nobeden nima pravice siliti v cepljenje če nekomu ni do tega.

Če te nekdo sili je to posilstvo .

Haha, Šnelčič, te pa zelo panika grabi. Ja kaj, samo žanješ, kar si sejala. Kaj pa serješ naokoli. Zdaj se pa skuliraj, pa pokliči dohtarja.

Idrija, 02.10.2021 ob 14:19

Haha, Šnelčič, te pa zelo panika grabi. Ja kaj, samo žanješ, kar si sejala. Kaj pa serješ naokoli. Zdaj se pa skuliraj, pa pokliči dohtarja.

Mislim da lahko zate kliče in take tebi podobne norce. Imaš potrdilo da si nor, pa vseeno ne moreš noret v javnosti, ker poj te zaprejo, tu pa misliš da lahko? Psihiater bere kva tu bluziš. Cepi se, mesečno, pa pometat ceste.

Zate, 02.10.2021 ob 14:24

Mislim da lahko zate kliče in take tebi podobne norce. Imaš potrdilo da si nor, pa vseeno ne moreš noret v javnosti, ker poj te zaprejo, tu pa misliš da lahko? Psihiater bere kva tu bluziš. Cepi se, mesečno, pa pometat ceste.

Ženska bi lahko podala prijavo zoper 112, da niso poslali rešilca, pa jo ne bo, ker pač.

Kdo je tukaj nor?

Šnelculja se niti osnovne zgodbe ne more držati. Tukaj ni nobenega govora o še kakšni “gospe”, ki naj bi pomagala. Ccc…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close