Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se dogaja -vse dobro cepljenim

Se dogaja -vse dobro cepljenim

Odgovor na objavo uporabnika
Same pohte, 01.10.2021 ob 23:23

Omg a ste tu gor same depresivke pred novo dozo ob polnoči?

Zdrahe delate iz nekoga, ki je nekomu pomagal.

A ti trola misliš da bojo zdej I preiskovati v avtošolah kdo je komu pomagal? In nadlegovati človeka. Ve niste normalne. Dej tisto dozo vzami pred polnočjo, cda se umiri trola. Snelci pa pusti, da zahvalo ureja ona, kaj se ti vmešavaš trola.

Šneli, pa ne da te malo panika grabi? ?

Kaj bo pa fotr rekel? Pa mama? Bosta spet razočarana…

Prpa, 01.10.2021 ob 23:26

Šneli, pa ne da te malo panika grabi? ?

Kaj bo pa fotr rekel? Pa mama? Bosta spet razočarana…

No nisem Snelca na tvojo grozo. ?

Sem Stojerka ona je pa Primorka. ?

A to vseeno ne spremeni dejstva da si babse noro.

Babe nore, 01.10.2021 ob 23:25

oh no, 01.10.2021 ob 23:17

Hej, na 112 imajo zabeležene klice. Pa ta, ki ti je našla avtošolo te zgleda pozna in je iz tvojih koncev.

Pa verjamem, da je še kdo tu, ki te osebno pozna. Ni hudič, da te najdejo.

Pa ne vem kaj zdaj tako paniko zganjaš? Saj ti nočejo nič hudega. Razen če si spet tako grdo naložila, da te bo zdaj teplo? To pa bi bila štala če bodo v avtošoli brali tvoje pisanje, pa se jim ne bo sanjalo o čem pišeš? Si naložila tole zgodbico, a?

Dej ne blodi.

Se nikoli niso preiskovali pohvale, ti nisi normalna.

Šneli, saj je ne bodo preiskovali. Zakaj pa bi? Si dala tudi kakšno lažno prijavo?

En v avtošoli bo pa komot vprašal kolege kdo če sploh je bil ta, ki naj bi odpeljal tega stričeka.

Babše noro ja ?

Ko se enkrat ustreliš v koleno, je kriza, a? ??

moderatorji spet driskajo na koronco. ker bedn lajf da morete 24 ur na dan viset na propadajočem forumu in si izmišljevat laži. he he

Anticepilci butci.

Prpa, 01.10.2021 ob 23:36

Šneli, saj je ne bodo preiskovali. Zakaj pa bi? Si dala tudi kakšno lažno prijavo?

En v avtošoli bo pa komot vprašal kolege kdo če sploh je bil ta, ki naj bi odpeljal tega stričeka.

hemofroditna šnelca  naj gre  raj glancat sliko tiste uboge ženske ki je umrla nekaj let nazaj in ki jo  tako rado izkorišča za nabivanje klikov. he he

Pri nas jih je 9 umrlo takoj po ceplenju.

Prpa, 01.10.2021 ob 23:39

Babše noro ja ?

Ko se enkrat ustreliš v koleno, je kriza, a? ??

Pozabila si vzeti dozo ura je čez polnoč, babse noro.

Julij Cezar, 01.10.2021 ob 23:44

hemofroditna šnelca  naj gre  raj glancat sliko tiste uboge ženske ki je umrla nekaj let nazaj in ki jo  tako rado izkorišča za nabivanje klikov. he he

Julij a to uno žensko, ko je obtožila, Viharnega.

Ja tisto pa je bil ples in prava kriminalka. ?

Ze od vceraj me cudi kako ena tako sigurno, samozavestno in zaletavo( pa brez zamere, iskreno napisem moje dojemanje)pise na tocno doloceno avtosolo.

Ne spremljam avto sole, so minili cajti.

Pa tocno sefu pisat. In sef naj ne pove delavcu oz instruktorju. Kaj bo sef rekel v tem primeru, al da zadevo ne pozna ali da mu je instruktor rekel, ker je pac uro voznje skoraj namenil za resevat osebo in ne za ucenje voznika??

Ali pa gospa ve za primer, ker je to njen sorodnik ali prijatelj/ poznanec in je povezala moje in njegovo.

Ne, pozna me zagotovo ne.

Jaz rada pomagam. A tu da bi sla kot ona pisat avtosoli, pa ne bi ubrala take poti, za x osebo na forumu tako 1000%.

Evo, samo iskreno.

Ne mislim nic slabo, le v glavo mi ne gre taka velika sigurnost osebe in tak korak.

Sem bolj taka da se rada prepricam prej. Najprej najdem osebo, vidim ce je ista, isti avto, katera sola. Najprej pohvale direkt osebi. Ce pa ne najdem to, pa napisem anonimno zahvalo, kjer se oseba sama prepozna oz hitro novica zaokrozi.

Katera, 01.10.2021 ob 21:59

Pa kaj vam je, a ne smemo pomagat? Saj se bo osebno zahvalila, samo poiskali bodo pravega. Pa ne, nimajo druga avtošole v KP rdečih avtov.

Osebi sem se ze osebno tam zahvalila.

Lahko edino javno objavim kako pomagajo, kako se najdejo dobri ljudje, nesebicni in naredijo delo kar bi moral kdo drug.

Kako bi pa bilo da je mozakar na licu mesta umrl, ker med.pomoc ne bi prisla? To je zdaj vprasanje v teh casih vezano na to temo cepljenje, pomoc ob tezavah in nasploh resevanje tezav raje po telefonu. Po telefonu lahko resis za podaljsat zdravila, ce pa te obide slabost in lezis na tleh ne gre preko telefona resevanje.

Grdi casi so, ko so nekje ljudje prepusceni na milost in nemilost.

Meni je vsak pomemben, da je zdrav in se mu pomaga, cimprej, da je manj oz brez posledic.

Šnela marela si ga celo noč iskala in ga do sedmih zjutraj našla in se mu zahvalila? Pa ti si carica. ? Samo vseeno se mi zdi, da si tak človek zasluži javno pohvalo. Pohvalo svojega nadrejenega.  Stara, pa ti tudi, jasno.  Vsaj novinarje portala regional obale bo pa ja zanimalo, če že Slovenskih novic ne. Pa tudi to, da niso hoteli poslati rešilca je treba povedat.  izpostaviti je treba center za obveščanje  (točno se ve kdo je bil takrat v sluzbi)! To pa bo preiskava. Tako da ti kar povej novinarjem, bodo oni naprej raziskovali in povprašali odgovorne zakaj je bila taka reakcija.

Lahko da bodo kontaktirali pristojno inštitucijo in zahtevali ukrepanje. Ker tako ravnanje je res malomarno!

Eh, noče prilepiti linka pristojnih:

https://pb-idrija.si/

sicko194, 02.10.2021 ob 09:32

Šnela marela si ga celo noč iskala in ga do sedmih zjutraj našla in se mu zahvalila? Pa ti si carica. ? Samo vseeno se mi zdi, da si tak človek zasluži javno pohvalo. Pohvalo svojega nadrejenega.  Stara, pa ti tudi, jasno.  Vsaj novinarje portala regional obale bo pa ja zanimalo, če že Slovenskih novic ne. Pa tudi to, da niso hoteli poslati rešilca je treba povedat.  izpostaviti je treba center za obveščanje  (točno se ve kdo je bil takrat v sluzbi)! To pa bo preiskava. Tako da ti kar povej novinarjem, bodo oni naprej raziskovali in povprašali odgovorne zakaj je bila taka reakcija.

Lahko da bodo kontaktirali pristojno inštitucijo in zahtevali ukrepanje. Ker tako ravnanje je res malomarno!

Kje si pa ti prisla do tega zakljucka? ???

Ponoci da bi instruktorja iskala?? Zakaj? Saj on ni taksist da sedi v avtu in ponocuje.

Nisi dobro razumela. Zahvala gre temu cloveku.

Jaz se nikjer ne izpostavljam in se ne dajem v casopis.

Meni je naravno pomagat. Ta me je res presenetil, ko drugi niso hoteli. Tudi una zakonca sta skozi okno kukala ne da bi sla pogledat kaj je s clovekom ali vsaj klicat pomoc, ce se bojita virusa. Zdaj pa firbcata okrog kako se je koncalo, ma ne ker bi ju v resnici brigalo, ampak da imajo poln dopoldan telefonov in spilata da sta onadva resila cloveka.

Od mene ne izvesta nic. Ker nista vredna, kot vsak ki bolnemu obrne hrbet, ga celo preskoci na cesti. Se izsmehuje. To se lahko le kak psihicni bolnik oz moten. Tudi psihicni bolniki znajo pomagat po svojih moceh, pa magari se zraven jokajo ali depresirajo.

Da bi bilo vec takih ki pomagajo oz cim manj takih ulicnih padcev.

Lahko se bolj nabijate z stranskimi učinki. Sam sem 2x cepljen z Pfizerju, zaradi službe sem se mogel. Nič nisem imel stranskih ucinkov

Šnelca_783, 02.10.2021 ob 07:42

Ze od vceraj me cudi kako ena tako sigurno, samozavestno in zaletavo( pa brez zamere, iskreno napisem moje dojemanje)pise na tocno doloceno avtosolo.

Ne spremljam avto sole, so minili cajti.

Pa tocno sefu pisat. In sef naj ne pove delavcu oz instruktorju. Kaj bo sef rekel v tem primeru, al da zadevo ne pozna ali da mu je instruktor rekel, ker je pac uro voznje skoraj namenil za resevat osebo in ne za ucenje voznika??

Ali pa gospa ve za primer, ker je to njen sorodnik ali prijatelj/ poznanec in je povezala moje in njegovo.

Ne, pozna me zagotovo ne.

Jaz rada pomagam. A tu da bi sla kot ona pisat avtosoli, pa ne bi ubrala take poti, za x osebo na forumu tako 1000%.

Evo, samo iskreno.

Ne mislim nic slabo, le v glavo mi ne gre taka velika sigurnost osebe in tak korak.

Sem bolj taka da se rada prepricam prej. Najprej najdem osebo, vidim ce je ista, isti avto, katera sola. Najprej pohvale direkt osebi. Ce pa ne najdem to, pa napisem anonimno zahvalo, kjer se oseba sama prepozna oz hitro novica zaokrozi.

Šnelca, lepo in pohvalno, da si storila lepo dejanje in pomagala osebi na cesti,ko je pomoč potrebovala.

Lepo prosim, odpri si svojo temo  na temo “avtošole” z rdečim avtom in pomočjo pomoči potrebnemu- ta tema je podrekana z vašimi razpredanji o “rdečih avtomobilih iz avtošole”. Ni pošteno – kaj misliš? Opravičilo bi bilo na mestu. Hvala za razumevanje.

Šnelca zblodela si izmišljuje take klobasarije, da ne moreš verjet, če ne prebereš. Namesto belih mišk so pri njej rdeči avti avtošole. Bi bil pa res štos, če je kdo res poslal mail. Bi crknili od smeha?

rik, 02.10.2021 ob 12:04

Šnelca zblodela si izmišljuje take klobasarije, da ne moreš verjet, če ne prebereš. Namesto belih mišk so pri njej rdeči avti avtošole. Bi bil pa res štos, če je kdo res poslal mail. Bi crknili od smeha?

A imaš ti kakšen dokaz, da ni bilo tako? Bolan se mi zdi tvoj komentar, da se norčuješ iz ljudi ki obležijo na cesti. Res ste hudobe nekateri. Iz katere poboljševalnice prihajaš, da jim napišem mail, da ti bela miška zaprejo dostop do SČ?

Kaj pa če ti jutri obležiš kot ta gospod včeraj, bodo se tako norčevali kot se ti danes?

Šnelca_783, 02.10.2021 ob 12:18

A imaš ti kakšen dokaz, da ni bilo tako? Bolan se mi zdi tvoj komentar, da se norčuješ iz ljudi ki obležijo na cesti. Res ste hudobe nekateri. Iz katere poboljševalnice prihajaš, da jim napišem mail, da ti bela miška zaprejo dostop do SČ?

Kaj pa če ti jutri obležiš kot ta gospod včeraj, bodo se tako norčevali kot se ti danes?

Pa zgubil si črko E pa končno a. Tako da si se izdal kdo si.

Šnelca_783, 02.10.2021 ob 12:21

Pa zgubil si črko E pa končno a. Tako da si se izdal kdo si.

A lahko prosim nehaš? Odpri si svojo clickbaitarsko temo…. Tema je o cepljenju mladoletnih Slovencev  pod 18. let, ki so prejeli cepivo Janssen , ki ni registrirano in potrjeno/odobreno z EMA evropskim odlokom za njihovo starost kot dovoljeno in varno cepivo. Kaj ima torej tvoje natolcevanje in pingpongiranje sedaj po temi s tem? Odpri si novo temo prosim in tam uživaj in clickbaitaj.

Edino viharni uporablja zblodelo besedo. Tko da izdal si se skrit pod nicki.

Kopiram:

Ne družiš se z njimi pa vse veš o njih?
Nekaj tu ne štima.
Ne moreš vedeti, da so kafiči polno žensk, če ne hodiš v kafiče. Ne moreš vedeti, da so žuri polni samskih žensk, če nisi na žuru.
Edino, če ti te žurerke same povedo, ampak praviš, da se ne družiš z njimi?

In ja, ne verjamem v to, da bi se 30 pa še malo starejše hotele družit s toliko starejšim dedkom :).[/quote]
Glej pač jih poznam kar nekaj, marsikatera mi je bila stranka, nekaj takih je imela bivša sodelavk in tudi kako prijateljico in se bom res pustil presenetit, če kdaj vidim kako zapoznelo samsko, da ne bo zafrustrirana, tečna, sitna, posesivna, športno ali reinkarnacijsko zblodela duša.:-)

V kafič grem pa največkrat, ko v šparu dobim kupon za kofe, ga iskoristim v bližnjem bifeju in si zraven še sin privošči kapučino in pa seveda poleti večkrat hodim z otroci ob večerih na sladoled v točno določene kafiče, bifeje, kakor hočeš, če ravno moram odgovorit.:-)))

Šnelca_783, 02.10.2021 ob 12:31

Kopiram:

Nekaj tu ne štima.
Ne moreš vedeti, da so kafiči polno žensk, če ne hodiš v kafiče. Ne moreš vedeti, da so žuri polni samskih žensk, če nisi na žuru.

In ja, ne verjamem v to, da bi se 30 pa še malo starejše hotele družit s toliko starejšim dedkom :).[/quote]
Glej pač jih poznam kar nekaj, marsikatera mi je bila stranka, nekaj takih je imela bivša sodelavk in tudi kako prijateljico in se bom res pustil presenetit, če kdaj vidim kako zapoznelo samsko, da ne bo zafrustrirana, tečna, sitna, posesivna, športno ali reinkarnacijsko zblodela duša.:-)

V kafič grem pa največkrat, ko v šparu dobim kupon za kofe, ga iskoristim v bližnjem bifeju in si zraven še sin privošči kapučino in pa seveda poleti večkrat hodim z otroci ob večerih na sladoled v točno določene kafiče, bifeje, kakor hočeš, če ravno moram odgovorit.:-)))

daj frustriraj na Viharno polarno modrega sija v svoji drui odprit  temi. A bo šlo? Ti v kakšne tujem drugem jeziku napišem, da bo razumljivo morda? Kaj ignoriraš, clickbaitarka, koliko ti plačajo za to?

Kopiram:

Nekaj tu ne štima.

Tudi zate pride resnica ven. Vsi jo vejo, le ti še ne, pa boš v časopisu prebiral kar si počenjal in počenjaš po Slo.

Oj, Šnelca,

Če je res to kar si pravila potem hočem, da podaš prijavo proti operatorju na številki 112. O tem hočem prebrati v novicah. V nasprotnem primeru si soodgovorna v prihodnje, ko kdo ne bo dobil rešilca, ko ga bo potreboval.

Lahko pa seveda priznaš, da je bil to zgolj plod tvoje budne domišlije…

Lep dan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close