Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se dogaja -vse dobro cepljenim

Se dogaja -vse dobro cepljenim

Odgovor na objavo uporabnika
Nisem stevilka, 01.10.2021 ob 19:52

Šnelca_783, 01.10.2021 ob 19:49

Hahaja, 01.10.2021 ob 19:42

Šnela, dobro, da si ti vedno ob takih. A ni nenavadno, da se to samo ljudem okrog tebe dogaja? Bad energy?Vlečeš naše nesrečo? Pa na 112 te imajo zabeleženo kot stalno stranko? ?

Poklici pa vprasaj zakaj niso prisli?

A se ti ne zdi da sem cloveku pomagala? S kaksnim obrazom me napadas in spremljas obsedeno moje objave?

Bom objavila na regional obala zahvalo instruktorju, ker je res bil clovek. Takih ne pozabim.

Ti nisi clovek, ziher bi se norceval od koga ki lezi potleh. Ali pa bi pijan se uriniral po njem, kot tu po Monu?

Spokaj se z mojih objav. Da te Snela ne prime v roke, ker bo hudic. S protestniki pridem do tvoje hise.? in te bojo kam znosili.

Sramota si za oceta in mati, ki se obracata v grobu !!! Kaksen stvor sta rodila in te vzgojila.

Če je to res, pravzaprav ne dvomim res napiši pohvalo inštruktorju.

Tudi tebi pohvala, danes ljudje hitijo mimo.

Mene se je dotaknilo res. Prav v srcu imam rada take ljudi, da ko je videl situacijo je hitro urgiral, poslusal kaj sem mu v par stavkih rekla in bo to prenesel na urgenci. Pa prica je bil da niso hoteli pridet, ker je slisal da sem jim prekinila in se z njimi nisem hotela ukvarjat. Ker mi je vzel cas ko sem mogla zbrskat zdravsteno. Namesto da bi prisli me sprasuje neumnosti.

Edino ko je bil v avtu je prisla mimo soseda z mozem pa rekla peljte ga domov. Midva z mozem sva gledala skozi okno en cas je tu ze lezal, ma nic mu ni.

Mislim, meni je dvignilo od zalosti pokrovko. Zenska je gledala skoz okno. Videla kako ga dvigujem in padava oba. Namesto da sta uletela pomagat. Vidis takih ljudi ne maram, jih dam na ignor.

Instruktor pa res, kapo dol. Zame je dober tak clovek.

Kako se je koncalo ne vem. V tej naglici in skrbi, sem pozabila ime avtosole, le barvo avta vem. Bi ga sla vprasat kako je s clovekom.

Mlad voznik je bil ves bled, pomoje se je zbal. Z Instruktorjem sta se zamenjala in instruktor je kar hitro odprljal.

Pol ta soseda bi pri meni firbec pasla, kaj je bilo in ni. Ne, ne sem se pobrala. Sem ji rekla, kaj vas zanima, ko ste pa bulila skoz okno vse.

Na nasem koncu zagotovo je bila dezurna ena zdravnica ki noce hodit na teren. Sem skoraj 100%.

Tudi to bom jutri od ene iz zd izvedla ce je ta koza bila dezurna.

Vem, moj oce je bil enkrat poskodovan, napadel ga je en narkoman ki je vlamljal k sosedom in on mu je preprecil. Ta ga je z zelezno palico toliko tepel po glavi in obrazu, da sem ga nasla krvavega in vse kljuke, ploscice so bile krvave. Ni hotela prit na dom ta zdravnica. Hvala bogu, je policija ga peljala na urgenco. Tako da je pri nas zd poden od podna.

Šnelca_783, 01.10.2021 ob 20:06

Mene se je dotaknilo res. Prav v srcu imam rada take ljudi, da ko je videl situacijo je hitro urgiral, poslusal kaj sem mu v par stavkih rekla in bo to prenesel na urgenci. Pa prica je bil da niso hoteli pridet, ker je slisal da sem jim prekinila in se z njimi nisem hotela ukvarjat. Ker mi je vzel cas ko sem mogla zbrskat zdravsteno. Namesto da bi prisli me sprasuje neumnosti.

Edino ko je bil v avtu je prisla mimo soseda z mozem pa rekla peljte ga domov. Midva z mozem sva gledala skozi okno en cas je tu ze lezal, ma nic mu ni.

Mislim, meni je dvignilo od zalosti pokrovko. Zenska je gledala skoz okno. Videla kako ga dvigujem in padava oba. Namesto da sta uletela pomagat. Vidis takih ljudi ne maram, jih dam na ignor.

Instruktor pa res, kapo dol. Zame je dober tak clovek.

Kako se je koncalo ne vem. V tej naglici in skrbi, sem pozabila ime avtosole, le barvo avta vem. Bi ga sla vprasat kako je s clovekom.

Mlad voznik je bil ves bled, pomoje se je zbal. Z Instruktorjem sta se zamenjala in instruktor je kar hitro odprljal.

Pol ta soseda bi pri meni firbec pasla, kaj je bilo in ni. Ne, ne sem se pobrala. Sem ji rekla, kaj vas zanima, ko ste pa bulila skoz okno vse.

Na nasem koncu zagotovo je bila dezurna ena zdravnica ki noce hodit na teren. Sem skoraj 100%.

Tudi to bom jutri od ene iz zd izvedla ce je ta koza bila dezurna.

Vem, moj oce je bil enkrat poskodovan, napadel ga je en narkoman ki je vlamljal k sosedom in on mu je preprecil. Ta ga je z zelezno palico toliko tepel po glavi in obrazu, da sem ga nasla krvavega in vse kljuke, ploscice so bile krvave. Ni hotela prit na dom ta zdravnica. Hvala bogu, je policija ga peljala na urgenco. Tako da je pri nas zd poden od podna.

Ne jutri, v pond.

Ce ga ne bom nasla, pa bom napisala zahvalu instruktorju iz avtosole ki je deloval kot resevalec, pobasal cloveka na nujno. Medtem ko bi resevalec reseval in me zasliseval po mobitelu in jemal cas. Minute so stete pri pomoci ko gre za nevroloske tezave ali srce.

CrazY FroG ?, 01.10.2021 ob 20:01

Šnelca_ tk huda znaš bit?! ? Sej prav! Sm 1x že zapisala eno misel, na kero me zdj tvoja “jeza” spomne. “Moja osebnost je to kr sm, moj odnos pa je odvisn od tega kdo je na drugi strani”. Js bi ti zj kr verjela, naš atek je par let nazaj v središču Lj, v bližini Name, eno gospo vlekel iz pločnika, ker je bla nezavestna, noge je imela na cesti dol s pločnika, takrat je bil promet tam še dovoljen. Skratka, folk jo je povsem ignoriral, prestopil, avti so trobli.. fotr pa je norel tam, da ji lh pofurajo noge in kk so lh tk brezbrižni.. kkrkol, ko jo je malo umaknil(zasilo) je klical škife, ti pa so njemu začeli težit.. valda je znorel tam..

pa mi smo tud drugač že ene 2x klicali rešilca in so odklonli prevoz.. to se dogaja.. kkrkol.

Je pa res, da js bi tud mogoč pomisla v štoriji, ko je fotr godpo reševal, da mogoč kkšna narkomanka tm leži, sam ne bi je vzela zato kt smet.. ta gospa je zrt sladkorne zgubla samozavest.

Ga razumem in si predstavljam.

Obupno da trobijo in kolnejo na nezavestno osebo. Vidis, take bi jaz okoli kepe.

Vzamem stvari zelo resno in je treba hitro pomagat, ne zjala past. Akcija, ce noces pomagat pa se umakni.

Tega cloveka sem hitro pretipala kje ga vse boli. Gledala kako je padel, ali je udaril z glavo. Vprasala ali je pil, jedel, bruhal. Ali je cepljen? Rekel mi je da je cepljen in da je zacutil omotico, nog ni vec cutil in je padel.

Bogve koliko jih je slo mimo.

Jaz ce ne bi slisala da nekaj hrope, ne bi vedela da revez tam lezi.

Skrbi me kako je z njim.

Šnelca_783, 01.10.2021 ob 20:23

Ga razumem in si predstavljam.

Obupno da trobijo in kolnejo na nezavestno osebo. Vidis, take bi jaz okoli kepe.

Vzamem stvari zelo resno in je treba hitro pomagat, ne zjala past. Akcija, ce noces pomagat pa se umakni.

Tega cloveka sem hitro pretipala kje ga vse boli. Gledala kako je padel, ali je udaril z glavo. Vprasala ali je pil, jedel, bruhal. Ali je cepljen? Rekel mi je da je cepljen in da je zacutil omotico, nog ni vec cutil in je padel.

Bogve koliko jih je slo mimo.

Jaz ce ne bi slisala da nekaj hrope, ne bi vedela da revez tam lezi.

Skrbi me kako je z njim.

Šnela je zapela. Še malo pa bo zajuckala. Seveda je prej preverila, vzrorna državljanka, če ima PCT. Šele potem je ustavila avtošolo in ga poslala na urgenco. Red mora bit!

?? uh šele zdele sm vidla, da sm izpisala samozavest, namesto zavest.  Ti samopopravki hah…

Naredla si kr je blo v tvoji moči, verjetno si še zdle malo v šoku.  Marsikdo rabi pomoč kdaj, ampak naleti na ignor. Dobro, da si bla blizu in reagirala kot si. Js sm pa 1x eno punco vidla, ko je s cliotom zletela s ceste v drevo. Sm se ustavla, pa se mi je full mudilo,.. ko sm vidla, da he zavestna in da se je spravila iz avta sm jo tist,  rabite pomoč, kličem rešilca, blabla.. ona me je tk nazjala ej.. da  nj spokam..  da to ni moja stvar, hah… Skratka.. malo mim.. res ne veš na kaj naletiš!

Hahaja, 01.10.2021 ob 19:58

Ja, ČE bi bilo kaj od Šnelinih blodenj res?

No, klici na 112 so. Sploh v času polne lune.

Zakaj pa ti uporabljaš vzdevek kot jaz,aja imas en ja manj,

enako140, 01.10.2021 ob 20:34

Šnela je zapela. Še malo pa bo zajuckala. Seveda je prej preverila, vzrorna državljanka, če ima PCT. Šele potem je ustavila avtošolo in ga poslala na urgenco. Red mora bit!

Pct me ni zanimal.

Za cloveka se je slo.

Sem mu pa dala hitro svojo uro na roko in videla koliko ima srcni utrip.

Stevilko srcnega utripa, plave ustnice… posredovala ko sem klicala resilca zanj.

Pa nic od tega.

Vi se pa norcujete. Meni ne morete do zivega.

Vedno bom pomagala cloveku. Za bolezni in urgentna stanja se ne norcujem.

Zate pa lahko po napisanem sklepam da ne pomagas v takig prilakah. No, upam da tudi tebi nihce ne bo ko bos rabil.

Šnelca_783, 01.10.2021 ob 20:40

Pct me ni zanimal.

Za cloveka se je slo.

Sem mu pa dala hitro svojo uro na roko in videla koliko ima srcni utrip.

Stevilko srcnega utripa, plave ustnice… posredovala ko sem klicala resilca zanj.

Pa nic od tega.

Vi se pa norcujete. Meni ne morete do zivega.

Vedno bom pomagala cloveku. Za bolezni in urgentna stanja se ne norcujem.

Zate pa lahko po napisanem sklepam da ne pomagas v takig prilakah. No, upam da tudi tebi nihce ne bo ko bos rabil.

Koliko je pa mel srčni utrip?

Dejansko vprašanje, ni hec.

CrazY FroG ?, 01.10.2021 ob 20:38

?? uh šele zdele sm vidla, da sm izpisala samozavest, namesto zavest.  Ti samopopravki hah…

Naredla si kr je blo v tvoji moči, verjetno si še zdle malo v šoku.  Marsikdo rabi pomoč kdaj, ampak naleti na ignor. Dobro, da si bla blizu in reagirala kot si. Js sm pa 1x eno punco vidla, ko je s cliotom zletela s ceste v drevo. Sm se ustavla, pa se mi je full mudilo,.. ko sm vidla, da he zavestna in da se je spravila iz avta sm jo tist,  rabite pomoč, kličem rešilca, blabla.. ona me je tk nazjala ej.. da  nj spokam..  da to ni moja stvar, hah… Skratka.. malo mim.. res ne veš na kaj naletiš!

Verjamem.

Zdaj njena reakcija je bila lahko ker je pila, droge, se bala policije.

Nekateri so zelo zivcni, nesramni ob nesreci. Naj te ne preseneti. Nekateri odgovarjajo kar jih vprasas, pa mislis da je ok, pa ni.

Ta mi je danes rekel, ko je soseda rekla instruktorju naj ga pelje domov je rekel, lahko doma je mama.

Uff, njegova mama je ze dolgo pokojna.

Tko da meni se je tu vzgala luc pri njegovem odg glede mame. En nepoznan pac ne more vedet ali ima doma mamo al ne.

Udarec v glavo, lahko so zivcni, na pamet odgovarjajo.

Za tega gospoda toliko iz okolja mi je poznan, da vem da nima vec mame zive.

Grozljivo mi je, da pomoc ne pride ko klices. Grozljivo!!!!!

Baal, 01.10.2021 ob 20:44

Koliko je pa mel srčni utrip?

Dejansko vprašanje, ni hec.

Nihal mu je nizek 39, do 117.

Najprej sem pomislila bradikardija.

Potem pljucna hipertenzija, zaradi hropenja.

Plava usta.

Nisem zdravnik. Ugibala sem in se trudila.

Mislila sem na hitro skocit v mamino stanovanje po merilec tlaka in mu pomerit pritisk med voznjo, ce bi bil visok takoj v bolnico. Samo je instruktor rekel da bo sam ga peljal in jim napel zakaj niso prisli.

Šnelca_783, 01.10.2021 ob 20:51

Nihal mu je nizek 39, do 117.

Najprej sem pomislila bradikardija.

Potem pljucna hipertenzija, zaradi hropenja.

Plava usta.

Nisem zdravnik. Ugibala sem in se trudila.

Mislila sem na hitro skocit v mamino stanovanje po merilec tlaka in mu pomerit pritisk med voznjo, ce bi bil visok takoj v bolnico. Samo je instruktor rekel da bo sam ga peljal in jim napel zakaj niso prisli.

??? Preverila PCT, postavila diagnozo, vau ?

Manjka samo še del, kjer boš vzela vzorec za laboratorij.  Aja, saj bi, samo nisi imela pri sebi testerjev ?

Ime avtošole, da jim narediš dobro reklamo, pa je?

Zahvala mu gre javno, ker mu je hitro pomagal, ga pobasal v avto.

Meni je tako pogrel srce, ne bom njegovega ukrepanja nikoli pozabila. Član in clovek.

bravo za inštruktorja in zate, 01.10.2021 ob 20:56

Ime avtošole, da jim narediš dobro reklamo, pa je?

Kot sem videla, sem v tej skrbi pozabila.

Jutri zjutaj bom sla na hitrco okrog pogledat in povprasat o tem instruktorju. Predvsem da mi pove ali so ga resili oz kako se je koncalo.

Ce ne najdem instruktorja, bom pa na Regional napisala pomankljivo zahvalo instruktorju v tem in tem avtu( barva), ki je bil urgenten kot resevalec.

Glej Avto pustil na sredi ceste, mladega voznika notri, tvegal da se lahko zadaj kdo zaleti in morda mlad ne bo znal prav ukrepat. Ura voznje je bila tokrat zivljenjska. En je pokazal da je clovek, mlad pa kako se ukrepa v tem primeru.

Ponavljam. Zelo se me je dotaknilo. Noro.

Videla ga pasti, priskočila pomagat, preverila PCT,takoj vedela da je cepivo, klicala 112, niso hotel pomagat ker je bilo krivo pecivo, preverila srčni utrip, hotela izmeriti pritisk, postavila diagnozo, 112 klical njo nazaj (?), ustavila inštruktorja, pregovorila inštruktorja, rešila življenje.

Meni je tudi noro tole. Nore sage.

Bom dodala v to temo. Ker je ze naceto.

Pred leti sem bila s starsi na pikniku za 1.maj v Strunjanu. In grede nazaj je imel prometno nesreco motorist, avto in pesca so zbili. Bila je kolona. Mama je sla ven iz avta. Sla je pomagat. Resevalcev se ni bilo.

Oce in jaz sva zaustavljala promet. Potem policija. Ona je temu pescu nudila pomoc, on je imel frakturo lobanje, mozgane zunaj. Vse mu je namestila. Policaj je samo gledal in mu je slo na jok, ganilo ga je. Motoristu je namestila roko in nogo.

Ko so prisli resevalci in zdravnik so jo napadli da kaj je nudila pomoc. Se je dala jim medicinsko proti. Policaj je rekel ” zenska mu je mozgane dala na mesto, vi jo napadate”. Lahko bi jo avto povozil ko mu je nudila pomoc, je tvegala dokler mi nismo prisli.

Ko so resevalci dvigali ponesrecence jih je kontrolirala in videla da delajo napake, nepravilne dvige glede hrbtenice, glave.

Ona je bila vsa krvava, ko je te mozgane tam namescala.

Jaz sem jo samo gledala. Pa ni zdravnica, ni nevrolog. Je pa zdravstvena delavka.

Cez par mesecev je prisel ta ponesrecen pesec v njeno ambulanto in ga je prepoznala. Kirurg je rekel ce ne bi bilo nje bi bil mrtev ali hud invalid.

On posledic ni imel. Edino eno nogo je malo vlekel.

Niti hvala ji ni rekel, ne on ne sorodniki. Se so se norcevali iz nje kaj ga je tikala pred prihodom resevalcev.

Omejeni ljudje, namesto da so veseli da je ostal ziv in da normalno zivo.

Hej, mogoče lahko pomagam pri avtošoli. Kakšne barve je bil avto? Znamka? Pa inštruktor? Kdaj in na kateri lokaciji točno? Tako ga hitro najdemo.

Katera, 01.10.2021 ob 21:23

Hej, mogoče lahko pomagam pri avtošoli. Kakšne barve je bil avto? Znamka? Pa inštruktor? Kdaj in na kateri lokaciji točno? Tako ga hitro najdemo.

🙂

MeniJeTudiNoro, 01.10.2021 ob 21:16

Videla ga pasti, priskočila pomagat, preverila PCT,takoj vedela da je cepivo, klicala 112, niso hotel pomagat ker je bilo krivo pecivo, preverila srčni utrip, hotela izmeriti pritisk, postavila diagnozo, 112 klical njo nazaj (?), ustavila inštruktorja, pregovorila inštruktorja, rešila življenje.

Meni je tudi noro tole. Nore sage.

Bos jutri bralo oz ko objavijo. Ti bom dala link sem po objavi. Da ti bo lazje in ne bos norelo.

Bodi clovek!

U know the drill, 01.10.2021 ob 21:25

🙂

Avto je bil rdec. Instruktor tam 50-55??

Kp.

Ne verjamem da ves.

Saj pravim bom jutri na hitro pogledala par avto sol oz se tam razprasala. Ce ne najdem bom pa napisala da gre velika zahvala instrukturju v rdecem avtu ki je tam in tam pomagal cloveku in ga odpeljal na nujno, namesto resevalcev.

On bo ze vedel kateri je.

Samo par avtošol je v KP, rdeče avte ima ena. Torej je samo vprašanje inštruktorja. Jim pošljem mail, da se javi pravi, ok?

Histeriki, 01.10.2021 ob 18:24

Lihkar sem bil na avtobusni postaji. Na stotine ljudi mrtvih. Vsi ležijo po tleh. Pridejo rešilci, jih oživijo, povejo da so cepljeni, nato umrejo nazaj. Tisti, ki še niso mrtvi, bruhajo kri, nič ne vidijo, ne morejo hodit. Na koži se jim pojavlajo čudni napisi. Nekaj o micro, soft, Bill in Gates, ter številka 666. Ne vem sicer, kaj to pomeni.  Tiste, ki še niso mrtvi, odpeljejo na UKC, tam padejo v komo, nakar pride zdravnik, in jim pove, da imajo migreno ter jih pošle domov. Nato jih prisilno cepijo še enkrat.

Želim jim najboljše. Cepljeni, pripravite se. Vsi boste umrli.

Tako zvenite vi. A lahko nehate biti histerične, uboge ženičke??

Kaj mene briga, kaj je nek komentator napisl v komentarje. A to je dokaz al kaj?

Dobra, ma se bere kot scenarij za kakšen film :)))

Katera, 01.10.2021 ob 21:35

Samo par avtošol je v KP, rdeče avte ima ena. Torej je samo vprašanje inštruktorja. Jim pošljem mail, da se javi pravi, ok?

Nic ne posiljaj mail.

Naj ga zahvala preseneti.

Moram videt osebo. Ne vem katere avtosole imajo rdece.

No ti povej katere so rdece.

Capris.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close