Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Santiago de Compostela Camino

Santiago de Compostela Camino

Moja velika želja je bila, da bi letos šla iz Le Puya, pa mi ni uspelo, drugo leto, upam da.Lahko me kontaktiraš preko zasebnega sporočila.

LP

Pozdravljena, Camino 60

mogoče nisem bila dovolj jasna, sama sem že prehodila camino od SJPDP do Santiaga in rada bi prehodila camino od doma v treh etapah, eno sem že, ena bi bila čez Francijo in ena do Francije.Tudi o camino norte sem premišljevala.Na caminu sem bila sama, menim pa, da je fino z nekom začeti, zato če želiš se lahko slišiva, izmenjava izkušnje.

LP

živjo,
mene zanima kakšna najugodnejša varianta iz santiaga nazaj proti saint jean pied de portu
(tam imamo avto)?
hvala vnaprej

Živjo!

A gre kdo letos v maju na Camino po francosko poti? Če bi mi lahko kdo posredoval informacije kako pridi do izhodišča ali celo da gre kakšna skupina takrat in bi se lahko pridružili?

Hvala lepa in lep pozdrav

Ljubezenljubezen, moja mami in družinski prijatelj nameravata tja letos v maju, vendar še nista odločena kako. Ena možnost je letalo, mogoče pa celo avto ker se bo ona vračala prej…Če te zanima, pišši na: editakurent68@gmail.com

lep pozdrav Andrej če še niste uspeli prevozit camino lahko še gresste z nami gremo z kombijem dol in v spremstvu kombija do konca,moj telefon je 041380 124,ali 051 473 318 gremo v koncu avgusta,l.p. milan

če mogoče koga zanima dajte se slišat z mano,na telefonski št, ki sem jih napisal en oglas prej l.p.milan

Pozdravljeni,

tudi mene mika letos Camino, tista zgornja severna pot, je morda kdo že letos bil tam?
Lp

Slovenija ima na romanju tudi letos nekaj predstavnikov, ki poleg občudovanja prekrasne narave, na poti preizkušajo tudi svojo notranjo moč. Ena izmed naših letošnjih predstavnic je tudi 23-letna glasbenica Sabrina Zavšek, ki smo jo zmotili pri 300. prehojenem kilometru na sicer še nekoliko zahtevnejši preizkušnji kot je Jakobova pot. Zavškova namreč osvaja severnejšo pot, imenovano Camino del Norte, kjer je veliko vzponov in spustov.

Več na: https://www.zurnal24.si/popotnik/slovenska-romarka-kaksen-clovek-pride-fizicno-dobro-pripravljen-in-se-po-nekaj-dneh-zlomi-331103http://www.zurnal24.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close