Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski pri 30

samski pri 30

Ej, prvič tipi, ki se umivajo, ne smrdijo. Smrdijo tisti, ki ne poznajo tuša.
Drugič na potovanjih ne hodim od muzeja do muzeja in ne hodim z agencijami.
In če do sedaj nisem bila žurerka, tudi vnaprej ne bom postala. In žurerji me ne privlačijo.

sam ti če bi vsak dan spila 2 pira…bi bla čist kul baba…sploh neb bla zatežena:))..pa še tipov bi mela na izbiro kj češ:)

Sorry, tudi pijanci me ne privlačijo. Raje samska kot pijanca ali pa delomrzneža.
Torej, ti si delomrznež? Da te tako moti, če ženska išče moškega z denarjem?

halo halo…nevem kaj to pomeni..delomrzlo…mi razložiš…pa ti odgovorim.

mene to ne moti, da ženska išče moškega z denarjem…taka ženska razmišlja in ve kaj hoče…in kaj noče:)…biznis baba je to:)

Delomrznež = oseba, ki mrzi delo
Oseba, ki lahko dneve in dneve visi na netu, ker se ji ne da delat, recimo.

aha to potem nisem…ker folgam oboje…delam+net:)

uf, potem pa si genij.
Jaz si v službi ne mroem privoščit pa toliko viset na netu. Malo lahko, ampak toliko kot ti pa ne.
A si javni uslužbenec, da si toliko fraj?

ne nisem…daleč od tega…delam kolk je dela…če prej opravim pa je tolk več časa:)…pa tud vmes ko računalnik šrota se najde kj:)

drgač pa viset na netu je odvisno od službe in dela,ane.

kaj češ, niso vsi multipraktik ))

Uf, potem pa imaš super službo. Sem šla malce počekirat koliko si na MONu.

špickahla))

Resnica. Kar poznam vrstnikov in vrtnic vsi, ki so imeli težave pri navezovanju stikov in zbliževanju z nasprotnim spolom v srednješolskih letih in na faksu, imajo težave tudi pri 30+ letih. In obratno, kdor s tem ni imel težav že pri 15., jih tudi pozneje nima.

samski bit pr 30h ni noben tabu.so prednosti in slabosti.ko bomo nasli,bomo tut mi srecni..do takrat pa,kdo ve 🙂

Do takrat bomo pa uzivali in se meli fajn:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close