samski pri 30
Današnji moški nad 30 kar uživajo, da so sami in si nič kaj ne želijo nakopati na glavo kake babe, ki ji na čelu piše, kaj bi rada.
Če te še tako tolažijo, lahko ne bo. Mogoče boš na silo dobila koga, zgubila z njim spet pet let, na koncu boš spet sama, samo da boš že 35+ kar je pa res misija nemogoče. Raje premišljuj, zakaj ti zdajšnja veza razpada, kje si naredila napako, da zdaj, namesto, da bi kupovala vozičke in slinčke, končuješ. Zakaj bi pa bilo naslednjič kaj boljše?
Meni na vsakem koraku ljudje govorijo, da sem lepa, malo torej že sem, moškega pa nimam. Zakaj? Ker nekoga, ki me bo vzel zaradi zunanjosti, jošk,…ne maram, ne bom srečna z njim, konec! In če praviš, da normalni moški gledajo na zunanjost, potem vemo, koliko je ura, na zunanjost gledajo otroci, ki se jim recimo pohabljeni upirajo, to pa potrjuje tisto tezo, da je večina moških neodraslih!
Se sploh ne čudim, da sem samska.:-)
Joj kolk neumnosti na enem kupu! Torej lepe ženske in bogati in lepi moški so srečni v ljubezni, ostali povprečni pa ne, grdi pa so obsojeni na osamljenost. A vi sploh kej gledate okol sebe al samo v svojem omejenem svetu živite?
Če imaš nek cilj in veš kaj iščeš boš normalnega partnerja našla pri katerih koli letih. Samo vprašaj se, če res veš kaj iščeš in kaj si želiš? Vzemi list papirja in si zapiši.
deizie, in če kakšna ženska napiše kakšnega moškega išče, jo to gor raztrgajo, češ, da je preveč izbirčna. Žal je tako, da med 30+ samskimi ni ravno veliko izbire ne med ženskami, ne med moškimi. In tisti, ki smo ostali samski, kar težko kaj najdemo, sploh, če nismo ravno 90-60-90 (to velja za ženske :)), ker moški najprej pogledajo videz. Vsaj večina in če jim vizuelno ni všeč, potem gredo raje naprej iskat.
Izbirčnost si lahko privošči tista, ki ima ustrezne atribute, ki so pri moških zaželjeni. Tista, ki jih nima, se mora zadovoljiti s tem, kar pač lahko dobi.
Povsem enako je pri moških.[/quote]
eh, no. to pa ni res. izbirčen je lahko vsak človek, vsak zase.
in kaj so zate ustrezni atributi? 🙂
z vsem zadovoljen je pa lahko samo tisti, ki mu je čisto vseeno, oziroma po domače, ki se mu samo je** za vse. :)))
samo zate !!!!!!!!!!!!!!!! :))))
To ni neka znanost:
Ženski viša ceno lepota oz. nadpovprečen videz, ne škoduje pa niti simpatičnost, inteligenca in pospravljeno podstrešje.
Moškemu viša ceno materialna situiranost, karizmatičnost, simpatičnost, samozavest.
Moja teza je, da je samskih kvalitetnih obeh spolov veliko, vendar ne za pod-povprečneže nasprotnega spola.
Ja, itak. Poznam veliko “grdih” trideset+, ki so spoznale odlične tipe, pametne, izobražene, z možgani itd.
Poznam tudi kar nekaj lepih punc, ki si zaslužijo veliko boljše kot to, kar ponavadi dobijo – nanje se lepijo razni f**fehtarji in to je že skoraj pravilo.[/quote]
Bom malo predrugačil:
Tvoje “grde” 30+ so spoznale svoje kvalitetne ziheraše, tipe pač, ki lepše ženske ne morejo dobiti.
Na lepe punce se vesi vse mogoče, to povsem drži, potem pa, če je pametna, izbere najboljšega zase. Če ni pametna, pa izbere pač nekega brezveznika.
Še vedno je dejstvo, da imajo lepe ženske vleiko več izbire. Ne vem, zakaj nekatere tako bežite pred tako splošno resnico.
Forum je zaprt za komentiranje.