Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski pri 30

samski pri 30

Samega sebe je silno nehvaležno ocenjevati, niti ne vidim, kaj ima to veze z debato. Že dolgo nisem samski, tako da niti ničesar ne iščem.

Popolnoma se strinjam s tabo. Tisti na drugi strani, je odraz naše vrednosti, v kolikor govorimo o kriterijih, ki jih omenjaš zgoraj.

Naši svetovi so res različni in pač tko tudi živimo in od naših prepričanj je odvisno kakšne so naše možnosti. Ko smo končali maturo so nam rekli “če verjamete, da boste uspeli ali če ne verjamete, v obeh primerih imate prav” In tko je na vseh področjih življenja.

Če se sprehodiš po svetu lahko to vidiš na vsakem koraku. In vsak od nas bi si lahko našel lepšega in bolj bogatega partnerja, pa ga zato še ne zamenjamo v trenutku ko pride mimo nas nekdo boljši in pokaže zanimanje za nas.

S tem se popolnoma strinjam.

Ampak ne vem, kje je to v nasprotju s tem, o čemer sem pisal zgoraj. Jaz sem pisal o obdobju, ko partnerja šele izbiraš.

i govoriš, da moraš imeti za pridobitev kvalitetnega partnera določene vizualne atribute, jaz pa govorim, da to sploh ni res in je vse v glavi. Da je to res lahko opaziš če se sprehodiš med ljudmi, kjer so pari zelo raznoliki – suhi debeli majni veliki neumni pametni grdi lepi itd.

Skoz se dogaja, da nekoga spoznaš, ki ti je na prvi pogled ful lep, ko pa se z njim pogovarjaš ga vidiš v popolnom drugi luči.

Tvoja logika drži samo pri kratkih avanturah, če si atraktiven imaš res veliko več možnosti, da dobiš koga za eno noč.

Zaradi takega načina razmišljanja kot ga imaš ti, mlada dekleta stradajo, ker mislijo, da bodo ljubljene samo, če bodo izgledale tako in tako.Kar je daleč od resnice. Pomembna je samo samozavest.

Samo pri avanturah? Ma nemoj? In kje sem napisal, da je važna samo lepota?

Bi mi slučajno rada dopovedala, da ima ena nikakva ženska (namenoma kkarikiram) več možnosti, da bo lahko izbirala med kvalitetnimi moškimi, kot pa ena, ki zgleda dobro in ima tudi super osebnost?

In da bo en nikakav tip dolgoročno bolj zanimiv za ženske, kot en samozavesten, karizmatičen, uspešen?

Sej res, nemara pa je tvoja poanta ta, da so grde ženske po srcu vse dobre, lepe pa glupe in čudne?

S čim vse se eni tolažite…ampak ok.

Stara sem 36 let in sem šele od letos v zvezi s pravim moškim, tako da starost 30 ni nobena starost. Bila sem v vezi, ki me je ubijala, imela sem občutek, da mi partner ne pusti dihati. Ves ta čas, ko sem bila z njim nisem razmišljala o drugih, kljub temu, da mi veza ni bila v redu. So se pa vedno našli moški, ki so me vabili ven, vendar nekako nikoli nisem šla. V tistem trenutku ko sem se odločila, da imam dovolj, da bom vezo prekinila, se je zame začelo boljše življenje. Sicer je bil razpad veze zelo stresen, ker partner nekaterih stvari ni mogel razumeti, a jaz sem imela vsega dovolj, psihično sem bila uničena. V zelo kratkem času po tem sem spoznala moškega, ki je pravi in sem z njim srečna. Oba bi rada imela otroke, a bova videla kaj bo prineslo življenje. Spoznala sem ga, ko sem najmanj pričakovala. Je pa tudi res, da zgledam lepo, tako pravijo drugi :), tako da je to mogoče olajševalna okoliščina za spoznavanje.
Ne smeš razmišljati o tem kaj bo, narediti moraš tako da se boš ti počutila boljše.

Klasična slika samske 30-letnice:

Kot mlada in atraktivna punca je skenslala vse možne tipe, vsi so bili premalo dobri zanjo. “Treba je uživat življenje”, “jaz izbiram”, so gesla današnjih 20-30 letnic. Po 30 je gubic vedno več, lepote vedno manj in potem je šokirana, ko več ni ravno ne vem kako iskana roba in potem je ves svet kriv, da je naša izživeta gospodična samska.

Kateri normalen samski moški pa se bo grebel za 30-letnico, ki je dala skoz že ene 10 tipov?

več jih je imela boljš je…izkušnje štejejo:)))

Frrrr, frrrr, mal prah piham s tebe, si namreč čist zaprašen.

To kar si napisal je čisti nesmisel.
Samske 30 letnice so predvsem tiste, ki tudi v času 20-30 let niso imele fanta ali pa mogoče le kakega za kratek čas. Samske so tiste, ki imajo zelo malo izkušenj. Ponavdi bolj tihe in pridne sive miške. Tiste, ki so pa v študentskih letih menjale tipe pa jim gre dobro tudi po 30etem.

Pridne sive miške se poročijo pr 25-27. Ponavadi s prvim tipom, ki trzne na njih.

Uf kako se motiš. Hudo hudo motiš. Samske so ostale tiste, ki niso žurale, ki niso hodile v družbo, ki niso preveč zgovorne, ki nimajo najnovejšega makeupa in seksi oblekic, ki so preveč pridne (v smislu preveč podredljive) – to so samske sive miške. Pa lahko zelo prijeten značaj, smao kaj ko videz ni nujno oh in sploh za naslovnico in jezik ni namazan z vsemi žavbami pa na žure ne hodijo.

In kaj naj si tip sploh počne s tako dolgočasnico.

šteje sive miši :))

In kaj naj ona počne s tipom, ki recimo skoz visi na MONu in misli, da je zanimiv?
Veš te sive miške se marsikatera ukvarja s športom, potuje, bere. Ni pa žurerka. In zato, ker ni žurerka jo tipčki označite za dolgočasno in to taki tipčki, ki večino prostega časa preživijo na netu. samo tipčki na netu seveda niso dolgočasni.

Mislim, da sem ti že zdavnaj razložil, da boš morala v družbo, če hočeš najti tipa. Na internetu ga ne boš našla.

Glej, nežurerka pač ne bo nikoli žurerka. In tudi ne želim imet žurerja. Ne maram žurov, maram pa potovanja, izlete, šport. In podobnosti se privlačijo.

kaj pa seks…maraš?…al je to že všteto v športne aktivnosti:)

kaj pa seks…maraš?…al je to že všteto v športne aktivnosti:)[/quote]

A ti spet savna dela probleme.

A ti spet savna dela probleme.[/quote]

ja lahko greva, če že hočeš:)))

Sorry, ampak ne poznam nobenega normalnega človeka, ki ne bi maral seksa. Tako, da ne vem od kod ti taka trapasta vprašanja? Razen, če ti ne maraš seksa?

Potem pa na teh aktivnostih spoznavaj tipe.

Problem je v tem, da jih tam ni oz. so s partnerko.
Samski pa ždijo na MONu, v lokalih.

Potem pa na teh aktivnostih spoznavaj tipe.[/quote]

ja nebo šlo…ker na potovanjih ni čas za spoznavanje ampak ogled znamenitosti…pri izletih in športu…pa vsi tipi smrdijo od švica…tako da tud ne gre:)…bučkalajf:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close