Samski moški višje lige
Nekaj jih je tudi na internetu, mogoče celo več kot nekaj. :)[/quote]
Oh, to pa ne. Grem pa raje v fitnes ali pa na kako tekmo. Na netu pa prevladuje plevel. Preverjeno. Zbiram nasvete v stilu fitnes, prireditve, lokali.[/quote]
No, tudi ti iščeš po internetu. Če ne drugega, nasvete. Toliko o plevelu. 😉 Verjetno pa ja ne boš poslušala nasvetov, ki ti jih daje plevel. V nasprotju si sama s sabo.
In ga tudi ne boš. Ker še nisi pripravljena. Vedno boš našla en izgovor, da ne bo pravi, dokler ne boš pripravljena in opustila predsodke, ki jih nosiš s sabo zaradi neke slabe izkušnje. Iz svojih izkušenj bi se lahko kaj naučila. Niso kar tako tam.
Ja pol bi se mogla pa motorja navadit:)) hecam se
Jasno da si želim otrok. Toda zgodba gre tako:npr.: ena stvar je, da jih ti ne želiš, tu bi na daljši rok res mogoče nastal problem, razen, če bi v tebi našel sorodno dušo, pa da le ta stvar, ki ni majhna in manjka..ma ajd vse ostalo je ok..bi veljalo vztrajat..druga stvar pa je ta, da jih ne moreš imet, pa da si mi sorodna duša,….ne vem, se res navadit na motor:)) ali kužka, posvojitev pa najbrž ne bi bila rešitev, če velja 1.stvar, to da ti otroci niso všeč?……zavisi od ostalih faktorjev medsebojnega razumevanja, spoštovanja, povezanosti in navezanosti,…
Priznam tudi, da pričakujem nek soliden standard. Vajena sem potovat, hodit na dopuste, na masaže, na smučanja, h kozmetičarki. Če bi dobila moškega, ki je brez službe ali pa s slabo plačo, bi to vse odpadlo. Ali pa bi morala sama na potovanje, na smučanje. Nimam pa toliko denarja, da bi obema krila stroške potovanja, smučanja, masaž.
Težko vprašanje, skromni. Zdaj če bi bila v vezi z njim, bi mu seveda pomagala, če je to neka resna veza je to samoumevno.
Če bi na na novo nekoga spoznala pa ne vem kako bi bilo. Recimo jaz bi imela planiran dopust na Tajsko, on pa brez keša. Ne vem kako bi to šlo. Potovanju se ne bi želela odreči.
Nisem bila še v taki dilemi.
Recimo, da sem se pred mesecem odločila, da grem na Tajsko, danes spoznam moškega, ki nima denarja, ja kaj naj rečem, sama bi šla.
Saj pri brezposelnih ženskah je podobno. Bila in vem, da takrat nisi najbolj zaželena terna. Ne moreš it na pijačo,ne moreš it na kak izlet, nikamor ne moreš, ker nimaš denarja. Vsak te vpraša, kje delaš in se kar distancira, če rečeš, da nimaš službe.
Potem, ko sem že dobila službo, so me tudi vedno spraševali, če delam. POtem pa komentirali, da ja je polno takih, ki ne delajo, da jih zanimajo samo ženske, ki hodijo v službo, ne take brez… Tako, da tudi moški isto iščejo.
Jaz tudi priznam, da imam rada luksuz. Sama imam kar visoko plačo, si marsikaj privoščim. Spanje v hotelu, dopusti v tujini, kozmetičarka, pedikura, frizer. Če se človek navadi na nek standard, neko udobje, se težko spusti nižje dol. Tako, da upam, da mi tak standard ostane. Službe niso ravno sigurne.
Uf kam smo prišli. Kakorkoli že, strinjam se, da iste sorte ptice skupaj letajo. Tako, da ciljam na sebi podobne.
Bom pa vesela, če bo še kdo napisal kak konkreten predlog, tako kot Spider, glede spoznavanja.
Dobrodošli tudi zapisi moških kaj vas moti pri nas ženskah. Včasih mora kdo povedat, da se zavemo napak.
Forum je zaprt za komentiranje.