Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

Ves čas sem se trudila, da bi tvoja domišljijska predstava o meni vzdržala tip 120 kilske Helge, s kriglom piva v roki (čeprav piva res ne pijem), z velikimi j…., zdaj pa TOLE? Bojiš se, da si štorast in bi pohodil moje nežne nogice?

Povej mi dragi On_: kje sem ga tako zelo polomila? Upam, da si vsaj sliko velikih j…. uspel obdržati.

Damn! I'm good in bed. I can sleep for hours.

Ker si tudi sama takšna. :)[/quote]

Res je. Hvala :))[/quote]

V veselje bi mi bilo spoznati drugega “jaz” tako da bi z veseljem s tabo malce pokramljala. Če si za to?

Ohh, punca, pa ti si mi čedalje bolj všeč!

Ravno sem hotela odgovoriti On_-u da se zelo dobro počutim tudi če sem sama na plesišču. Če pa že imam plesalca, mi pa razni Andreji Šifrerji in Adi Smolarji v ozadju ne ustrezajo preveč. Divji ritmi so zame.
Roza barva ne, Barbie stil tudi ne!

Ves čas sem se trudila, da bi tvoja domišljijska predstava o meni vzdržala tip 120 kilske Helge, s kriglom piva v roki (čeprav piva res ne pijem), z velikimi j…., zdaj pa TOLE? Bojiš se, da si štorast in bi pohodil moje nežne nogice?

Povej mi dragi On_: kje sem ga tako zelo polomila? Upam, da si vsaj sliko velikih j…. uspel obdržati.[/quote]Raje bo vzela krivdo nase, da ga je nekje sama polomila, kot pa, da bi priznala, da premoremo tudi moški nekaj širine sicer ne celega vesolja, pa vendar….
Ah to žensko premočrtno razmišljanje…. 😉 :))) Ker zasedeš celega? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tu govoris o Iolanti, a ne? Meni se tudi dozdeva, da se tem kao kritičnim pogledom na ženske poskuša koalizirati z moškimi in jim zlesti v…..očitno kar uspešno, ene par krapov je že prijelo.[/quote]

Veš, koliko žensk je že zaradi moške zapostavljenosti in ljubosumja umrlo? Čuvaj se, da ti bo kaj prijelo! Mogoče kak krapič? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Generalno gledano se s tabo POPOLNOMA strinjam AMPAK

nisem še videl moškega (višje???) lige ki bi mel 0 denarja na računu, je pa tudi res da sem pa videl dosti moških ki imajo denar pa niso te lige… ampak obratno pa nekako ne velja (če izvzamemo ljudi do 25 leta)

torej je to neko varovalo. pa saj ne rabi miljonov ampak oprosti če pa v lajfu ne morš nardit 5.000 evrov prihrankov na računu do 30tega pač nisi kaj prida majstor za finance.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Marko, pa ti si neverjeten, točno veš, kdo gre meni na “k”, ki ga nimam. Očitno ti veš o drugih več kot oni sami o sebi. Ne samo, da do potankosti “poznaš” Spiderja, ki ga nisi nikoli srečal, tudi mene si prebral kot odprto knjigo. :)))))

Je pa tako, da znam spremeniti mnenje o drugih osebah, včasih negativno mnenje se lahko spremeni v pozitivno in obratno. In, če že moraš vedeti, mene pri IolantiMarii “moti” (to sicer ni pravi izraz, ampak boljšega se ne spomnim) le njen avatar, ker ženska na njem kadi (kajenje je znak šibkosti), pa tudi rit bi lahko rahlo “pokrila”. :))) Tudi Intruderčku, ki je moški, njen avatar ni všeč. Samo tukaj gre bolj za stvar okusa.

Ne moti me pa vsebina njenih postov, ker ima lahko drugačno mnenje od mene, saj smo demokratična država. :)))

[/quote]Noooo, če smo res demokratična država te ne bi smela motiti njena naga ritka niti dim ki se širi od nje, razen če te je preplavil kak materinski nagon in te skrbi za Intrudorčka, da ne bi zaradi njenega vpliva skrenil na stranpota…… 😉
Mogoče bi bilo bolje, da greš mladenču z rokami tiščat oči, da ne bo gledal….. :))))

Meni je pa všeč njen avatar, tako malo poživi, dobrodošla sprememba odkar se je Z_samička odela v kožuh…. :)))
Sicer se pa tudi tvoje krilce dviga nekam visoko tam ob strani… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Noooo, če smo res demokratična država te ne bi smela motiti njena naga ritka niti dim ki se širi od nje, razen če te je preplavil kak materinski nagon in te skrbi za Intrudorčka, da ne bi zaradi njenega vpliva skrenil na stranpota…… 😉
Mogoče bi bilo bolje, da greš mladenču z rokami tiščat oči, da ne bo gledal….. :))))

Meni je pa všeč njen avatar, tako malo poživi, dobrodošla sprememba odkar se je Z_samička odela v kožuh…. :)))
Sicer se pa tudi tvoje krilce dviga nekam visoko tam ob strani… :)[/quote][/quote]

Intruderček se bo že sam odločil, jaz nisem njegova mati. :))) Vam, poročenim moškim, je pa marsikaj všeč, to je past vsakega zakona, saj Spider je o tem pisal. 😉 Pocahontas, ženski iz divjine, ni za zamerit, da ji je zmanjkalo nekaj blaga za obleko, saj vidiš, da še čevljev nima. :))

Marko, pa ti si neverjeten, točno veš, kdo gre meni na “k”, ki ga nimam. [/quote]
Ah no, kaj si se toliko razpištolila? A tisti nasmešek na kncu mojega stavka je pa tam kar tako? A ti jih kar tako daješ? Jaz jih ne. 😉
Če sem ti izzvzel, še ne pomeni, da ti gre na “k”, ampak to samo pomeni, da zate nisem povsem prepričan, glede na to, da si zadnjič nekaj “pihala” v njo. Če bi bil prepričan, tako kot ti smatraš, da sem, bi napisal tako. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisi njegova mati, te pa vseeno nekako skrbi zanj :))) Saj to ni nič slabega 😉
Past vsakega zakona??? Ne vem, če bi se temu tako reklo. Mogoče iz te perspektive le vidimo drugačno sliko kot pa vi ki ste zunaj. Verjamem pa, da tebi gre “na živce”, konkurenca, pač…. 😉 Mogoče ji samo zavidaš, ker ona ima čevlje s peto…. Eh, kaj bi z njimi v tvojem (divjem) okolju :)))

Past vsakega zakona??? Ne vem, če bi se temu tako reklo. Mogoče iz te perspektive le vidimo drugačno sliko kot pa vi ki ste zunaj. Verjamem pa, da tebi gre “na živce”, konkurenca, pač…. 😉 Mogoče ji samo zavidaš, ker ona ima čevlje s peto…. Eh, kaj bi z njimi v tvojem (divjem) okolju :)))[/quote]

Meni IolantaMaria sploh ni konkurenca, ne v virtuali in ne v reali. Vi moški pa res mislite, da smo me ženske tako trapaste, da se bomo prepirale zaradi tipov. IolantaMaria je preveč pametna za kaj takega. Sploh pa mi je rekla, da sem ljubka, kako ne bi bila njena prijateljica?! :))

Tudi v službi je nekaj takih tipov, ki mislijo, da se bodo ženske zlasale zaradi njih. No, morda bi se katera, ampak večina ne.

Na nek način občudujem IolantoMario, ona ima neko ostrino in napiše tudi tisto, kar sama ne upam. :))

Past vsakega zakona??? Ne vem, če bi se temu tako reklo. Mogoče iz te perspektive le vidimo drugačno sliko kot pa vi ki ste zunaj. Verjamem pa, da tebi gre “na živce”, konkurenca, pač…. 😉 Mogoče ji samo zavidaš, ker ona ima čevlje s peto…. Eh, kaj bi z njimi v tvojem (divjem) okolju :)))[/quote]

Meni IolantaMaria sploh ni konkurenca, ne v virtuali in ne v reali. Vi moški pa res mislite, da smo me ženske tako trapaste, da se bomo prepirale zaradi tipov. IolantaMaria je preveč pametna za kaj takega. Sploh pa mi je rekla, da sem ljubka, kako ne bi bila njena prijateljica?! :))

Tudi v službi je nekaj takih tipov, ki mislijo, da se bodo ženske zlasale zaradi njih. No, morda bi se katera, ampak večina ne.

Na nek način občudujem IolantoMario, ona ima neko ostrino in napiše tudi tisto, kar sama ne upam. :))[/quote]Ne upaš, keeeeeeer…. te je strah, da se boš zamerila moškim ali da bi te katera zlasala? :)))))

Ohh, danes sem spet na tapeti. Laskate mi, prijatelji.

Meni je moj avatar strašno všeč in za nič na svetu ga ne zamenjam. Svoja prepričanja tudi ne.

Saj vem…majčkeno sem bila ostra, pa tako frišna sem tukaj…

Ampak tudi morski psi so že ob rojstvu izvrstni plavalci, kajne?

p.s.: @On_

vse si opazil, samo velike j…. si spregledal ???

Na nek način občudujem IolantoMario, ona ima neko ostrino in napiše tudi tisto, kar sama ne upam. :))[/quote]Ne upaš, keeeeeeer…. te je strah, da se boš zamerila moškim ali da bi te katera zlasala? :)))))[/quote]

Saj tudi jaz ne upam vsega napisat, …. sem mislila v “oni drugi” temi komentirat, da se splača molit, pa sem si premislila.:)))))))

On_, da me je strah, da bi se zamerila moškim? Ti imaš pa res bujno domišljijo. Ne, bojim se, da bi morda res koga prizadela. Nikoli ne veš, kaj ljudje vse nosijo v duši.

Bibitka, zato pa si ti moja virtualna prijateljica, ker znaš biti diplomatska in previdna. :))) Edino Matjažka mi preveč ne hvali, da mu ne bodo krila zrasla, saj veš – preventiva je boljša kot kurativa. :))

Neeeee, to pa ne, one so že tako samoumevne, da jih samo nisem omenil… 😉
Drugače pa lep glooooooooobok dekolte :))))

Spet ena počasna pa vendar ;):
http://www.youtube.com/watch?v=psLhjcCxJg0
Hm in to v temi Samski moški višje lige….. :*

Te razumem, ampak vseeno. Recimo, da imaš ob sebi nekoga (prijatelja, partnerja) za katerega veš, kaj nosi v duši in veš, da ga bo nekaj prizadelo, kar tebi leži na duši, tega ne boš povedala, zato, ker bi lahko njega prizadelo? Je kaj drugače, če ne veš, kaj ljudje nosijo v duši? Se strinjam, da je treba ohranit nek kultiren in razumevajoč nivo, ampak ljudi zavijati v vato tudi ni najbolj koristno. To je moje mnenje. Vem, da bodo nežne ženske duše temu ugovarjale. Mogoče pač mora bit tako, da ženska včasih raje kaj zamolči, moški pa včasih kaj “preveč” direktno pove. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaoooo meni…..
Če pride človek na tak kraj kot je mon, kot bi šel na sejem…. Ja kaj pa češ drugega pričakovat?
Gužva je (včasih) velika in vedno se najde kdo, ki se zaleti vete….hote ali nehote. 😉

Sedaj bit tu neka “primadona” (v m ali ž obliki), nima smisla…
Sploh pa je slika potem nekoliko bolj jasna, če koga srečaš v živo. Samo ve ste se zadnjič nekako vse preplašile, spuntale, ker….. vam je nekdo prst navzkriž pokazal? :)))
Jaz sem pa že sline cedil od obljubljenih Bibitinih sladkosti, potem pa nič…… 😉 Tu si ne smeš dovolit preveč sanjat. :)))

©antilopa

Tole v zvezi s tabo ti bom poskusila razložiti. Bojim se, da me boš na koncu imela še malo manj rada, ampak nič ne de. Nisem tu, da bi me imel kdorkoli od vas rad.

Začela bom tako, da bom citirala Spiderja, ker se mi tale njegov citat zdi tu zelo na mestu.

Boj se Danajcev, ki prinašajo darove.

Da ne bo pomote. Spider ni moj tip moškega. Nikoli me ne boš našla v krogu njegovih oboževalk in tudi njega ne plezati po moji lestvi (op.p. iz sosednjega posta). Ampak ga na nek način izjemno cenim in spoštujem. In sicer zato – ne vem, kako naj ti to razložim – on je kralj med tatovi, le da ni tat, če me razumeš… On ni navaden žepar. On je tat s stilom.

Ti si mojo prisotnost mirno prenašala vse do mojega usodnega posta, v katerem sem okrcala ženske, ki se parijo iz popolnoma napačnih vzgibov. Takrat me je nekaj fantov podprlo, in v trenutku te je moj lik (za katerega si sprva pisala kako je filmski in simpatičen) začel ogrožati v smislu, da med svojimi fanti nisi bila deležna tolikšne pozornosti.

Tvoji komentarji na moje so v trenutku zamenjali barvo. Pojdi si jih prebrat. To je tipična reakcija ljubosumne ženske.

Seveda bi ti na vse tvoje posmehljive komentarje na račun mojega postavnega prijatelja (za katerega ti je lahko resnično žal, da ga nisi spoznala), lahko revanširala v tvojem stilu. Pravim – lahko bi. In lahko mi verjameš, če ti rečem, da imam na zalogi vedno dovolj municije za kaj takšnega. Vendar veš, leta ženskam ne prinesejo samo gub, ampak tudi nekaj modrosti.

Poskusila sem z drugo, že tolikokrat preverjeno taktiko, ki vedno vžge. Poslala sem ti darilo in čakala. Hočem reči, na vsa tvoja zbadanja sem ti odgovorila le, da se mi zdiš ljubka.

Hopla! In zdaj spet vnovičen (pričakovan) preobrat. Kar naenkrat me znova občuduješ, kajti imam neko ostrino, ker napišem nekaj, kar sama ne upaš.

Da ne bo pomote. Da ne boš mislila, da si o tebi mislim kaj slabega. Sploh ne. Še vedno se mi zdiš ljubka in dobra oseba. Opazi pa se, da potrebuješ pozornost, rada vidiš, da te imajo radi in rada ugajaš. Še posebej moškim. In v tem ni nič narobe. Samo za božjo voljo, ko te naslednjič zagrabi ljubosumje, se majčekno vzdrži, trudi se razbijati to klišejsko predstavo o ženskah in se drži Spider-jevega citata: nikoli ne podcenjuj nasprotnika. Še posebej ne, če je to ženska.

Da ne bo več toliko ugibanja o Lolandi, kaj je njeno pravo poslanstvo na MON-u, si oglejmo njen profil malo pobližje. Ker je špijonka, je zakrinkala svoje pravo ime, dejansko je Margot. Kdo jo plača, da špijonira na MON-u? :))

[img]http://3.bp.blogspot.com/_DFPL1rsTa94/S5lOvi1pisI/AAAAAAAAADo/lC2N-xTCYYA/s400/margot.jpg[/img]
Margot je superšpijunka, najdugovječniji neprijatelj Grupe TNT (?). Radi za onoga tko vise plaća, iako uvijek zapravo radi za svoj račun. Zahvaljujući savršenom tijelu i perfidnom šarmu gotovo je neuhvatljiva. Nije samo jedan agent Grupe TNT (?) nasjeo na njezine čari.
[img]http://zaslike.com/files/yvk870ug8ps8hc8w7p9z.jpg[/img]
http://i53.tinypic.com/sl0g11.jpg

Noge ima lepe, to ne more zanikati noben moški, verjento pa to ni njena edina strateška prednost v njeni skrivni nalogi . :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, tega ti res ne bi bilo treba narediti…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No sedaj smo pa tam…. sedaj imamo pa dve enaki… oblaki dima se valijo nad nas… :)))))

Ti si 14 dni tukaj, takoj spoznaš družbo in že pišeš psihoanalize posameznikov.

Ti si 14 dni tukaj, takoj spoznaš družbo in že pišeš psihoanalize posameznikov.[/quote]
Kako dolgo si pa ti tukaj, da si naredil tako površno analizo? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close