Samski moški višje lige
Ah, Spider, en izraz, ki ga uporabljajo takšni, ki so sposobni preplezati Himalajo,
potem pa na venerinem hribčku pogrnejo na celi črti.
Rada imam odločne in samozavestne moške ampak tole je bilo celo zame mal preveč.[/quote]Tile bi prišli x krat čez Himalajo, ne pridejo pa niti do vznožja tvojega v.grička?
Jim vihar poruši že prvi bazni tabor? 😀
Ah, Spider, en izraz, ki ga uporabljajo takšni, ki so sposobni preplezati Himalajo,
potem pa na venerinem hribčku pogrnejo na celi črti.
Rada imam odločne in samozavestne moške ampak tole je bilo celo zame mal preveč.[/quote]Tile bi prišli x krat čez Himalajo, ne pridejo pa niti do vznožja tvojega v.grička?
Jim vihar poruši že prvi bazni tabor? :D[/quote]
Ne. Običajno imajo prešvoh kline.
Tile bi prišli x krat čez Himalajo, ne pridejo pa niti do vznožja tvojega v.grička?
Jim vihar poruši že prvi bazni tabor? :D[/quote]Ne. Običajno imajo prešvoh kline.[/quote]Klini, ki v Himalaji zdržijo viharje pri LMariji so pa prešvoh….
Hm LM pa ti si mogočnejša od Himalaje…. 😉 Pri tebi se lahko obdrži le kak jeti…. :)))
Znimivo kako eni enacite to visjo ligo z premozenjem in izobrazbo. Ok izobrazba do neke mere mogoce res, ampak denar? lahko ga imas kot perja, pa to ne pove tocno nic o tebi. In na take se lepijo samo take, ki gledajo samo na denar in na nic drugega, katerim je visina lige odvisna od nicl na bancnem racunu
Ne. Običajno imajo prešvoh kline.[/quote]Klini, ki v Himalaji zdržijo viharje pri LMariji so pa prešvoh….
Hm LM pa ti si mogočnejša od Himalaje…. 😉 Pri tebi se lahko obdrži le kak jeti…. :)))[/quote]
Ni dovolj, da si za vzpon dobro opremljen. Opremo je treba znati tudi uporabljati.
Ti se mi zdiš pa tako nežna dušica, c,c,c,
Drži se bolj v nižinah, predvsem pa stran od takšnih Helg kot sem jaz 🙂
Tole so samo naslovi poglavij iz ene knjige, pa povejo kar precej:
part one: A MAN’S WAY
1 Stop Hoping for a Completion of Anything in Life
2 Live With an Open Heart Even If It Hurts
3 Live As If Your Father Were Dead
4 Know Your Real Edge and Don’t Fake It
5 Always Hold To Your Deepest Realization
6 Never Change Your Mind Just to Please a Woman
7 Your Purpose Must Come Before Your Relationship
8 Lean Just Beyond Your Edge
9 Do It for Love
10 Enjoy Your Friends’ Criticism
11 If You Don’t Know Your Purpose, Discover It, Now
12 Be Willing To Change Everything in Your Life
13 Don’t Use Your Family As an Excuse
14 Don’t Get Lost in Tasks and Duties
15 Stop Hoping for Your Woman to Get Easier
Klini, ki v Himalaji zdržijo viharje pri LMariji so pa prešvoh….
Hm LM pa ti si mogočnejša od Himalaje…. 😉 Pri tebi se lahko obdrži le kak jeti…. :)))[/quote]
Ni dovolj, da si za vzpon dobro opremljen. Opremo je treba znati tudi uporabljati.
Drži se bolj v nižinah, predvsem pa stran od takšnih Helg kot sem jaz :)[/quote]
Prav imaš, on ne gre visoko, največ 500 m nadmorske višine, ga že omotica daje. Hahaha. 😀
Kaj si ti tri tisočak in je težko na vrh prilesti? Po vseh štrireh že menda prideš gor, tudi če nima pravega cepinčka, ki ne sliči na kramp, a ne? 😀
Drži se bolj v nižinah, predvsem pa stran od takšnih Helg kot sem jaz :)[/quote]Prav imaš, on ne gre visoko, največ 500 m nadmorske višine, ga že omotica daje. Hahaha. 😀
Kaj si ti tri tisočak in je težko na vrh prilesti? Po vseh štrireh že menda prideš gor, tudi če nima pravega cepinčka, ki ne sliči na kramp, a ne? :D[/quote]Matjazi ne diraj lava dok spava, daj odplaziva se po prstih predno spraviva Helgo na obrate in nama izmaliči nežne dušce….. 😉 Pri njej ni heca, al orng al pa nič, ne moreš samo malo pobrazdat in se potem izgovarjat, da bo drugič boljše 😉 :)))
Sploh jst, ko nisem samski moški višje lige :)))
Kje je že tista tvoja močvara, kjer loviš ostriže? :))))
Tu govoris o Iolanti, a ne? Meni se tudi dozdeva, da se tem kao kritičnim pogledom na ženske poskuša koalizirati z moškimi in jim zlesti v…..očitno kar uspešno, ene par krapov je že prijelo.[/quote]Prijelo za….?
Tu najbolj prijemajo takile padobranci kot si ti s svojimi “moralnimi” nauki….. :/
Tu govoris o Iolanti, a ne? Meni se tudi dozdeva, da se tem kao kritičnim pogledom na ženske poskuša koalizirati z moškimi in jim zlesti v…..očitno kar uspešno, ene par krapov je že prijelo.[/quote]Prijelo za….?
Tu najbolj prijemajo takile padobranci kot si ti s svojimi “moralnimi” nauki….. :/[/quote]
hehhe, krap se oglaša 🙂
kje v moji opazki si videl moralni nauk? Razen če ti lastna morala ne piha za ovratnik…
Prijelo za….?
Tu najbolj prijemajo takile padobranci kot si ti s svojimi “moralnimi” nauki….. :/[/quote]hehhe, krap se oglaša 🙂
kje v moji opazki si videl moralni nauk? Razen če ti lastna morala ne piha za ovratnik…[/quote]Moralni je v narekovajih 😉
Se pa redno tu nekdo oglaša pod padobransko krinko neprijavljenih in deli take nauke (predvsem prijavljenim, ki se jih lahko spremlja kaj pišejo), kuri grmade, obsoja poročene, mamice z otroki, šteje ure, poste, dušebrižno vrši kontrolo nad ribami v tej forumski močvari…
Kako si pa prišel/prišla do sklepa o krapu če si brez lastne morale, ki jo drugim pihaš za ovratnik?…. pa še precej sline ti kaplja zraven…. :/ 🙁
hehhe, krap se oglaša 🙂
kje v moji opazki si videl moralni nauk? Razen če ti lastna morala ne piha za ovratnik…[/quote]Moralni je v narekovajih 😉
Se pa redno tu nekdo oglaša pod padobransko krinko neprijavljenih in deli take nauke (predvsem prijavljenim, ki se jih lahko spremlja kaj pišejo), kuri grmade, obsoja poročene, mamice z otroki, šteje ure, poste, dušebrižno vrši kontrolo nad ribami v tej forumski močvari…
Kako si pa prišel/prišla do sklepa o krapu če si brez lastne morale, ki jo drugim pihaš za ovratnik?…. pa še precej sline ti kaplja zraven…. :/ :([/quote]
No, tisti/tista kronist/ka jaz nisem, ker ne sodelujem na tem forumu, mislim, da sem pred današnjim komentarjem dal/a še enega kakšnih deset mesecev nazaj. Tudi me ne zanimajo njegove dinamike, tebe, krap 🙂 sem pa tako označil/a čisto na osnovi naravoslovno empiričnega opazovanja obnašanja samic in samcev v kontekstu živalskega sveta. IolantaMaria dobro obvlada svoj posel, ti (in tvoj krapovski kolega) sta pa padla na njeno taktiko kot zreli hruški, te pa zdaj malo jezi, da si bil v tem opažen….
Jaz pa nisem dobil občutka, da greš komurkoli na “k” (Antilopo sem izzvzel :)). Nekaj se jih malo heca in to je večinoma vse, kar se dogaja okrog tebe trenutno. 🙂 Da boš imela sedaj bolj objektivno sliko. 🙂
Ja Loli obvlada ples, tu ni kaj, a če želi plesati se to bolje počne v paru in rabi za to plesalca. Lahko rečem, da mi je v veselje se zavrtet z njo po tem forumskem plesišču. Upam le, da nisem preveč štorast in da jo ne bom prevečkrat pohodil po čeveljcih oz nogicah, če bo plesala bosa…. 😉
Ve dušebrižnice pa lahko tudi svojo nevoščljivost malo brzdate oz si jo raje šepetate med sabo, ker ste že preglasne in motite glasbo, mi motite plesalko 😉
Lahko pa prideš na plesišče z metlo in naredimo weksl.... :))
Tu govoris o Iolanti, a ne? Meni se tudi dozdeva, da se tem kao kritičnim pogledom na ženske poskuša koalizirati z moškimi in jim zlesti v…..očitno kar uspešno, ene par krapov je že prijelo.[/quote]Ne, ne govorim o lolanti. Mimogrede, so se ti moški s čim zamerili?[/quote]Zdi se da res, s tem ko jo ni nihče izbral za ples…. 😉
Še ni zrela… 😀
Tu govoris o Iolanti, a ne? Meni se tudi dozdeva, da se tem kao kritičnim pogledom na ženske poskuša koalizirati z moškimi in jim zlesti v…..očitno kar uspešno, ene par krapov je že prijelo.[/quote]
Ne, ne govorim o lolanti. Mimogrede, so se ti moški s čim zamerili?[/quote]
Zakaj moški? Kako se ti lahko zamerijo ta naivna premočrtno misleča in športno korektna bitja? 🙂
Tudi ženske ne, v življenju res ne gojim zamer do nikogar. Dobro pa poznam Iolantin pristop, saj ga tudi sama kar dobro obvladam. Tista, ki ji tehnika in stil barbik ne leži, se pač posluži drugih načinov in se predstavi kot malo z motornim oljem zapacana mehankarca, ki ob enem kratkem na koncu šihta čisto malo (ne preveč, da ne bo očitno) popljuva trapaste frčafele v pikčastih krilcih in balerinkah in je solidarna z moškimi v tem, kako jih pa ženske reeeesss ne razumejo….
Jo pa tako dobro poznam, tole Iolanto, da točno vem, kako zelo mehka in ženska in ranljiva je pod svojim oklepom, zato mi je simpatična.
Simpatični so mi pa tudi krapi, ki so v svoji moški drži tako zelo otroško lahkoverni in živijo v zmoti, da obvladajo……ženske, dragi moji, so vase obrnjena dimenzija; ko misliš, da si pokukal vanjo, se ti odpre vesolje.
On_, nič ti ni treba skrbeti zame, nisem ena tistih, ki poseda ob robu plesišča in s sprenevedavim nasmeškom čaka, da bi jo kdo “izbral” za ples….Pa tudi v vaše forumske plese se ne bi vmešavala, moraš pa priznati, da so za naključnega opazovalca precej zabavni 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.