Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski, kako najdete v teh časih kakšnega partnerja

Samski, kako najdete v teh časih kakšnega partnerja

Leto po ločitvi, ne bi bila več samska. Portali za spoznavanje me ravno ne zanimajo -ali pač? Je tukaj kdo, ki se mu je obneslo preko spletnih portalov?

Sedaj je še vse zaprto, tako da nikamor ne morem. Bližajo se prazniki in je čas, da sedaj poskrbim, da bom z nekom.

Stara sem 39 let. Kje najti? Pa ljubica tudi ne bi bila nikomur.

Smanji dozivljaj haha. Mater, se ti pa mudi, hudo si se angazirala. S tole zagnanostjo ne bos dolgo samska, pa tudi v vezi ne..

Jebemtis si dolgo zdrzala. Je kriza. Ne zdrzis brez luleka a?

V zavetiscu za brezdomce si pogledala. Ali pa v begunskem centru. Ne bi kaksnega reveza resila iz prekletega zivljenja. Ce pa tudi tam ne bo nic, se pa jebaj sama.

tudsi jaz sem samski pa mi na kraj pameti ne pade da bi bil z ločenko, poleg tega me samskost ne mti niti najmanj, kar mi občasno manjka je seks, če pa hočeš ljubezen pa imaš živali, ki so bolj zveste kot katerikoli človek

tudsi jaz sem samski pa mi na kraj pameti ne pade da bi bil z ločenko, poleg tega me samskost ne mti niti najmanj, kar mi občasno manjka je seks, če pa hočeš ljubezen pa imaš živali, ki so bolj zveste kot katerikoli človek
[/quote]

Sem samska in razmišljam podobno. Žival je res edino zvesto bitjece na svetu, nikoli te ne razočara, kritizira, laže,…

Sploh pa iskanje partnerja tako na horuk z gledanjem na uro, češ “prazniki se bližajo, moram poskrbet, da ne bom sama”- meni totalno zgrešeno. Iskanje z ihto, obupanostjo. Kaj misliš, da boš privlačila? Same papke in obupance. No, če to želiš, potem kar. Takšnih je povsod polno.

https://youtu.be/wMcj0mb_0kk

Hja, to s porta li za spoznavanje, je kot loterija. Lahko ga trefneš res vredu dedca, lahko je pa samo FF. Tam je tudi malo tako, tako. Po moje samo računajo članarino, v bistvu so pa fake profili gor. Sam tudi iščem in mi ne gre ravno v real life. Nekako zmrznem, četudi mi je ženska všeč, ne naredim prvega koraka. Samski sem že kar nekaj let, prej bil v par kratkih vezah. Ne bi se vezal kar tako. Najbolje bi mi ustrezalo koruzništvo, se pravi, sva skupaj brez obveznosti. Zakaj bi en drugega morila, če nama je lahko lepo, ko sva skupaj. Itak se človek naveliča en drugega. Povejte po resnici, tisti poročeni, kolikokrat vam gre partner na živce in bi ga najraje nekam poslali. Zato je zame idealno koruzništvo, da, ko potrebuješ mir se enostavno umakneš in ne greniš življenaj drugi polovici.

Če nisi navdušena nad portali ti drugega trenutno ne preostane kot pa kak sokrajan,sosed ali poštar.
Avtorica jaz ti predlagam, da ne hiti in se ne zapletaj samo zaradi tega, da ne bi bila za praznike sama. Najprej se nauči uživati sama s sabo, potem pa nekoga povabi v svoje življenje. Saj ne bomo večno “zaprti” v svojih občinah.
Veliko sreče, onih pa ne poslušaj, ki govorijo, da ne bi hoteli biti z ločenko, saj imamo vsi določene kriterije in ne bi hoteli biti s komer koli.

https://youtu.be/yBYwJqM_C4o

Prvi korak bi bil, da se registriraš, če misliš tukaj iskat. Ker te potencialni ne morejo kontaktirat. Sem se pa jest tudi odločil za iskanje tukaj, se mi zdi, da je več možnosti najti nekoga normalnega kot na dating straneh.

Lahko mi pišeš: anlaki.lucker@gmail.com

Če ne zmorete biti sami niti za ta kratka obdobja karanten, potem niti približno niste material za partnerstvo.
V njih prihajate prednapeto odvisni.. niti najmanj samostojni sebe zavedajoči. Drugega potrebujete, da utišate šepet lastne duše.

De omnibus disputandum..

Aja, ti v bistvu samo rabiš enega, da se bo s tabo ukvarjal, da boš manj osamljena čez praznike. To ne bi smelo biti težko, stalne bivalke portalov za spoznavanje vedo povedati, da je kandidatov kolikor hočeš.

Če ne zmorete biti sami niti za ta kratka obdobja karanten, potem niti približno niste material za partnerstvo.
V njih prihajate prednapeto odvisni.. niti najmanj samostojni sebe zavedajoči. Drugega potrebujete, da utišate šepet lastne duše.
[/quote]

“prenapeto odvisni”…. Dobra. :)))))))))

Povsod lahko najdeš. Midva se našla na tem forumu.

samo, iz mojih izkušenj je jeseni taprav čas za pecanje, poleg poletja, tako je bilo vsaj takrat, ko se je svobodno dihalo v lokalih, kafičih.. Fora je v psihi, veseli december recimo, ki se bliža, zaradi samote vsak postane malo bolj romantičen in tako bolj dostopen… Tisto, maj, mesec ljubezni je čisto preveč zlajnano… Tisto je cajt za tiste, ki so se zapecali glih v jesenskem in zimskem času in se že poznata.. No zdej je dosti sprehajalcev, ko je sonce, ker je dosti ljudi doma zaradi korone, tako, da se da tudi v tej varianti spoznati, če vsak dan kakšne giro narediš.

Si res pripravljena iti naprej? Si dobro premislila kaj sploh hočeš od partnerja? Drugače je to isto kot izlet v neznano.
Saj so portali ena izmed možnosti, ampak tam res vadiš vztrajnost in potrpežljivost. Sploh resni profili so bolj malo obiskani. Če razumeš kam pes taco moli.

Če nisi navdušena nad portali ti drugega trenutno ne preostane kot pa kak sokrajan,sosed ali poštar.
Avtorica jaz ti predlagam, da ne hiti in se ne zapletaj samo zaradi tega, da ne bi bila za praznike sama. Najprej se nauči uživati sama s sabo, potem pa nekoga povabi v svoje življenje. Saj ne bomo večno “zaprti” v svojih občinah.
Veliko sreče, onih pa ne poslušaj, ki govorijo, da ne bi hoteli biti z ločenko, saj imamo vsi določene kriterije in ne bi hoteli biti s komer koli.
[/quote]nisi dijela kaj ona piše, ni probem v občinah pa v tem stanju njej to predstavlja življenski dolgoročni problem, obupana ločenka razočarana gospodinja si na vsak način hoče čimprej spoznati enega da ne bo sama za praznike, mislim halo, mislim da ta ženska nima vseh pik v glavi, mi je jasno zakaj je ločenka ko bi vsaj napisal da išče neobvezen sex, ampak enega da ne bo sama za praznike , da te srat prime

Tisti ločenci, ki ste obupani, ji iščete vsakega, brez kriterija, samo da toplo lula,taki ljudje ne boste našli nič kvalitetnega. Ko sem kolegico ločenko vprašala, kaj ne prenese na moških oziroma kakšen ji nikakor ne bi bil v redu, mi ni znala povedati. Ženska pri 43 letih ni znala povedati, česa ne prenese pri moških. Kako naj taka oseba najde v redu človeka?

Poskusi s pismom Božičku ali Dedku Mrazu. Mogoče te preseneti za praznike… kot darilo pod smrekco. :-))))

I saaaaaw moooommmmaa kiiiiisiiiiiin’

Poskusi s pismom Božičku ali Dedku Mrazu. Mogoče te preseneti za praznike… kot darilo pod smrekco. :-))))
[/quote]

sem samski, malce starejši od tebe (zdrav, malce utrujen, operativen, …)
Pa ne bi nekaj kao familija … sem za občasništvo in neodvisnost.
Če te zanima se mi javi na diskretenslo@gmail.com

Na aplikacijah za zmenke ponavadi ne spoznaš nič pametnega. Večinoma samski FF, ali pa poročeni FF. Med ženskami je veliko iskalk pozornost in radodajk. Moram pa priznati, da kakor so v določenih pogledih te aplikacije olajšale spoznavanje, predvsem za tiste, ki v živo niso tako pogumni, samozavestni, so po drugi strani naredile ogromno škode. Nekateri so ostali že prav odvisni od teh aplikacij in na njih še kar visijo tudi, ko bi naj bili v zvezi. Še več je varanja, zlomljenih src… Nič dobrega. Pa žalostno, da so vedno bolj podivjani tisti 40+ stari. Predvsem ženske, ki se na vse pretege trudijo vedno znova iskati potrditve, da še niso za v staro šaro.

Kaj pa kakšen upokojenec, ki bi si želel malo krajšat čas in si dopisovat sploh zdaj med to karanteno, star nad 60?

Rajši 85+ s kakšnim konkretnim dobro stoječim premoženjem.. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close