Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski, kako najdete v teh časih kakšnega partnerja

Samski, kako najdete v teh časih kakšnega partnerja

pisi na 13alone12@gmail.com, jaz bi tudi prezivel praznike v druzbi..

Mene je pri tej temi zmotilo v naslovu naslednje: SAMSKI, kako najdete KAKŠNEGA PARTNERJA

Če si samski, nimaš partnerja.
Če si samski in si v teh časih zamenjal več partnerjev… no to ni ravno neka zveza.

Tisto kakšnega partnerja mi je pa bolj zvenelo kot “f.uk frenda” ali kaj podobnega. Skratka kakšnega za se dol dat. Kar nekaj, samo da je.

Skratka, če rabiš seks, je tega na raznih portalih veliko. Verjetno bi se tudi tukaj kdo našel. 🙂

Jaz ne pogrešam sexa ampak pogovor, podporo, oporo.

Ce imas jajca se lahko midva dobiva kje na kavici.

Jaz nisem samska in me vedno dedi najdejo, ali iz službe ali pa kakšen bivši, novi pa so zdaj trenutno na voljo samo preko interneta

sredi belega dme. Vendar zaman. V Velenje ali Kranj bom bil sel po zeno.

Takim zenskam drugace recejo tudi bitch.

Če nisi samska, kako potem te moški najdejo? Se ti ne zdi da pretiravaš? Ali pa priznavaš da ti zvestoba ni neka vrlina? 🙂 Jaz sem raje sama, ko da mam tipa ki ga druge ženske čeprav je z mano najdejo.

Mislim da mi kar dobro gre mam nov avto in svoje stanovanje. Zaposleni mate vsi to? Pa ne kljub temu na netu moški ne jemljejo resno! Hahaha
[/quote]

Ti si idealna zame. Oglasise kaj? Bi si izmenjala kontakt?

Ti si idealna zame. Oglasise kaj? Bi si izmenjala kontakt?
[/quote]

Napiši kontakt se ti javim ko mi bo.

Napiši kontakt se ti javim ko mi bo.
[/quote]

hribolazec46@gmail.com

Kontaktiraj me še pred prazniki in vidima tem tukaj pa pusti veselje lp

Samo.kastelic5@gmail.com

meni se oglasi😊 051 223 040

Se vam ne zdi, da je tema nateg ali pa to pišejo lastniki strani za zmenke? Odpre temo, pa se potem ne javi več. Malo analizira vaše reakcije in to je to.

Odgovor na objavo uporabnika
Rok-1, 18.11.2020 ob 14:26

Povsod lahko najdeš. Midva se našla na tem forumu.

na mon-u? pa dej no, prestara sem za te štose.

Že dolgo, 20.11.2020 ob 15:28

Ne iščem več ničesar. Škoda časa in energije..

kot jz. tud nehala iskat, vsaj zaenkrat. de ne bo pomote že dolgo ne iščem, zdej pa sploh po zadnji izkušnji k sem šla ven z enim tipom s fbja k ga sploh nisem poznala ker se je on pač odloču de bi šu na pijačo z mano. vse ok dokler nisem ugotovla de je tip pjanc. sem sam kenslala po hitrem postopku.

Martina723, 31.08.2021 ob 15:24

kot jz. tud nehala iskat, vsaj zaenkrat. de ne bo pomote že dolgo ne iščem, zdej pa sploh po zadnji izkušnji k sem šla ven z enim tipom s fbja k ga sploh nisem poznala ker se je on pač odloču de bi šu na pijačo z mano. vse ok dokler nisem ugotovla de je tip pjanc. sem sam kenslala po hitrem postopku.

kok si pa stara

Mogoče je pa sedaj čas, da nehaš z utopičnim iskanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close