Samski, kako najdete v teh časih kakšnega partnerja
pisi na 13alone12@gmail.com, jaz bi tudi prezivel praznike v druzbi..
Mene je pri tej temi zmotilo v naslovu naslednje: SAMSKI, kako najdete KAKŠNEGA PARTNERJA
Če si samski, nimaš partnerja.
Če si samski in si v teh časih zamenjal več partnerjev… no to ni ravno neka zveza.
Tisto kakšnega partnerja mi je pa bolj zvenelo kot “f.uk frenda” ali kaj podobnega. Skratka kakšnega za se dol dat. Kar nekaj, samo da je.
Skratka, če rabiš seks, je tega na raznih portalih veliko. Verjetno bi se tudi tukaj kdo našel. 🙂
Napiši kontakt se ti javim ko mi bo.
[/quote]
Že dolgo, 20.11.2020 ob 15:28
Ne iščem več ničesar. Škoda časa in energije..
kot jz. tud nehala iskat, vsaj zaenkrat. de ne bo pomote že dolgo ne iščem, zdej pa sploh po zadnji izkušnji k sem šla ven z enim tipom s fbja k ga sploh nisem poznala ker se je on pač odloču de bi šu na pijačo z mano. vse ok dokler nisem ugotovla de je tip pjanc. sem sam kenslala po hitrem postopku.
Martina723, 31.08.2021 ob 15:24
kot jz. tud nehala iskat, vsaj zaenkrat. de ne bo pomote že dolgo ne iščem, zdej pa sploh po zadnji izkušnji k sem šla ven z enim tipom s fbja k ga sploh nisem poznala ker se je on pač odloču de bi šu na pijačo z mano. vse ok dokler nisem ugotovla de je tip pjanc. sem sam kenslala po hitrem postopku.
Forum je zaprt za komentiranje.