Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski, kako najdete v teh časih kakšnega partnerja

Samski, kako najdete v teh časih kakšnega partnerja

Tudi jaz iscem sorodno duso…

Tudi jaz iščem partnerja ampak sem tik pred tem da obupujem do konca. Najrajši bi šla k psihiatru po tablete da izpere iz mene moje želje in cilje. Do 37 leta nisem našla ne osebe ne službe fiksne zase. Ne bom iskala več. Na onaon portalu pa plačaš 50 e zato da potem ko poveš da si brezposeln se oni ko v proizvodnji delajo odpisejo nazaj da rabiš službo če želiš resno vezo. 😀😀😀😀
Tudi če maš stanovanje in nov avto in si brezposeln ti pišejo to nazaj! Prekleto res vse skupi!

Tudi jaz iščem partnerja ampak sem tik pred tem da obupujem do konca. Najrajši bi šla k psihiatru po tablete da izpere iz mene moje želje in cilje. Do 37 leta nisem našla ne osebe ne službe fiksne zase. Ne bom iskala več. Na onaon portalu pa plačaš 50 e zato da potem ko poveš da si brezposeln se oni ko v proizvodnji delajo odpisejo nazaj da rabiš službo če želiš resno vezo. 😀😀😀😀
Tudi če maš stanovanje in nov avto in si brezposeln ti pišejo to nazaj! Prekleto res vse skupi!
[/quote]

Mislim, da so čisto po pravici napisali, službo moraš imeti, če hočeš iti v zvezo, ti bi se raje enemu na zizo pripopala in potem lepo doma uživala?

Punca, stara si 37 let, daj se že malo zresni no, nisi več najstnica, ki ne ve, kaj bi počela. Je veliko služb, ki so na voljo dandanes, samo je treba začeti pri dnu, da se lahko povzpneš, nihče ne začne na vrhu, morda 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi z idealnimi zvezami, ostali smo se morali pa prekleto boriti, jaz sem imel prvi dve leti minimalec in sem delal v proizvodnji, to me je zresnilo, da sem doštudiral in magistriral ob delu, sedaj imam plačo, ki je vsaj dvakratnik povprečne. Če bi takrat odnehal, kje misliš, da bi bil danes? Pa sva podobnih let, malo starejši sem od tebe pri 41-ih.

Dobrega partnerskega odnosa ne boš našla vrat na nos samo zato, da ti ne boš sama za božič. Dobri odnosi rabijo čas in se gradijo vsak dan po malem.
Raje bodi samska, ugotovi kaj in koga bi rada, potem pa se prepusti. Ko bo namenjeno, bo prišel pravi. Sprejmi dejstvo, da bolj boš želela prisilit, slabše bo (slabši odnosi).
Naredi načrte z prijateljicami/družino, pa bo 😉

Mislim, da so čisto po pravici napisali, službo moraš imeti, če hočeš iti v zvezo, ti bi se raje enemu na zizo pripopala in potem lepo doma uživala?

Punca, stara si 37 let, daj se že malo zresni no, nisi več najstnica, ki ne ve, kaj bi počela. Je veliko služb, ki so na voljo dandanes, samo je treba začeti pri dnu, da se lahko povzpneš, nihče ne začne na vrhu, morda 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi z idealnimi zvezami, ostali smo se morali pa prekleto boriti, jaz sem imel prvi dve leti minimalec in sem delal v proizvodnji, to me je zresnilo, da sem doštudiral in magistriral ob delu, sedaj imam plačo, ki je vsaj dvakratnik povprečne. Če bi takrat odnehal, kje misliš, da bi bil danes? Pa sva podobnih let, malo starejši sem od tebe pri 41-ih.
[/quote]

Lej ne piši osebi ki ima diplomo in se je šla enkrat maturo pisat da se je prekvalificirala pri 36 o izobrazbi. Si dobil kdaj z Hoferju/tedija odgovor da ne smeš niti na razgovor it ker imaš previsoko izobrazbo? No ko boš dobil to se oglasi kaj.

Jaz nikol nisem iskala vrat na nos ljudi. O tem da pride pravi je pa to zlajnana fraza. Ne rabim pravega, v bistvu ne rabim nikogar. Sploh pa ne osebe ki me ne spoštuje od začetka. Taki lahko izginejo čimdalje vstran!

Vprašanje za milijon €😁
Če mene vprašaš, danes vse poteka prek spleta in klepetalnic.
Sploh zdaj, zaradi kovida je to še bolj na udaru.
V živo edino, da zahaja v klube, kjer se zbira tvoja generacija, ali pa v kakšni društvo, šport… Kaj pa vem. Morda tukaj med oglasi najdeš kaj pravega.
😊

Bi iskali v službi ampak žal služb ni. 110 nas je brez služb.

Odsvetujem iskanje v službi. Jaz osebo ne bi nikoli imel kaj z sodelovka, ker ko se zadeva zaključi, si v peklu.
Kar se služb tiče. Verjamem, da je v tem trenutku težko najti delo. Pa tudi na splošno.
Včasih je bolje začeti delati nekaj, da potem lažje poiščeš delo, ki ti bolj ustreza. In vsako delo je častno.

Ne iščem več ničesar. Škoda časa in energije..

Pri 110tisoč brezposelnih na ZRSzju in 2500 služb ( 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ze oddanih, vecina taka da ni niti za vzet dela, ker so delodajalci zanic) ti zelis da vzamem delo? Vsako delo je častno?? Vročino si izmeri. O tem ti povedo kaj več ljudje, ki doživljajo stres, napor, mobing v 4 izmenah vsak dan, pa kljub vsemu vztrajajo. Niso ko zdravniki, ki z 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dodatkom po 1 mescu korone jokcajo da ne zmorejo več.

Rajši 85+ s kakšnim konkretnim dobro stoječim premoženjem.. 😉
[/quote]

Mislim da prej najdeš keš kot pristen in spoštljiv odnos. Žal je taki svet. Jaz ne iščem denarja ampak spoštovanje.

Res je, to se je meni zgodilo. Sva se spoznala na portalu, začela hoditi, zveza je bila resna (je rekel on, jaz se strinjala), nakar ugotovim, da je še vedno gor na vseh portalih in ogovarja neznanke. Meni je bilo logično, da grem dol in tudi takoj sem, ko sva midva začela. Nekako tako si predstavljam odnos 1 na 1, sploh, če ti tip reče, če sta resna in ni več drugih in se s tem strinjaš. Eni so očitno dobesedno odvisni od teh aplikacij za zmenke.

Bližajo se prazniki in je čas, da sedaj poskrbim, da bom z nekom.

Tole se pa sliši kot opravek iz TO DO liste, nič kaj vabljivo.

Opažam, da se v teh časih ljudje zelo radi pogovarjajo, pogovarjamo. Kar tako, na sprehodu s psom. Rečejo kaj o psu in potlej malo poklepetamo. Se kar poznajo okrnjeni socialni stiki, zato jih poiščeš zunaj;)

cao,pisi na fanpit23@gmail .com,,,,,,bova kaksno rekla,,,lp

cao,pisi na fanpit 23@gmail,,,,,bova kaksno rekla,,,ajdi

Res je, to se je meni zgodilo. Sva se spoznala na portalu, začela hoditi, zveza je bila resna (je rekel on, jaz se strinjala), nakar ugotovim, da je še vedno gor na vseh portalih in ogovarja neznanke. Meni je bilo logično, da grem dol in tudi takoj sem, ko sva midva začela. Nekako tako si predstavljam odnos 1 na 1, sploh, če ti tip reče, če sta resna in ni več drugih in se s tem strinjaš. Eni so očitno dobesedno odvisni od teh aplikacij za zmenke.
[/quote]

Podobno sem tudi jaz doživela, pa tipa še tist moment skenclala – reči da sta skupaj, pa še zmeraj na netu, ne hvala. Gluha in slepa pa neumna pa res nisem.

Tudi sam sem samski. Če katera želi kak prijeten klepet ali resno razmerje mi naj piše: luka.stipanic@gmail.com
Lahko mi piše kdor koli. Tudi novih prijateljev se ne branim.

Tebe je čisto enostavno prebrat. Ti nočeš delat. Ti bežiš od dela. Tisto svojo diplomo pa si vtakni v šupak, ker ti nič ne pomaga. Ti si moraš glavo poštimat, pa ne samo s frizuro, ampak z logičnim razmišljanjem. Brez veze tebi govorit, ker si nedokazana. Si tipičen primer nekoga z izobrazbo, ki ni razgledan. Bližas se 40 im pa se zmeraj nič od tebe.

Ce dedci hodijo na filipine in tajsko, bo treba ugotovit, kje so prave destinacije za zenske. Ker prej lahko crknrs, preden najdes kaksnega primernega tukaj.

Ce dedci hodijo na filipine in tajsko, bo treba ugotovit, kje so prave destinacije za zenske. Ker prej lahko crknrs, preden najdes kaksnega primernega tukaj.
[/quote]

Še ne veš, kje so prave destinacije za ženske? No, ti povem, kje dobijo ženske svoje eksotične tipe: Egipt, Tunizija, Maroko, Alžirija, Kenija, Nigerija, Moldavija, Rusija… Če greš v te države, lahko 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} s skoraj nič truda najdeš nekaj zase:) Samo keš moraš imet. Tako kot tisti moški, ki gredo na Filipine in Tajsko. Keš morajo imet. To je edini pogoj. Starost, videz in karakter niso važni.

Ja te razumem…pis mi bova na zs raje.

Tudi samski. Po locitvi se nisem bil na zmenku z zensko. Sedaj ze mineva deseto leto. Vsi so mi govorilj da cas celi rane. Bla, bla, bla …

Denar odpre vsaka vrata. Naj si bodo se tako debela.

Tebe je čisto enostavno prebrat. Ti nočeš delat. Ti bežiš od dela. Tisto svojo diplomo pa si vtakni v šupak, ker ti nič ne pomaga. Ti si moraš glavo poštimat, pa ne samo s frizuro, ampak z logičnim razmišljanjem. Brez veze tebi govorit, ker si nedokazana. Si tipičen primer nekoga z izobrazbo, ki ni razgledan. Bližas se 40 im pa se zmeraj nič od tebe.
[/quote]

Mislim da mi kar dobro gre mam nov avto in svoje stanovanje. Zaposleni mate vsi to? Pa ne kljub temu na netu moški ne jemljejo resno! Hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close