Samo za samske aktivne M 35+
Naj kar trenira, jaz pa sem medtem dobila obvestilo, da so bile vse prijave na Spletno oko predane policiji. Toliko o delu moderatorjev tod naokoli.
Konkretno tukaj ne dosti, ponekod so se pa malenkost preveč razvnele strasti.
(wargasm press)
Kaj je bilo brisano? Jaz nič ne vidim, lahko pa da nekaj časa ni bilo vidno, ker delamo tehnične popravke na MON-u, in upam, da boste kmalu tudi to videli.
Primož
Marko, glede na to, da se ti zdi nepomembno imeti s partnerjem skupne hobije.
Kaj pa potem skupaj počneš s partnerico?
Si v službi z njo? Da ti v prostem času ni tako zelo potrebno, da imata kaj skupaj?
A potem ves prosti čas preživljata vsak zase? Ker nimata nič skupnih hobijev, ker je to itak brezveze.
Zdaj pa razumem, Boom. Torej, če rada kolesarim, ne rabim partnerja, ki rad kolesari. Rabim partnerja, ki ima dopolnjujoč hobi. Recimo čiščenje in šraufanje kolesa. Če rada jem, rabim partnerja, ki rad kuha in pomiva posodo.
Kaj pa, če rada seksam? A potem rabim partnerja, ki mi bo dal avto, da se odpeljem k kakemu moškemu, ki rad seksa :)?
POtem bi bila pa že preveč zahtevna. Sem se veliko naučila. Jaz naivnica sem pa mislila, da partnerji take stvari skupaj počnejo, da imajo kake skupne hobije pa to. Zdaj pa končno vem, da morajo biti hobiji dopolnjujoči :-).
Včasih sem naivno mislila, da je tisti, ki ima ljubimko/ljubimca pokvarjen, zdaj pa vidim, da ima z ženo/možem le dopolnjujoče hobije in da je to odlično za razmerje.
Vsak dan se kaj novega naučim :-).
Človek, ki bi ti prepovedal vse hobije in družbo, ni partner, ampak paznik, ječar…
Ne predstavljam si, da bi bila lahko v zvezi z nekom, ki je tako nesiguren in nesamozavesten, da bi me izoliral od vseh (moških) in s tem konkretno zaviral mojo samoaktualizacijo.
Onadva imata po dopolnjujoče se hobije, kolikor vemo. Njegova peče piškote, on jih pa je in seveda jih mora neprestano hvalit. Če pozabi, je seveda takoj ogenj v strehi in hlad v spalnici.[/quote]evo, boom razume. Skupni cas prezivljava doma, na obiskih, sprehodih, v glavnem ves preostali cas, ki nama ga ne vzamejo hobiji, katerih pa je ravno toliko, da se clovek tu in tam se kako drugace sprosti in ne toliko, da bi bil najin skupni cas ogrozen.
Človek, ki bi ti prepovedal vse hobije in družbo, ni partner, ampak paznik, ječar…
Ne predstavljam si, da bi bila lahko v zvezi z nekom, ki je tako nesiguren in nesamozavesten, da bi me izoliral od vseh (moških) in s tem konkretno zaviral mojo samoaktualizacijo.[/quote]
Res je. Preizkušeno, tudi na lastni koži.
Marko, pa kaj, hudiča, v piškote daje tvoja partnerka, da se zatikajo celo tistim, ki jih še niso poskusili? 🙂
evo, boom razume. Skupni cas prezivljava doma, na obiskih, sprehodih, v glavnem ves preostali cas, ki nama ga ne vzamejo hobiji, katerih pa je ravno toliko, da se clovek tu in tam se kako drugace sprosti in ne toliko, da bi bil najin skupni cas ogrozen.[/quote]
Obiski ? Čas preživet s partnerjem? Ja, je fajn, ker ti ni treba biti sam s partnerjem, ker je še kupica drugih.
Doma pa krasno preživet prosti čas, buljenje v TV?
Še sreča, da imata vsaj sprehode zase. UPam, da vsaj to vsak dan.
Vidiš, tu pa je glavni problem, ker je veliko ljudi razvajenih in hočejo imeti vse le zase ter takšnega partnerjevega prispevka k zvezi ne znajo cenit. :-)))[/quote]
Jaz bi zelo cenila in zelo pohvalila partnerja, ki bi mi kuhal pa čistil kolo pa me peljal k ljubimcu :). Sicer sem preden sem začela brati mon, mislla, da partnerji take stvari skupaj počno. Zdaj sem se pa tu naučila, da morajo biti hobiji dopolnjujoči in da moram biti vsa hvaležna za take dopolnjujoče hobije :-).
Mene pa vseeno zanima, tisti, ki pravite, da hobiji niso pomembni pri vezi. Kako preživljate dopuste?
En bi rad potoval po svetu, šel na treking, šel v gore… drugi pa bi ležal dva tedna na plaži? Kako to uredite? A tudi tu niso važni hobiji in en gre za dva tedna potovati po recimo Škotski, drug pa za dva tedna ležat na Hvar?
Forum je zaprt za komentiranje.