Sami nadljudje..
Brigaj se zase. Ne ustvarjamo vsi v komunizmu družine in ne poročijo se vsi zato, ker je punca noseča. Jaz bom imela družino, ko bo meni in mojemu možu to paslo, ne takrat ko boš ti o tem pametoval. Definitivno pa ne bo ta forum prvi, ki bo zvedel, kdaj sem oplojena. Brigaj se zase, pa bo svet takoj lepši. Bi bilo pa dobro, glede na to, da te svoje prašnike tako vztrajno ponujaš čisto vsem ženskam na forumu, da se začneš zavedat, da takšni kot si ti za oplojevanje žensk, ki so vsaj 20 let mlajše od njih, niso primerni, kaj šele idealni. Tudi tvoja biološka ura je praktično že odbila. S takšnimi semeni delat otroka je prevelik rizik za kakšno genetsko okvaro otroka. Najmanj to. Bi se pa še marsikaj našlo.[/quote]
kaj bo imel tale kruh trdo skorjo … pohiti, dokler sem še tukaj s prijavljenim nickom ☺
emmm … imam par parov – znancev, kjer bi ženske pristale, da mož otroka zaplodi drugje, če bi se ženska odrekla otroku v njuno posest ☺[/quote]
Ja in? Kaj ima to z mano? Jaz in moj mož nimava še otroka, ker sva se oba zavestno tako odločila iz različnih razlogov. Ne zato, ker ga iz zdravstvenih razlogov ne bi mogla imet ali kaj vem kaj. Pa umiri se že s tem. Malo že postajaš obseden s poročenimi ženskami brez otrok. Predvidevam, da jih imaš ti vsaj 10? Ali pa mogoče celo nobenega, pa te to na stara leta matra? Pa v končni fazi tudi če ne bi imela otroka. A je ženska na svetu samo za to, da rojeva?
kaj bo imel tale kruh trdo skorjo … pohiti, dokler sem še tukaj s prijavljenim nickom ☺
emmm … imam par parov – znancev, kjer bi ženske pristale, da mož otroka zaplodi drugje, če bi se ženska odrekla otroku v njuno posest ☺[/quote]
Ja in? Kaj ima to z mano? Jaz in moj mož nimava še otroka, ker sva se oba zavestno tako odločila iz različnih razlogov. Ne zato, ker ga iz zdravstvenih razlogov ne bi mogla imet ali kaj vem kaj. Pa umiri se že s tem. Malo že postajaš obseden s poročenimi ženskami brez otrok. Predvidevam, da jih imaš ti vsaj 10? Ali pa mogoče celo nobenega, pa te to na stara leta matra? Pa v končni fazi tudi če ne bi imela otroka. A je ženska na svetu samo za to, da rojeva?[/quote]
bal bla bla … tako superiorna v podajanju mnenj in ocen drugih in drugim … doma pa praznina … itak pa prav brihtna ne izpadaš, da regiraš na takšne blesavostvi.
lahko se pa iz tega nekaj naučiš: ni pametno na netu razlagati kaj o svojih bližnjih, sebi … in se delati pametnega kako naj drugi živijo … pride nazaj moneje kot bumerang ☺
Bravo za komentar. Tip pač misli, da je boga za jajca prijel, ker je v življenju nekaj zaslužil in da bo zdaj tu nekaj pamet solil ljudem, po možnosti bolj izobraženim od njega.
Mladine na takih forumih skoraj ni. Mladina si odpre facebook profil in potem tam “komunicira” med sabo. Napisati več smiselnih stavkov je za njih že muka.
Ja in? Kaj ima to z mano? Jaz in moj mož nimava še otroka, ker sva se oba zavestno tako odločila iz različnih razlogov. Ne zato, ker ga iz zdravstvenih razlogov ne bi mogla imet ali kaj vem kaj. Pa umiri se že s tem. Malo že postajaš obseden s poročenimi ženskami brez otrok. Predvidevam, da jih imaš ti vsaj 10? Ali pa mogoče celo nobenega, pa te to na stara leta matra? Pa v končni fazi tudi če ne bi imela otroka. A je ženska na svetu samo za to, da rojeva?[/quote]
bal bla bla … tako superiorna v podajanju mnenj in ocen drugih in drugim … doma pa praznina … itak pa prav brihtna ne izpadaš, da regiraš na takšne blesavostvi.
lahko se pa iz tega nekaj naučiš: ni pametno na netu razlagati kaj o svojih bližnjih, sebi … in se delati pametnega kako naj drugi živijo … pride nazaj moneje kot bumerang ☺[/quote]
Srce, to je virtuala. Mogoče nič od tega, kar sem napisala o sebi, ni res. Mogoče je vse. Mogoče je 50%. Kaj imaš ti sploh od tega, če sem jaz srečna ali najbolj nesrečno bitje na svetu?
Kako drugi živijo, sem pa že večkrat napisala, da mi je vseeno. Če kdo, potem si ti največ daš opraviti s tujimi življenji in vsak večer iščeš tukaj koga za provociranje.
lahko se pa iz tega nekaj naučiš: ni pametno na netu razlagati kaj o svojih bližnjih, sebi … in se delati pametnega kako naj drugi živijo … pride nazaj moneje kot bumerang ☺[/quote]
Srce, to je virtuala. Mogoče nič od tega, kar sem napisala o sebi, ni res. Mogoče je vse. Mogoče je 50%. Kaj imaš ti sploh od tega, če sem jaz srečna ali najbolj nesrečno bitje na svetu?
Kako drugi živijo, sem pa že večkrat napisala, da mi je vseeno. Če kdo, potem si ti največ daš opraviti s tujimi življenji in vsak večer iščeš tukaj koga za provociranje.[/quote]
spet ena krula, ki lažje prdne in stisne istočasno kot, da je tiho pravočasno ☺
zaradi mene si lahko tudi samohranilka, ki je zatajila očetovstvo … gremo se forumašenja … ne pa podtikanje česar ni (npr. predvidevanje koliko otrok ima NM-3w) … razumeš svojo glupost ☺
Kako drugi živijo, sem pa že večkrat napisala, da mi je vseeno. Če kdo, potem si ti največ daš opraviti s tujimi življenji in vsak večer iščeš tukaj koga za provociranje.[/quote]
spet ena krula, ki lažje prdne in stisne istočasno kot, da je tiho pravočasno ☺
zaradi mene si lahko tudi samohranilka, ki je zatajila očetovstvo … gremo se forumašenja … ne pa podtikanje česar ni (npr. predvidevanje koliko otrok ima NM-3w) … razumeš svojo glupost ☺[/quote]
Glede na tvoj sloves, ki ga sam sebi tukaj pripisuješ v svoji samohvali, bi vsakdo lahko logično sklepal, da niti sam ne veš koliko otrok imaš in kje vse. Če pa te je sam gobec, potem pa morda tudi nič.
Ampak te svoje gluposti pa seveda ti ne vidiš. Kaj šele, da bi jo razumel.
Seveda, tebe je treba jemat s sarkazmom, ti pa se obešaš na vsako piko in vejico ostalih forumašev. In ti potem pametuješ, kako naj se gremo forum.
Forum je zaprt za komentiranje.