Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sami nadljudje..

Sami nadljudje..

Vsi ste oh in ah, super koristni za družbo, vsi ful služite denar, vsi nekaj ustvarjate, vsi ste pridni, uvidevni, zvesti, a država v razsulu, vse propada, odnosi med ljudmi nikakršni, kurbarije kolk čes…Ni to zanimivo?

Kje sploh nadljudje spite, da vas ne ukradejo?

In seveda, kot delodajalci, če ste delodajalci, ste do delavcev vzorni, plačujete jih nadpovprečno, vaši delavci so ful zadovoljni…a 80% državljanov tolče minimalca. Ni to zanimivo?

In seveda ste politično ful razsvetljeni, pametni, odločate racionalno…a Slovenijo vodi ista banda od osamosvojitve dalje, pač dve frakciji. Ni to zanimivo?

In seveda ful lepo pazite na pse in muce…a zavetišča polna zavrženih živali.

In seveda ste okoljevarstveno prostevtljeni, a svinjarija, kamorkoli pogledaš…

In seveda ste vsi ful boljši od mene, imate se za normalne, za razliko od nas nenormalnih..a kamorkoli pogledam, povsod vidim samo folk, ki mi lahko čevlje puca, čeprav sem baje zavožen primerek.

Sej še iz bajte ne morem, ne da bi mi vi, normalneži probali:

– nekaj prodati
– uturiti
– reklamirati
– me nekaj prepričevati

Ampak važno..da ste vsi ful vredu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

S tabo je res nekaj hudo narobe. Predlagam, da se začneš brigati zase in bodo vsi problemi tega sveta izginili.

da se le ti sekiraš za vse kar si naštel, namesto nas ☺ … in to brezplačno.

btw: koliko v % (cca) plače pa prišparaš — ob tvojem odnosu do osveščanja potrošnikov ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

brezveze Spider…. zdaj boš dobo spet nazaj iste fore… od zlatih ribic, Onetov, Markecov in malo Robija še zraven… oglasila se bosta pa tudi ovdoveli pijanček X6 in pijani dedek NM-3w ….

sami pacienti na socialnih, v JU ali v invalidni penziji!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

He he ja..vsi so finančno ful uspešni…v tej propadli državi..a revščina kamorkoli pogledaš…

Žal niti kulturno niso izobraženi, ko bi vsaj to bili, če so državo že zavozili finančno…

Da ne bo vedno enako, bom napisala svoje mnenje.

Dejstvo je, da kdor se vedno počuti napadenega, ogroženega, izvanega in to ob vsakem izražanju individualnih mnenj oz. kritik, pomeni, da se je v tem našel. Takšni ljudje vedno brundajo in se pritožujejo nad vsem. Sprva bi želeli belo, ko to dobijo, rečejo da so v bistvu hoteli črno. Skratka večni “jamrači”.

To je forum. Če te preveč obremenjuje, izstopi. S svojim etiketiranjem in posmehovalnim naslavljanjem “nadljudje” predvsem smešiš samega sebe. Kažeš kdo si in kako zelo te vse moti.

In to, da izražaš skrb in imaš pomisleke, ko stopaš iz hiše…človek, zresni se. Vse to si vzel preveč resno. Upam, da ne sestavljaš kakšnih obtožnic:).

ti bi si zaslužla obtožnico zaradi prenizkega IQja in pisanja totalnih neumnosti kot je tole v citatu!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

neglede na stanje države, režim, sistem, demokracijo … in ostale bikove dreke

uspejo vedno tisti z več preživetvenih sposobnosti v genih.

bikova sranja vplivajo samo na tiste, ki brez gnojenja ne znajo vzkliti, kaj šele rasti, cveteti, obroditi …

btw: vsaj od faraonov naprej je na istih meridianih propadlo in vzniklo kar nekaj družbenih ureditev.
država pač ni npr. Vera, ki traja skromnih 2000 let … država, skupnost, … smo ljuje s reživetvenimi sposonostmi in zmožnostmi.
Raja je dobra samo za ustvarjanje dobičkov na račun lastnika “firme”, kupovnja tistega, kar sposobni proizvaja in prodaja … tudi kot trupla je raja profitabilna.

Edino porodnišnice ne ustvarjajo profita, dodane vrednosti … le zakaj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ti bi si zaslužla obtožnico zaradi prenizkega IQja in pisanja totalnih neumnosti kot je tole v citatu![/quote]

Hvala. Si štejem v čas, da bi si kdo vzel čas za obtožnico.

Zlata ribica, kaj peezdiš.

Prvo kot prvo, omenjate em tudi v temah, v katerih sploh ne sodelujem. Še teme odpirate o meni. Zato mi ne seri, naj se brigam samo zase.

Drugo

Vas “normalneže” sprašujem, v čem natanko ste boljši od nas, jebivetrov. To namreč nenehno zatrjujete…

Kdo s(m)o to “VI”?

Drugače pa sem se ob tej temi spomnila na film U.S. vs. John Lennon. V tvojem primeru bi bilo Slovenija vs. Spider.

V ničem… oziroma ne, oni so boljši v kompliciranju lastnega lajfa ter podajanju sodb in pametovanju nam jebivetrom 😛

da se ne boš razpočil malek….ti bom nanizal nekaj dejstev o meni….star sem 37 let, ločen (ne ovdovel), moje premoženje je po gursu ( zgolj nepremičnine) ocenjeno na 350000 evrov…..v vsej svoji delovni dobi nimam niti enega dneva bolniške, delal sem dolgo v gospodarstvu kjer se je uspešnost merila z ustvarjenim dobičkom per capita, ne z ustavarjenim prometom( če ločiš razliko), že nekaj časa pa sem sam svoj gospod…tako službeno kot privat…..ga pijem? seveda ga…in zakaj ga ne bi? čez 50 let bova oba na istem vočko….. zdaj pa ti nanizaj kaj o sebi…razen tega, da hodiš na zmenke z naivnimi mladoletnicami ….

Spider, nea peezdem:).

Ti se moraš začeti brigati zase, ker ti je vsa stvar zlezla preveč pod kožo. Povsod vidiš zarote. Tisti, ki se dostikrat pojavljamo, smo tudi veliko na tapeti. Ja in? Kaj se sekiraš zaradi mnenje drugih? To vpliva nate in na to, kdo si? Si jemlješ k srcu? Če je vse pritrdilno, se začni brigati zase, ker si se preveč zanemaril.

Sploh ne razmišljam o tem, da bi bila v čem boljša od tebe, ker ne tekmujem! Tukaj smo iz vseh vetrov, resnic je vedno več, zato nas sprejmi takšne kot smo. Spreminjaš lahko le sebe.

V ničem… oziroma ne, oni so boljši v kompliciranju lastnega lajfa ter podajanju sodb in pametovanju nam jebivetrom :P[/quote]

Jaz mislim, da ti sploh nisi jebiveter. Si čisto “normalen” za svoja leta. 🙂

V ničem… oziroma ne, oni so boljši v kompliciranju lastnega lajfa ter podajanju sodb in pametovanju nam jebivetrom :P[/quote]
ti še jebiveter ne znaš biti…..žalostno žalostno

Ja vi normalneži, vendar!

Ki ste neka višja kasta, kot mi, jebivetri, čudaki..Vi..”normalni”!

Če se počutiš kot čudak, potem najbrž si. Ne prelagaj te odgovornosti na druge.

da se ne boš razpočil malek….ti bom nanizal nekaj dejstev o meni….star sem 37 let, ločen (ne ovdovel), moje premoženje je po gursu ( zgolj nepremičnine) ocenjeno na 350000 evrov…..v vsej svoji delovni dobi nimam niti enega dneva bolniške, delal sem dolgo v gospodarstvu kjer se je uspešnost merila z ustvarjenim dobičkom per capita, ne z ustavarjenim prometom( če ločiš razliko), že nekaj časa pa sem sam svoj gospod…tako službeno kot privat…..ga pijem? seveda ga…in zakaj ga ne bi? čez 50 let bova oba na istem vočko….. zdaj pa ti nanizaj kaj o sebi…razen tega, da hodiš na zmenke z naivnimi mladoletnicami ….[/quote]

se opravičujem ja… ločenec sem mislo ….

gurs je precenjen za vsaj 50%…. in če nimaš ravno tega bajnega premoženja na eni najbolj iskanih lokacij v SLO, potem boš težko z danes na jutri prodal tudi 1 pičkin kvadratni meter…. sploh po tej ceni…. (ponudba in povpraševanje če veš kaj je to)

Ti si sam svoj gospod samo na socialcu ker zapit človek ki zjutraj že seka alkohol ne more biti uspešen podjetnik….

Še bolj grozno je da ti je že PRED 37 letom ušla žena…. z tem bajnim premoženjem pomeni da si imel še bolj bogato ženo (kar dvomim) ali pa si Slovenček ki je tipično materialističen in ga baba ni več zmogla prenašat (kar verjetno glede na tvojo samohvalo z gursa)

Tebi je profit liter slivovke, promet pa vino z vinogradov ki niso vredni 350.000€ v halozah…..

Zdaj pa nazaj na kratkega!

Ja vi normalneži, vendar!

Ki ste neka višja kasta, kot mi, jebivetri, čudaki..Vi..”normalni”![/quote]

Nikoli ni problem v tem, če kdo koga v neki družbi označi za drugačnega, posebnega, tudi nenormalnega. Sto ljudi, sto čudi. Človek, ki ima zdravo samozavest in temu primeren ego, to prenese brez večjih težav. Tudi to se dogaja. Svet ni samo lep in ljudje niso samo dobri.
Resnične težave nastopijo, ko se določena skupina ljudi sama osami od drugih, se začne getoizirat, sama sebi predpisovat neke predsodke, ki da jih imajo drugi do njih in se v skladu s temi predsodki tudi obnašat. Potem pa imamo vsi probleme. Potem se tudi tisti “normalni” začnejo res tako obnašat kot ti že sedaj rpaviš, da se.

Drugače pa, ne vem zakaj bi bila jaz višja kalsa od tebe ali ti nižja od mene? Kr neki, no.

Bajte v slovenski vukojebini so realno vredne 0. Ker jih nihče pri zdravi pameti ne bi šel kupit.

Tvoja bajta je vredna tolk, za kolk bi jo jaz kupil. razumeš?

Tako da, zelo verjetno nimaš premoženja, lahko se nehaš hvalit.

To je prav neka slovenska folklora, hvlajenje z 20 let starimi bajtami bogu iza nogu..

Če sklepam po Spiderju, je danes polna luna. A je? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jutri je prazna luna:).

Če bi po tebi bi luna skoz svetla na polno!

Pa daj no Spider, jaz nisem dolgo tukaj in te ne pozna preveč dobro, ampak do sedaj ne vem če sem zasledila kakšen tvoj zapis, da si bil v njem “dobre volje”, da bi se kaj kar tako pohecal itd.
Poglej, na svetu in na tem forumu smo tudi takšni ljudje kot sem jaz, od katerih se ti res ni treba čutit ogroženega lai napadenega, ker je to smešno. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close