Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sam(a) na počitnice

Sam(a) na počitnice

A se bo konec junija kdo po Biogradu gibal? Imam 29 let in mi bo kak dan nove družbe prav dobro del.
LP

Nataša

Od 25. junija pa do 4.7 imam v planu dopust.
V planu imam kampiranje v manjšem kampu v Istri ali Dalmaciji.

Imam 35+.
Vsako jutro tečem…
Če koga zamika plezarija.. tudi ni problem..
Bicikl pa po dogovoru…

Kuham sam (vsejedec)…
Imam vso opremo za kampiranje.

Skratka zaželjena je pozitivna druzba..

Če se kdo želi pridruzit naj me kontaktira na zgornji , ki se pojavi, če klikneš na KEMP!!

Kemp, z veseljem bi šla s teboj ampak ker sem tako dolgo v službi odlašala s terminom dopusta, ga sedaj ne morem dobit…če pa greš še v kakšnem drugem terminu pa sporoči!

Pozdrav vsem,

A je še kdo tukaj, ki mu je tale predlog všeč? Sama planiram dopust začetek avgusta, verjetno kar Grčija. Mislim da bi bilo prav luštno dobiti se na kakšni pijači, poklepetati …

A je še kdo tukaj, ki mu je tale predlog všeč? Sama planiram dopust začetek avgusta, verjetno kar Grčija. Mislim da bi bilo prav luštno dobiti se na kakšni pijači, poklepetati …[/quote]

Uu tudi jaz planiram isto, Grčijo v avgustu… V bistvu mi najbolj ustreza prvih 10 dni v avgustu… vsekakor se da na pijači bolj konkretno pogovorjat…. 30sonček in ostali lahko pišete na popotnik777@gmail.com pa se lahko zmenimo in dobimo…

LP

Popravljam del svojega sporočila, žal prehitri prsti. Plan dopusta začetek septembra.

Lp

Hej!
Tudi jaz bi nekam šla, v bistvu kamorkoli, s kakšno fajn družbo. Frej imam kar nekaj terminov v juliju in 3.-10. avgust. S svetlobno hitrostjo se bližam 30im, nekompliciran tip, namestitev mi ni pomemben faktor, samo hotelov ne maram. Torej apartma, šotor, hostel ipd. Kakšen interesent/interesentka? Lahko tudi na mail: katja.krneki@gmail.com

jaz bi šla tud v sept nekam na morje
ampak imam takrat 10mesecov starega sinka s seboj, sva pa sama

A je kdo za vikende s šotorom? 🙂 Stara sem 28.

Jaz sem za vikende s šotorom in kolesom … če je kdo za, naj mi prosim piše.

Heeeeey 🙂

jst grem na potovanje po obali do Portugalske (poudarek na Provansi) za približno tri tedne med 14.julijem in 4.avgustom! Če kje od preutrujenosti in vročine omedlim bi blo fino met še nekoga s seboj…hec! Prevoz planiram vlak, bus, karkoli do tja, nazaj pa mogoče letalo, ladja….uglavnem čim bolj skromno priti čim dlje 😀 prenočišča: hostli, kampi (hotel bl not) ipd. nizkocenovne namestitve (tud zastonj plaža in spalka:). Stara sem 22 let, ne kompliciram, če se interesi pokrivajo piši in gremo!!!!

by

Ojla. To zna biti zanimivo. Lahko pustiš kak mail, da se tam pomeniva?

Lp

thetasy@yahoo.com……že en teden preračunawam čas in denar, pa mislm da bo treba mal omejit, samo do barcelone jit oz če bo provansa res kooooonc huda kr tm ostat 😉 by

Živjo!
Tudi meni je zoprno iti sama na počitnice. Moj namen je iti na Slovensko obalo za 3.dni, ali več odvisno od vremena in drugih stvari.Če ima kdo podoben problem,naj se mi oglasi na:tinamleku@gmail.com

Pozdravljeni

V ponedeljek 13.7.2009 grem na hrvaško obalo.
Če se mi želi pridružiti kdo ni problema.
Obstaja možnost kampiranja ali najem hišice,
po izboru(odvisno od vašega žepa).
Imam 36 let (štajerec).

LP

Bostjan

Kaj ko bi najeli avtobus in jo kar skupaj ucvrli na jug 🙂
Če ne pa je v mojem avtu poleg mene še prostora za do 3 osebe. Šel bi nekam proti Crikvenici-stvar dogovora.
Šli bi do 1 teden naenkrat. Lahko tud za en dan ker če nas je več je prevoz poceni.

LP
30, NM

Podobno v zagati… skoraj 30, drugi teden avgusta, lahko morje ali kako potovanje po pragi, STockholm…lahko tudi dlje…
Lp

LP Floy
zelo zanimivo tudi mene zanima nekaj podobnega se je treba dogovorit.LP

Še ena z istim problemom;). Stara sm 31, dopust pa ma od začetka avgusta pa cirka do 20.08. Najraje bi šla v Turčijo, Grčijo ali Tunizijo. Tko da….Javite se:))

Jaz tudi iščem nekoga (23+) za dopust nekje od 8. do 23. avgusta 2009. Načeloma sem najbolj za kakšnih 7-10 dni last minute Egipta/Hurgada, ker se sem sliašal, da je tam razmerje med ceno in storitvami trenutno najugodnejše. Drugače pa bi lahko prišla tudi kakšna Turčija v poštev.

Če koga zanima, mi naj kar piše na mail. Star sem 25 in iz Mb.

Lp, Bojan

živjo!
tudi jaz imam podoben primir, istih let, lahko pa prilagajam dopust. moja želja pa je Tunizija ali kak Grški otok.lahko je konec augusta ali pa začetek septembra. zlatir@gmail.com

Živjo,

Zanima me, če je tole še aktualno glede popotovanja za novo leto? Tudi sama iščem opcije za novo leto v tople kraje, tudi nekatere ponudbe popotniških strani, ki organizirajo podobna popotovanja, sem ze pregledala…

LP

Od 15.7. grem na Slo obalo. Lahko se mi pridružiš bodi stara do 30.
Za kontakt pusti mail pa se zmenva.

Mačo

50++!

Iščem vrstnico, ki ima sicer veliko obveznosti pa malo denarja, da greva na kratek oddih ali le predstavo ipd. Vabljene iz Celja ali/in okolice! Če bova dve, bo zagotovo prijetneje!

Tukaj sem , 60+ ali pridem v poštev?
Kot vidim tu za mlade res ni problem, upam, da se najdete in imate lepo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close