Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sam(a) na počitnice

Sam(a) na počitnice

Za čas proti novemu letu (sedaj se raje potepam po naših hribih-ravno danes je čas za regeneracijo) imam v mislih zanimivo popotniško varianto v toplejše kraje. Iščem družbo, če bo sopotnica ne bom imel nič proti ;), se pa pri taki varianti lahko tudi nekaj prihrani za kakšen suvenirček več. Bo pa zadeva organizirana preko enega popotniškega društva, zato se s prijavo malo mudi-zadnja mesta. Če te mika spoznavanje novih krajev, se oglasi na mejl back_pack@hotmail.com, imam pa 30+.

lep pozdrav vsem…

Men se je nenadoma odprla priložnost za še en teden dopusta..in sicer septembra od 8. dalje… seveda pa ker so vsi znanci in prijatelji že izkoristili dopust, sem ostal sam…in bi mi blo ful v redu it z nekom, rajši vidim sicer žensko osebo (hehe..) ..namen imam it pa v Grčijo…Sm pozitivna in ful simpatična oseba….

kontakt:

jani.meserko@yahoo.com

AJA…star sm 28 let….

Je kdo za 14 dni Mehike ali 3 tedne Afrike v oktobru ali novembru?

Rakica1982@gmail.com

Ojla

No pa še ena ki je v zagati. Namreč bi kdo šel z mano za en teden od 15.9-23.9. 08 na morje.lahko je agencija, al pa šotor.Čim ceneje prit skoz. Sem iz lj.

Ojla..

Lahko me kontaktiraš na moj email, ker tud jst iščem nekoga..pa se lahko kej zmenva, če si za..15.9. za en teden bi tudi meni ustrezal..ti pošljem lahko sliko svojo na mail…bi pa šel v Grčijo eno cenejših varijant..

Lp
jani.meserko@yahoo.com

Pozdravljeni!

23.8.2008 bi rad šel nekam na dopoust, za en teden. Ker so cene dokaj zasoljene za enoposteljne sobe, iščem sopotnika ali sopotnico.

Šel bi pa v Egipt, Tunizija – Djerba, Turčija. Najraje All inclusive varjanta.

Star sem pa 28 let.

Če koga zanima omenjeni termin, naj me kontaktira na moj mail: zelkoow@gmail.com

Lep pozdrav

Živjo vsem
Namreč premišljujem da bi odšla na kakšno bljižno destinacijo.Iščem rekreativno ž družbo zaenkrat samo to, če pa kaj pride vmes pa vam sporočim.
Uživajte na morju

Tomaž28 lahko morda zaupaš še od kje prihajaš?

Iz Ljubljane!

Lp

Živjo

Popolnoma nepričakovano sem dobil priložnost koriščenja stanovanja v Piranu v prihodnjem tednu. Če bi kdo šel z mano za kak teden (dan več ali manj) od 10.avgusta-17.avgusta 08 na morje, naj me čim hitreje kontaktira:mravljinci@yahoo.com. Imam 31, sem iz Lj.

Re: DELO DOBI ŠTUDENT-ka
Napisal: Nataša
Datum: 12.09.2007 16:58

Moj naslov je: mravljinci@yahoo.com

Lep pozdrav

zakaj si bil pa prijavljen kot NASTAŠA??????? katerega spola torej si?

Pag, Krk, Istra ali katera bližnja destinacija, od 8. (petek) do 10. avg. ANYONE?

lp

Aleksandra, moški sem 🙂 Delo je iskala kolegica, ki pa sedaj nima časa za dopust.
Lp

moški ste res praktični, vas je res za občudovat :))

20.8. odpotujemo na otok Kos. Rezervirali smo 4 se je pa eden premislu, tako da je eno mesto prosto. Bi si morda želel kdo z nami na Kos za en teden, glede na to, da vas je veliko ki ne najdete družbe za na pot? Smo pa 3-je fantje, primorci stari 27, 30 in 31 let

28.8- 31.8 Lošinj, stara 35 let …bi šel kdo v kakšen pansion ?Predvsem me zanima ženski spol!:)

Bi katera punca šla za en teden na hrvaško obalo na en vikend,…pač tako na eazy počitnice in to…če ja potem se javi na okaz@email.si pa se pogovoriva

Floy, a si že kam šla? Avgusta izgleda, d ani bilo nikogar tukaj:)

Ne, vse skupaj sem prestavila na konec oktobra.

Živjo,

najprej en lep pozdrav vsem skupaj.
Tudi jaz sem bila do sedaj enkrat sama na počitnicah.Bilo je prav vredu.
Zdaj pa ko berem tudi vaše izkušnje sem se odločila, da grem letos spet.
Sem pa tudi že dobrih 40.
Verjetno grem konec tedna v Grčijo.

Lep pozdrav, M.

Kako pa je kaj letos s tem? 🙂
Je mogoče kdo, ki bi šel kampirat (čim manjši stroški), pa nima nikogar s katerim bi šel?

Se najde kdo med 16 in 25 let za izlet? Zaželjeno iz Ljubljane. Piši na edvard_1_@hotmail.com, pa se vidimo na kavi da uskladimo interese…
lp, Edvard

Od srede 24.6. – nedelje 05.07.2009 imam planiran dopust, kot prvo sem mislil it v bohinj v en ugodn apartma pa je zaseden in zdj ne grem, če je kakšna sopotnica ki bi bila za varjanto bohinj kak privat apartma pa se nej oglasi, če je kolesarka še toliko bolje
možn pa tud kj druzga, kj dol za morje kam it
oglasi se pa s ekj zmenva, sem dost fleksibilen 😉
star pa sem 31 let

Jaz.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close