Sam(a) na počitnice
Hojla!
Tudi jaz sem letos v podobni zagati,…
Bi te zanimal mogoče Ciper, 11.7.-18.7. ali 11.7-25.7.
Če si za, se mi oglasi na mateja.jelen@sanofi-aventis.com, pa rečeva še kako besedo več,.. 🙂
Lp,M.
Ojla !
Nas je kar malo več v zagati ….. :-))
Tudi jaz bi šel za teden ali dva nekam pod palmo !
Avgusta ali še bolje septembra !
V izogib nesramnim cenam enoposteljne sobe iščem sopotnika/co !
Lep pozdrav !
Matjaž
matjaz@feal-inzeniring.si
OJLa tudi jaz sem v podobni situaciji.
če je kakšna punca za skupni dopust se mi naj javi na emaiL.
mucek28@gmaiL.com
če nimam družbe za na “agencijski”dopust tako kot lansko leto in zgleda da bo tud letos, vzamem šotor in grem kampirat…in ni več problemov za doplačevanje enoposteljnih sob 🙂 Seveda če ti tak dopust odgovarja. Večina mal večjih kampov je že tolk zrihtanih da ti nudi vse, pa ponavad si še direktno na plaži. Tako da če je še kdo za tako varianto se lahko kaj zmenimo.
Lp, Igor
gp2003@gmail.com
Še en tak se je našel- delaš in delaš pa je na enkrat julij tukaj. Jst sem tudi zraven, za nekam na “off”. tudi opcija sredozemlje, sicer vseeno. julij, avgust- starost 28.
pozdrav vsem skupaj,
mene bi tudi zanimalo se komu pridružit in sicer kakšna dalmacija za nekaj dni konec julija, začetku avgusta. Ali pa kam drugam, stvar kompromisov. Starost 29.
damjan
Ja, jaz mam podoben problem, nekak zna bit malo dolgčas, če greš sam, no odvisno od značaja, pa tudi precej dražje pride.
Mene bi zanimalo morje/jadranje/potovanje (julij/začetek avgusta).
Hm od kod pa ste ostali? Saj verjetno se vsi pač ne ujamemo glede interesov, ampak bi blo pa fajn ja se kaj dobit. Heh evo predlog, na bazenu Laguna v Ljubljani recimo večerno plavanje pol se pa ob pijači zmenimo, če ima kdo podobne ideje. aja jaz tud 30+. No lahk se tud samo na pijači zmenimo, če je komu nerodn v kopalkah ;).
Lp Penelopa
Forum je zaprt za komentiranje.