Sam(a) na počitnice
zdravo vsem skupaj,
ja, ideje dežujejo: eni bi šli kampirat s košutami, eni na bazen brez kopalk, eni v španijo-;)) vsi pa nekam na off. ok, se zmenimo na primer na drinku v Cutty sarku, to soboto ob 21,00. Vam je to ok? zbiram potrditve na mitja2008@gmail.com da se dogovorimo, kako se bomo prepoznali;)))- če je komu bolje petek (kot na primer meni) naj sporoči.
Mitja
Živjoooo
Kar lepo ste se razpisali o željah, ki jih vsi sanjamo čez leto. Da, tudi jaz in z istim problemom, da nimam letos s kom it.Nagibam se za Egipt, lahko pa kam drugam, samo, da je družba prava in se imamo fajn, V poštev pride september.
Torej,če je kdo z podobnimi željami in srednjih let, se naj oglasi.
Danyca 47
Ola, jz sm planirala it dva tedna po franciji, španiji, p tko, kamr ns pot zanese in mislla sm štarat 17.7. iz lj, zainteresirani: valko8@yahoo.com, sicer p vidm d sm med mlajšimi tukj (20);))
Živjo!
Je kdo za potovanje – Turčija, Kanarski ipd., termin nekje od 1.8. do 18.8.08?
Če ja, javi na pet-rica-1@hotmail.com
Petra (33)
lep pozdrav vsem skupaj,
Očitno sem precej zamudila, ste se že kaj uspeli dogovoriti za pijačko?
če ima kdo čas, in je ZA , se lahko dobimo vsi tisti, ki še nimamo sopotnika ali sopotnico ta teden v centru na eni drinki. Bo verjetno precej lajžje se dogovarjati okoli dopustov. Stara sem 28 let, nagibam se pa k precej bolj živahnemu dopustu.
hehe bolj živahen dopust:) ja…si bil/bila že kdaj na IBIZI? party 24h! non stop. SIcer zna biti mal preveč divje, ampak neka kombinacija žuranja, poležavanja na plaži, skratka čimveč od dopusta. Planeram pa avg. sept. odvisno od destinacije, ampak pri meni ni problem , grem lahko kadarkoli.
Upam, da kmalu odpišeš…LP
Arabo,lahko pišeš na soncece.zlato@email.si, meni sporočila na tvoj gornji naslov zavrača.
Nu, pa dej zelooooo hitro:)
Forum je zaprt za komentiranje.