Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?

Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?

Jaz pa sem 5-6x pisal vsem mogočim božičkom, miklavžem in podobnim za Monopoli, pa ga nisem nikoli dobil. To me je verjetno zelo zaznamovalo v življenju 😀

A res? Monopoly?:)) a se hecaš. Js sem imela ene 3 monopolye, ti lohka enega pošljem, da se boš naigral v miru:)

Js sem že pozabila kako se igra monopoly samo smo dosti igrali k sem bila otrok, ko se enkrat naučiš je full zabavno sploh tisti keš pa une hotelske kučice, pa goljuvati se tudi da:)

Sicer pa nikol nisem bil preveč dober v monopoly (ko smo s kolegi igral), ker sem vedno vedel kaj hočem dobiti…ne glede na vse…in seveda so pol slovenije imel že pokupljene, ko sm jz še vedno na Piran ali Ljubljano čakal 🙂

Js vem da, k sem prvi monopoly dobila, da nismo čisto dobro pravil še dojemali. In potem smo si jih malo priredili. A niso bili uni hoteli kao full vredni, js se to spomnim. Ta monopoly k smo ga mi uporabljali je bil pomojem v nemščini vsaj mislim, potem uni druge so bili pomojem v slovenščini.

Kakorkoli že, business skills si nisem ravno pridobil s svojo “taktiko” 🙂

Mi spadamo med čisto običajne ljudi. Ne tiste popolne z MON-a. 🙂

Bom začel zbirati fižolčke..Drugega nimam…:)[/quote]Saj so tudi fižilčki odveč, če ste res normalni, ker za take punce ne rabiš dote, da se poroči/dobi fanta. Za one druge pa ne moreš tolikšno balo pripravit, da bi se je kdo usmilil…… 😉 😀

Enkrat je nek starejši mož, ki se je rad šalil in je imel štiri hčere, rekel, ko so se poročile, da če bi vedel, da bodo šle tako v promet bi imel še kakšno…..

Jaz se včasih počutim otrok. A bom lahko za dudle vlekel, če prideš? :))
Antilopa, po čem to ženske presodite, kateri je nevaren? To kar na pamet nekaj vedve z Bibitko špekulirata. :)))[/quote]

Ja, to se pa moraš ti odločiti, ali želiš, da te imam za zadržanega, mirnega, ali pa za divjega, spontanega, nepredvidljivega…Sicer pa si sam rekel, da ne upaš priti na piknik zaradi samskih žensk oziroma smo baje zate prestare :)). Veš, starih žensk, kot ti praviš, pa ni dobro še dodatno za dudle vlečt. 🙂

Divje imaš ti rada, da te malo pretrese in razkuštra, kot če bi tornado prečesal tvojo posteljo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, kako si me ti pogruntal. :))

Antilopa kje si ti cel dan:) sem te pogrešala.

Listam, pardon, čitam te kot odprto knjgo! Ni to grozljivo? :)))))

Princeska, evo sem že nazaj. Tudi jaz imam kdaj gužvo. :))

Matjažko, jaz sem že takoj na začetku rekla, da tebe ni dopustno podcenjevati. Tudi jaz imam nos za posameznike, brez skrbi. :))

Listam, pardon, čitam te kot odprto knjgo! Ni to grozljivo? :)))))[/quote]

Aja, tam v sosednji temi sem priznala, da si me vizualno zadel. Ne vem, a imaš kakšne vohune, ali kaj? :))

Antilopca, jaz po značaju dokaj miren človek. 😀 Krotek levček, da bi celo antilopi dovolil, da se mu približa, ne da bi ji kaj naredil, čeprav bijo lahko zdrobi ls svojimi čekani! :))) Mogoče bi se samo malo poigral (al ipa ti z mano? :D) – to je tako, kot če se igraš z malo večjim psom, te prime za roko z zobmi, stisne pa ne, ampak potem takoj spusti. Bi mi upala nastaviti vrat? :)))

Levček, ki išče erogene cone pri antilopi, jap vrat bo kar prava. :)))

Moški, ki delujejo mirno, so pod površjem pogosto divji. Pri tebi verjetno ženska nikoli ne ve, kdaj se boš spozabil. :))

Antilopa umi si vrat.

Lp
Matjazko, tvoj vampir.

Juhuuuuuuuuuuuu! Ti bi bila prava za mene!
Sem star, grd, zapit, brez službe in posledično brez denarja, iz ust mi smrdi, prdim pri kosilu, nosim prešvicane majce, ki so krog vratu čusto scufane……………………. !
Ma ja hecam se!!
Hej deklič sprosti se, pa ti bo lepše!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close