Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?
Mi spadamo med čisto običajne ljudi. Ne tiste popolne z MON-a. 🙂
Bom začel zbirati fižolčke..Drugega nimam…:)[/quote]Saj so tudi fižilčki odveč, če ste res normalni, ker za take punce ne rabiš dote, da se poroči/dobi fanta. Za one druge pa ne moreš tolikšno balo pripravit, da bi se je kdo usmilil…… 😉 😀
Enkrat je nek starejši mož, ki se je rad šalil in je imel štiri hčere, rekel, ko so se poročile, da če bi vedel, da bodo šle tako v promet bi imel še kakšno…..
Jaz se včasih počutim otrok. A bom lahko za dudle vlekel, če prideš? :))
Antilopa, po čem to ženske presodite, kateri je nevaren? To kar na pamet nekaj vedve z Bibitko špekulirata. :)))[/quote]
Ja, to se pa moraš ti odločiti, ali želiš, da te imam za zadržanega, mirnega, ali pa za divjega, spontanega, nepredvidljivega…Sicer pa si sam rekel, da ne upaš priti na piknik zaradi samskih žensk oziroma smo baje zate prestare :)). Veš, starih žensk, kot ti praviš, pa ni dobro še dodatno za dudle vlečt. 🙂
Antilopca, jaz po značaju dokaj miren človek. 😀 Krotek levček, da bi celo antilopi dovolil, da se mu približa, ne da bi ji kaj naredil, čeprav bijo lahko zdrobi ls svojimi čekani! :))) Mogoče bi se samo malo poigral (al ipa ti z mano? :D) – to je tako, kot če se igraš z malo večjim psom, te prime za roko z zobmi, stisne pa ne, ampak potem takoj spusti. Bi mi upala nastaviti vrat? :)))
Juhuuuuuuuuuuuu! Ti bi bila prava za mene!
Sem star, grd, zapit, brez službe in posledično brez denarja, iz ust mi smrdi, prdim pri kosilu, nosim prešvicane majce, ki so krog vratu čusto scufane……………………. !
Ma ja hecam se!!
Hej deklič sprosti se, pa ti bo lepše!
Forum je zaprt za komentiranje.