Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?
Vidim, da si nekatere svari razumela povsem drugače, kot sem jih sam predstavil. Seveda je videz pomemben. Ampak, tista ko je meni všeč, je lahko meni še tako lepa, mojemu kolegu pa recimo ne bo. Torej?
To z otroci pa si povsem narobe razlagaš. Mislim, da nikoli nisem napisal, da bi jo skenslal, če otrok ne bi želela. Seveda pa, če si otrok sam želim, me bo bolj privlačila tista, ki si jih tudi sama želi. Pa četudi se kasneje izkaže, da jih morda ona ne more imet. Morda jih celo sam ne morem imet, saj ne vem. Ampak, če ženska že v osnovi sovraži “imeti otroke”, meni to o človeku nekaj pove in tisto nekaj me od tega človeka odvrača. Če s tem prikrajšam sebe za kaj lepega, je to seveda moj problem. Ne bi pa bilo pošteno od mene iti v zvezo z žensko, ki otrok ne želi, če si jih sam želim. Kak smisel ima to?
Ja, Marko sj nisem še tolk stara, poleg tega kdo je reku da nimam nič:) Trenutno kot sem že omenjala se mi druge stvari dogajajo, samo slovencev ne čutim že od nekdaj. Js sem mela samo enega tipa slovenca pri 17, 18. Potem sem pa spoznala da mi je njihova energija neznana in se ne klapa z mojo. Tako kot mi je tujina blizu so mi tudi tujci.
To mi je še astrologinja rekla skoraj 8 let nazaj, ker sem jo vprašala zakaj so mi slovenski moški tako tuji, in je rekla da zato ker tako pač je to, da če bi bila s slovencem da bi mi bil čisto tuj. In to je res, sem že probala biti s slovencem in ga nisem začutila.
Pa ne tega dojemati da slovence ponižujem, jaz vem da večina tega ne bo razumela. To je tako kot da vam nekaj paše pa večina ljudi tudi ne dojema.
Aja glede te ženske, ki nas pljuva seda, ja valda da se ne boš dobil s človekom prek neta pa da ne vidiš vsaj ene 3 fotk pa da je datum na fotki da se ve da so nove slike. Js se tut ne bi nikol dobla kar tako na slep, nisem crazy. Pa ne gre se tuki samo za videz, gre se tut za to da vidiš s kom imaš opravka, iz slike se da včasih dosti ven potegniti iz človeka tudi karakteristike itd…na zdj me pa spljuvaj:)
Ti deliš ženske, ki nimajo oz. ne bodo imele otrok, na dve kategoriji. Na tiste, ki ne morejo imeti otrok in na tiste, ki bi jih lahko imele pa jih sovražijo.
Je pa še ena kategorija žensk: take, ki bi lahko imele otroke pa jih nočejo imeti zaradi tega, ker vedo, da bi se z nosečnostjo poslabšalo njihovo zdravje in ker vedo, da je velika verjetnost da bo otrok podedoval bolezen. Te ženske pa ti, kolikor te razumem, tlačiš v kategorijo žensk, ki jih ti nočeš.
Marko, ja, mi je jasno, fotka ti je pomembna za dejt, potem pa vse ostalo :).
Vidim, da si nekatere svari razumela povsem drugače, kot sem jih sam predstavil. Seveda je videz pomemben. Ampak, tista ko je meni všeč, je lahko meni še tako lepa, mojemu kolegu pa recimo ne bo. Torej?
To z otroci pa si povsem narobe razlagaš. Mislim, da nikoli nisem napisal, da bi jo skenslal, če otrok ne bi želela. Seveda pa, če si otrok sam želim, me bo bolj privlačila tista, ki si jih tudi sama želi. Pa četudi se kasneje izkaže, da jih morda ona ne more imet. Morda jih celo sam ne morem imet, saj ne vem. Ampak, če ženska že v osnovi sovraži “imeti otroke”, meni to o človeku nekaj pove in tisto nekaj me od tega človeka odvrača. Če s tem prikrajšam sebe za kaj lepega, je to seveda moj problem. Ne bi pa bilo pošteno od mene iti v zvezo z žensko, ki otrok ne želi, če si jih sam želim. Kak smisel ima to?[/quote]
Prinsesa, ni v moji navadi pljuvat po ljudeh. Jaz ljudi cenim glede na značaj, ne glede po videzu. Jaz imam med prijatelji in kolegi tako debele kot suhe, tako majhne kot visoke, tako neizobražene kot izobražene. Če imajo lep značaj, so pri meni dobrodošli, če ga nimajo, niso dobrodošli.
Mi povprečneži nismo tako popularni, da bi glede na videz izločevali ljudi iz svojega kroga.
Ne, ne razumeš prav. Sovražiti otroke in ne imeti jih zaradi lastnega oziroma otrokovega zdravja, je velika razlika.
Še vedno pa je treba nek primer do potankosi poznati, tudi osebo, ki se boji imeti otroke zaradi lastnega zdravja. Ne morem preko foruma ocenjavat te osebe. Ljudje si namreč pogosto namislimo ene razloge in jih vzamemo kot sveto resnico, samo da si ne priznamo, da se nečesa v resnici bojimo, da se bojimo prevzeti odgovornost, ali pa da nekaj, kar večina ljubi, dejansko sovražimo. Ča bi pa vedel, da je partnerkino zdravje ogroženo, pa je menda povsem logično, da je ne bi silil v imeti otroke, saj mi je najprej pomembna ona in da je zdrava ona. In mislim, da sem tudi v tisti temi tako napisal. Morda si me narobe razumela, ker si me enačila s svojim možem. 🙂
čisto navadna ženska-a teb bi blo vseeno da se dobiš z nekom na slepo recimo preko net-a, in je tip totalno vizualno za bruhat, popolnoma not your type. Bi ti bilo vseeno?
Pomojem da ne ker smo vsi vizualni tipi, sploh moški, in prav je tako zakaj pa ne. To je tretja dimenzija in vse je še rough vadla da boš prvo opazil videz.
Tudi ko se v nekoga zagledaš se zagledaš v njihovo postavo, telo, obraz in v njihovo ENERGIJO, KEMIJO, to combined together. Potem ko človeka spoznaš pa že vidiš kakšna je njihova duša, če je yuk potem ti tut vizualno ni več tako privlačen(vsaj meni potem niso več).
Princesa, jaz preko neta nisem nikoli iskala seksa ali kaj takega, tudi resne veze nisem iskala preko neta.
Sem se pa preko neta dobila s kar nekaj moškimi. Vedno s takimi s katerimi sem se ujela oz. sem vsaj mislila, da se ujemam glede značaja, hobijev in podobno. Eni so poslali fotko, večina pa ne. Pa sem ugotovila, da tisti, ki so jo poslali, da so ponavadi poslali neko fotko na kateri si sploh niso bili podobni, so pač našli nekaj takega, kjer so najbolje izpadli ali pa še kaj fotko obdelali. PO drugi strani pa tisti, ki niso poslalai, teh je bila večina, za nobenega ne morem reči, da je bil grd.
Ne, še nisem srečala nikogar, ki bi bil vizuelno za bruhat.
Tole pa ne gre tako preprosto. Ne morem se na podlagi ene informacije odločat o tem, ali bi bil z neko žensko. To seveda govorim, ko je zadeva v fazi spoznavanja. Če pa bi partnerka zbolela kasneje, pa si predstavljam, da bi bil ob njej do konca.
čisto povprečna ženska zdj si tko napisala kot da mi suhi in kao lepi izločamo iz svojih krogov debele in povprečne/neprivlačne ljudi.
če bi brala vse moje poste bi vedela da je mene ena zelo debela kolegica, ki sem jo imela zelo rada svoj čas skenslala zato ker je bila ljubosumna na moj videz. Js bom tko rekla zelo debeli ljudje in suhi ljudje težko skupaj funkcionirajo govorim o nekem tesnem prijateljstvu, težko to klapa zaradi drugačnega lajf stayla.
Primer mene pa te debele ex frendice. Kadarkoli sva se dobile je ona vedno hotela iti v restavracijo jesti in to ne na pijačo ampak jesti orenk obrok večerje/kosila. Ker sem jo razumela ker sem bila sama tudi lep cajt odvisna od hrane sem hodila z njo. Ko sem ji predlagala če bi šle kam na kak koncert, prireditev..karkoli drugega mi je vedno rekla. Ja veš saj bova šle samo počakaj da spravim dol še tehle 5 kg….tko da no point…Pa sem veliko naredila za to punco, še rihtala sem ji ker sem imela veze iz tujine lepe poceni obleke, spodnje perilo xxxl cifre…Jah tko je to, to dobiš na koncu za hvaležnost….bla je pa šola zame.
Kakšen pa je vizuelno za bruhat moški? Jaz se s takimi nisem nikoli dobila, čeprav mi niso pošiljali fotke?
Mogoče zato, ker nisem nikoli iskala seksa preko neta ali pa nisem iskala resne veze?
Ne eno, ne drugo me ni nikoli zanimalo. Avanturistka nisem. Da bi pa resno vezo iskala preko neta pa mi tudi ni. Nekateri imajo srečo glede tega, jim je ta način blizu. Meni ni.
No recimo klasičen neprivlačen moški v očeh večine žensk bi bil, na pol plešast visok od 167-175cm. Malo trebuha, da je star recimo 30 pa izgleda 40, z neurejenimi, nepostriženimi nohti, ali pa da ima lase da ima mastne zanemarjene. Da ima scufano obleko, tisti belo-moder starinski jeans pas hlač da ima nad popkom:) ali pa zelo blizu njega…pač tipično neprivlačen. Z malo trebuha že, slabimi zobmi, rumenimi od kajenja in kave.
No če karkoli iščeš preko neta se splača človeka najprej videti preko Skype cama da se najprej izve če je to oseba s katero kontaktiraš ker danes je veliko scammerjev na netu ki kradejo fotke.
Kolikor vem, sladkorna bolezen ni samo dedna, ampak jo lahko dobiš tudi kasneje v življenju. Sicer pa to ni pomembno, samo ne vem, zakaj si mi s tem replicirala. 🙂
Ne, nisem se poglabljala v tvoj lajf in tvoje bivše prijateljice.
Niti nisem napisala, da jih izločate, jaz sem vprašala, če jih izločaš. TO je razlika.
Niti nimam takih izkušenj kot jih opisuješ spodaj. S prijatelji, kolegi hodim na stvari, ki me zanimajo, družimo se ob skupnih interesih. Moji interesi pa niso restavracije. Tako, da ne vem kako je s tem. Obleke tudi niso moja obsesija, kar rabim dobim v Sloveniji, po nakupih pa vedno hodim sama, brez kolegic. Tako, da so mi taka prijateljstva neznanka. Niti nimam želje po takih prijateljstvih.
No, situacija je lahko tudi obratna, da jih moški zavestno ne želi imeti zaradi tega ali onega.
Če vprašaš mene – je dober partner pomembnejši od tega, da imaš otroke. Poznam super par, kjer je bilo zaradi bolezni skoraj sigurno, da ne bosta imela otrok. Pa jih navsezadnje le imata. In sta še naprej super par. Če pomislim nanju, ni sploh nobene dileme. Partner, partner, partner (oziroma partnerka, partnerka, partnerka).
Če človeka ljubiš, ZARES LJUBIŠ, potem taka vprašanja sladkorna, bolezni, imeti/neimeti otroka sploh niso problem. Je jasno da boš ostal s človekom ki ga ljubiš skupaj no matter what.
čist-če so te moški zapuščali ali si jih ti zaradi otrok ali tvoje bolezni, potem je jasno da ni bilo med vami prave globoke ljubezni. Tisti, ki zares ljubi ostane pa naj bo v razmerju karkoli.
Marko, sladorna res ni le dedna bolezen, ampak tista sladkorna, ki se podeduje na otroka pa je dedna, a ne? Preberi si, pisala sem o bolezni, ki se lahko podeduje na otroka.
Plešavost in višina: mislim, da ni ravno lepo reči, da je 170cm visok moški grd. Le zakaj? Zame že ni. Plešavost pa tudi ne more preprečit. Lahko se ti zgodi, da boš dobila tipa, ki ima bujno čupo, čez dvajset let pa bo plešast. Ga boš skenslala, ker so mu izpadli lasje? Ali pa ima goste bujne lase, zboli, gre na kemoterapijo, izgubi lase in ga boš skenslala, ker bo grd?
Tudi malce trebuha me ne moti (bolje kot recimo kak bodibilder).
No, to, da je videt 10 let starejši pa je že druga. To pa pogosto pomeni, da nič ne športa.
Nohtov ponavadi na fotki ne vidim. Mastni lasje, to kaže značaj, ne ravno videz. In tudi tip, ki si ne umiva las kaj preveč redno, je toliko pameten, da ne bo poslal fotke, kjer ima mastne lase? PO mojem ne, no. Scufano obleko , hja, verjetno se ne bo fotkal v raztrganih cotah in to poslal na net ženski. Belo- moder… tega ne razumem.
Rumeni zobje: tudi to je značaj. In jaz se ne ujamem s kadilci, pivci. V bistvu si naštela več značajaskih lastnosti kot resno vizuelenih. Razen plešavosti in višine. No pri 20ih so tudi mene motili plešasti. Zdaj pa me ne več.
Nisem rekla da je 170cm visok moški obvezno grd, tut tom cruise je samo 173 mislim da visok. Meni osebno ima mega karizmo samo zame bi bil premali, ker osebno padam na zelo visoke.
Ena moja frendica se je nekoč dolgo nazaj dobila na slepo preko net-a in je prišel en tak kot se ga opisala res noro neprivlačen pa še ona je mogla plačati za drinko.
Sicer je pa tako da ljubezen ne pozna meja, itak imamo vsi svoje preference kaj nam je sexy in kaj ne, kot praviš ko si bila mlajša so te odbijali plešavci sedaj te pa ne. Ne vem mogoče bom jaz tudi ko bom starejša mi bodo postali majhni tipi sexy..(I doubt it) sam ja it can happen.
Ah, kaj naj pa jaz, ker sem dejansko popoln 🙂 Dobra služba s kratkim delovnim časom, športno telo, polna denarnica, hiter avto, gosti črni lasje brez znakov pleše, širok nasmeh, tuji jeziki niso problem, matematika v malem prstu, kondicija kot se za športnika spodobi, uživam v svojem delu, zvest ženi, željan znanja, lahko se pogovorim o svojih čustvih, razgledan na področjih umetnosti, glasbe, filma….aja, pa skromen sem tudi.
(hehe, v zgornjem je kar nekaj stvari resničnih, nekaj pa pač laž/pretiravanje :D)
Hja, ljudje imamo neke zavestne predstave, kaj bi in česa ne bi, potem pa pride mimo simpatična kombinacija in smo marsikaj pripravljeni odpustiti.
Recimo kajenje je res lahko znak, da je pred tabo šibak karakter, ki je popustil skušnjavi, zasvojenec, ki bo v še tako neprimernem trenutku zahteval pavzo za čik, nekdo, ki mu ni mar niti za lastno zdravje, lahko pa gre preprosto za uživača, ki si tu in tam prižge cigareto, ker mu to enostavno paše. Ali je on potem res manj pisan tebi na kožo kot nekdo, ki se bo samo in zgolj iz principa branil cigarete, čeprav mu v bistvu morda diši? No, mogoče, če si tudi ti taka. Meni recimo bi bilo pa to moteče, da se brani nečesa zgolj iz nekega principa. Raje vidim, da je v stiku sam s seboj in stoji za tem, kar počne, tudi če mi to ne diši ravno najbolj (ker tudi sama ne prenašam najbolje kajenja – ne bi pa zaradi tega skenslala človeka).
To je zato, ker nobeden nič ne piše o sebi v smislu kaj ga moti v življenju… vse brezosebno, kot da bi prepisovali iz knjig in to prodajali za sveto resnico.
Le kdo bo napisal kaj, na kar ni ponosen. Kar si želi spremeniti. Kar ga boli.
Še Princess je s svojim priznanjem (o debelosti) pravzaprav izpostavila dobro lastnost – moč, da je shujšala. Naredila spremembo na boljše, na kar je lahko ponosna. In upravičeno je lahko ponosna.
Taki pač smo. Reve, ki hlepijo po občutku sprejetosti, cenjenosti.
Vključno z mano, se ne vlečem ven.
To je zato, ker nobeden nič ne piše o sebi v smislu kaj ga moti v življenju… vse brezosebno, kot da bi prepisovali iz knjig in to prodajali za sveto resnico.
Le kdo bo napisal kaj, na kar ni ponosen. Kar si želi spremeniti. Kar ga boli.
Še Princess je s svojim priznanjem (o debelosti) pravzaprav izpostavila dobro lastnost – moč, da je shujšala. Naredila spremembo na boljše, na kar je lahko ponosna. In upravičeno je lahko ponosna.
Taki pač smo. Reve, ki hlepijo po občutku sprejetosti, cenjenosti.
Vključno z mano, se ne vlečem ven.[/quote]
Pohvalno, kako iskren post 😉
Hja, odvisno kaj iščeš preko neta.
Plešci so me odbijali, ker sem bila mlada in so me zanimali mladi,ki pa niso bili plešasti. Če me je osvajal kak plešast, je bil tako ali tako prestar zame. Zdaj pa je precej mojih vrstnikov plešastih oz. se jim delajo pleše, pa to jemljem kot nekaj povsem normalnega. Zdaj me pač ne privlačijo 20 letniki. Med vrstniki pa delna plešavost postaja realnost.
Sem se spomnila. Sem pa srečala tipa, ki je bil res mimo. Pa sem celo prej videla njegovo fotko, ampak ni bilo razvidno kakšen je. Prišel je v umazanih oblačilih. Ja, to me je pa res odbilo plus še vse ostalo njegovo obnašanje. In tudi okoren, predebel je bil, kar se s fotke ni videlo. Dopušam trebušček, ne dopuščam pa okorne postave, ker človek nič ne miga(imam pač malce fetiša na rekreativne športnike).
Forum je zaprt za komentiranje.