Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?

Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?

Slabo bereš.

Aja če si nesrečna ker si predebela ti lahko pomagam kar vprašaj me?

Sama sem bila že 2 krat debela v lajfu, sem se zredila za 15-20 kg zaradi depresije in ostalih problemov ki sem jih takrat imela. Sem se prenažirala in tolažila s hrano, in ja sem spravila dol obakrat s težavo ampak je šlo.

Če se počutiš grdo in nesprejeto zato ker imaš 10-20 kg viška, zato ker si ne moreš več zapeti svojih najljubših hlač…ja vem kako je to, sem šla skozi vse to sram, sovraštvo do svojega telesa verjemi sem še vedno v fazi sprejemanja kljub temu da imam sedaj okay telo. Veš najtežje se je postaviti ko si debu pred špegu pa si reči Jah sem debu, špeh mi visi tam in tam..in se soočiti s tem kar smo si storili, za to je treba veliko poguma. Ampak tukaj se delo lahko potem začne in vsak lahko zmore shujšati.

Vprašaj izvoli, če si želiš shujšati ti lahko mogoče podam kak nasvet?

Hja, no se osebno kar v redu zlivam z bajsiji in povprečnimi pa s sivimi tudi, nič čudnega da se tu počutim nesprejeto ;)[/quote][/quote]

Nepopolnost imam prirojeno, kljub temu da bi jo lahko skrivala vsaj na spletu in se zavijala v “verbalni” celofan pa ne zaznam nobenega smisla v tem početju, prej slepomišenje s sabo 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

[/quote]

Vidiš, pa se že bolje počutiš. :))[/quote]

Marko, moje počutje je tako krasno, da kar svetloba sije iz mene :-))))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

zmedena_samica, se strinjam, tudi jaz ne vidim smisla v tem, da se na netu zavijaš v celofan popolnosti. Dejstvo je, da ne verjamem vsem tem MONam, ki se imajo za popolne, ki vedo vse o vseh, so oh in sploh super, po mojem so čisto eni povprečneži.
Težko verjamem, da bi v reali prevladovali povprečneži, na MONu pa sami popolneži. Vsaj, ko berem ene so oh in sploh lepi in pametni :).

Princesa, jaz ne ciljam biti popolna ženska. Jaz bom ostala čisto navadna ženska. Premalo lepa, premalo izobražena, premalo pametna… za MON. Ampak dovolj za realni svet. Z depresijo še nimam izkušenj in upam, da mi bo sreča mila, da bo še tako naprej. Ampak človek nikoli ne ve kaj ga doleti tako, da upam na najboljše.

Lep in pameten si samo toliko, kolikor sam verjameš. Potem pa je tud še vprašanje, kolk si pri tem objektiven. Enako je neko grd in neumen ravno tolk, kolk sam verjame, da je in spet ni nujno, da je pri tem objektiven. Nobena skrajnost ni preveč dobra za nas, kajti resnica nas ves čas spremlja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

povprečna šjora-ne igraj na strune usmiljenja in skromnosti, ker je patetično.

Ok, čeprav zaznavam neko razliko med nama – mene ne moti, da so ljudje recimo tile iz foruma lepi in popolni ter pametni; sem jih sprejela takšne kot so in grem naprej 😉

Pa kaj je s steboj no:) A ti misliš da ljudje ki smo suhi, ki se ličimo itd…da smo popolni in non stop da se valjamo v sreči in denarju haha

Saj sem ti že napisala sama sem šla že skozi zelo krute čase, ki jih ne privoščim svojemu najhujšemu sovražniku. Vsi smo samo ljudje in smo tukaj na Zemlji zato da se učimo in gremo skozi vse sorte sranja.

Samo vem da sem bila sama nesrečna ko sem bila predebela, da sem se grdo počutila samo to sem hotela povedati. In zakaj praviš da si premalo izobražena ne dovolj lepa? Ne razumem tega a se ne počutiš v sebi lepe, ali inteligentne?

Moraš se imeti rada ženska, naučiti se moraš. To je full težko kot sem že napisala sem tudi še work in progress.

Če bi bilo to res, kar pišeš, potem ne bi bilo lepotnih tekmovanj.
Dejstvo je, da nekatere ženske lahko še kako verjamejo, da so lepe pa ne bodo ni prišle v ožji izbor za tekmovanje, četudi se bodo prijavile. Preprosto je stvar taka, da veliko žensk verjame, da so lepe, amapk ostali ne mislijo tako.
Tipično je tudi to po kakšnih ženskah moški pogledujejo in kakšnih ne. Preprosto ne moreš zanikat, da so ene lepe, druge pa manj lepe oz. celo grde. Delam v moški družbi in vem kako reagirajo na lepotice in kakšne ženske imajo za grde. Za določene ženske rečejo vsi, da so lepe, za določene eni rečejo, da so lepe, drugi da niso, za določene pa vsi rečejo, da so grde.
Tako, da je brezveze govorit, da smo vsi lepi. Če pa to ni res.
To si mečeš sam pesek v oči, če misliš, da je to res. So bolj in manj lepi.

Pamet pa podobno.
Lahko si še kako misliš, da si pameten, pa na vseh testih, preskusih, izpitih, karkoli, pogrneš… ker v resnici nisi pameten, ker so drugi bolj pametni in njim uspe. So bolj pametni in manj pametni pa tudi neumni ljudje.

No mene tudi ne moti, se pa čudim vsej tej popolnosti :). Pravzaprav me ta navidezna forumska popolnost zabava.

Ok, čeprav zaznavam neko razliko med nama – mene ne moti, da so ljudje recimo tile iz foruma lepi in popolni ter pametni; sem jih sprejela takšne kot so in grem naprej ;)[/quote]

Grda si toliko kot misliš da si. Po tvoje “grdi” ljudje ne bi nikoli dobili partnerjev pa jih dobijo, kaj zdaj? Tvoje jamranje mi je nekam znano, pa dvomim, da bo tvoja sreča prišla če boš pljuvala po drugih.

Nisi ti tista, ki viha nos nad slovenskimi moškimi, ker so tako nepopolni?

Po nikomer ne pljuvam. Sem mogoče omenila kako ime? Sem mogoče pljuvala po tebi?
Ne pljuvam ne po debelih, ne po suhih, ne po izobraženih, ne po neizobraženih, ne lepih, ne grdih. Samo čudim se navidezni popolnosti.
Je pa dejstvo, da se tu gor vsakega, ki ima kak problem, odpre temo, takoj popljuva. Nisem omenjala imen kdo pljuva, to lahko vsak sam vidi, če odpre kako temo.

Ma saj ni vedno tako. Jaz sem odprl temo o mojem DVD-ju, pa me noben ni poljuval. :-)))

Ma saj ni vedno tako. Jaz sem odprl temo o mojem DVD-ju, pa me noben ni poljuval. :-)))[/quote]

Izjema, ki potrjuje pravilo.

Čudiš se in obenem pljuvaš po pišočih, takole kar po vseh, da koga ne sfališ. Monovci in monovke so ti očitno trn v peti, zakaj še hodiš sem, če se zaradi njih počutiš tako gnilo?

Se počutiš bolje v sivem povprečju? Pa z nešteto nicki? Tvoja dodana vrednost je jamranje? Koliko postov je potrebnih, da se ti sname?

[/quote]
Obstajajo neka merila za estetiko. Še vedno pa smo ljudje, takšni kot nas je ustvarila narava, najlepši, če se le spoštujemo in skrbimo za svoje zdravje in telo. Kaj več kot to, pa tako ali tako ne moremo storit. Lahko se sicer celo življenje pritožuješ, kako so drugi lepši, ampak s tem ponižuješ samo sebe, s tem pa odganjaš od sebe dobre ljudi in sebe samo dodatno prikrajšaš. Se pravi, je edina prava pot, da se sprejmeš takšnega kot si. Pa to ne pomeni, da če si predebel, da se moraš takšnega sprejet, ampak se je treba najprej vprašat ali dovolj dobro in pravilno skrbiš za svoje telo, če mu res daješ to kar potrebuje za svoje delovanje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nič ne viham nos nad slovenskimi tipi. Ne znam ti razložiti enostavno mi ne pašejo slovenski tipi, ne čutim jih za svoje, tuji so mi, njihova energija mi je tuja za razmerja. Imam jih lahko za kolege.

Če sem imela tipe so bili to vedno tujci in mi je všeč njihova energija, s tem nisem hotela reči da so slovenski tipi manjvredni ali karkoli podobnega niti slučajno. Čeprav si si ti tako interpretirala zadevo.

Vsi imamo svoje preference, enim je všeč to drugim ono, imaš kaj proti temu?

Aja Boom a da nismo “še” popljuvali tvojega DVD-ja..ok ok, bom js prva:)

Tvoj DVD je najslabši od najslabšega, slika je totalno motna ne vem od katerih si ga kupu res prav ogaben je pa še skoz se neki kadi ven iz kište. jej jej..pa barva dvd-ja ojoj roza z leopardjim vzorcem omg……lol

Uff ok, sedaj sem spljuvala Boomov DVD sem lahko mirna za danes.

Boom, tako kot ti je napisala ferbčna :).
Krivokljun, v kateri stvari sem pa po tebi pljuvala?

Marko, tebe sem si pa zapomnila po par temah, ker sem na začetku sumila, da si moj bivši mož :). zapomnila sem si te npr. po tem, da ti ne bi šel na zmenek preko neta, če ti ženska ne bi prej poslala fotke in če ti ta fotka ne bi bila všeč. Torej kako je to z lepoto?
In po drugi strani sem se te zapomnila po tem, da bi partnerko skenslal, če ne bi želela imeti otrok, ker bi ji to ogrozilo zdravje (po tem si me spominjal na mojega bivšega moža). Od njega sem se recimo ločila zato, ker je želel imet otroke, jaz pa ne, ker imam zdravstvene težave. In po tvojih zapisih, si me takoj spomnil na mojega bivšega.
Pa sem spet dala dve kosti za glodat. Ločenka pa še ženska, ki noče imet otrok, ker bi ji to ogrozilo zdravje. Grozna sem, a ne :).

Lepota je v očeh opazovalca, pravi pregovor.

Tudi poplnost monovcev bi lahko bila in škoda se trudit prikazat stvari drugačne, ker bolj ko se človek trudi bolj se zdi nekomu “popoln”…. 🙁

Vse lepo in prav. Mogoče pa moraš spoznati tudi sama, da si jih predvsem IMELA. Govoriš v o pretekliku. Mogoče pa niso slovenci tisti, ki imajo napačno energijo za razmerja, ampak je tvoj pogled na slovence malo popačen in seveda temu primerno ti niso všeč. Ampak tujci pa so ti všeč, ostala pa nisi ob nikomer doslej.

Ma ne DVD-ja. Mene niste spljuvali, recimo tako da sem sam kriv, da imam z njim težave. Poleg tega ni roza, ampak črn. Mogoče ima kakšne afriške prednike. Sicer pa se ne morem znebit občutka, da mi spet počne isto, samo da za mojim hrbtom. Moj šesti čut mi tako govori.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close