Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rekel mi je, da me bo razkosal kot prašiča, če

rekel mi je, da me bo razkosal kot prašiča, če

Ti si pa s kmetije, lol.[/quote]

Itak, prva in glavna na vasi. Kaj se poznava?
Glede koz pa tolele…v preteklosti je bila to tehnika za mučenje. Sol pa podplate in kozica, ki si je dala duška.[/quote]
A dej, se pa spoznaš :)… ti še najbrž vedno uporabljaš to tehniko, samo s to razliko da daš sol slab meter višje. Ja no glavno da je polizano ane 🙂

No no…ne se razburjat, ker te bo še kap. Odmisli me.

Eh naj te popravim… moj je velik 🙂
Mal me pa mora skrbet zate… edin s tabo se da kvalitetno in zabavno prepirat, moraš ostat v kondiciji 🙂

Kje si pa kaj razburjanja razbrala? Spet domišlija dela? 🙂

Pa kaj težiš? Svetuj kaj al pa adijo.

Resnično upam, da je tema plod ene zdolgočasene malce motene osebe, ker vztrajanje v takem odnosu, je pa definitivno samomor. Zdelo se ti je zelo zelo grdo? Zrelo za takojšnji razhod brez popravcev. Kaj ima tu veze, ali je svoje grožnje sposoben uresničiti ali ne, že to, da take strelja, je nedopustno. Lepo ti je napisala pandora al iskrena, le ti veš, kaj se skriva v tej tvoji zgodbi.[/quote]

Ti zmoreš prebrat, kar je v linku? Tam je konkreten nasvet:

Bi se strinjal, da te besede (sploh ker jih je izrekel večkrat, ne zgolj, da mu je slučajno ušlo z jezika – o čemer bi se bilo tudi za zamislit) v opisanih nedolžnih okoliščinah (najedanje okoli telefona in ne situacija šoka) lahko nakazujejo patologijo. Prehod od besed k dejanjem nekoč (časovno težko opredeljivo) ni izključen. Lahko postopno – kot opisano zgoraj – ali nenadno. Dovolj je lahko “kaplja čez rob” tistega dne, malenkost, ki nima veze z realnim problemom (npr. pretrdo meso pri kosilu) in človeku popusti samokontrola.
Življenje je prekratko, da bi se ubadala z njegovimi notranjimi vzgibi in problemi. V veliki večini primerov, ko ženske skušajo razumet in pomagat, je to močno obremenjujoče za njihovo psiho in slej ko prej tudi same potrebujejo pomoč.
Torej – naj ti bo to resen signal, da začneš razmišljat v ednini.[/quote]

Si to ti napisal ali zgolj kopiraš? Tvojega nasveta tu ni zasledit, torej kvakaš in težiš za brezveze. In ne se špilat policajca tukaj, ker ti ne paše. Dokler si ne ustvariš nekega stalnega nicka, si niko i ništa.

Ti zmoreš prebrat, kar je v linku? Tam je konkreten nasvet:

Bi se strinjal, da te besede (sploh ker jih je izrekel večkrat, ne zgolj, da mu je slučajno ušlo z jezika – o čemer bi se bilo tudi za zamislit) v opisanih nedolžnih okoliščinah (najedanje okoli telefona in ne situacija šoka) lahko nakazujejo patologijo. Prehod od besed k dejanjem nekoč (časovno težko opredeljivo) ni izključen. Lahko postopno – kot opisano zgoraj – ali nenadno. Dovolj je lahko “kaplja čez rob” tistega dne, malenkost, ki nima veze z realnim problemom (npr. pretrdo meso pri kosilu) in človeku popusti samokontrola.
Življenje je prekratko, da bi se ubadala z njegovimi notranjimi vzgibi in problemi. V veliki večini primerov, ko ženske skušajo razumet in pomagat, je to močno obremenjujoče za njihovo psiho in slej ko prej tudi same potrebujejo pomoč.
Torej – naj ti bo to resen signal, da začneš razmišljat v ednini.[/quote]

Si to ti napisal ali zgolj kopiraš? Tvojega nasveta tu ni zasledit, torej kvakaš in težiš za brezveze. In ne se špilat policajca tukaj, ker ti ne paše. Dokler si ne ustvariš nekega stalnega nicka, si niko i ništa.[/quote]

Link je kopiran in iz njega vidiš, da je avtor Borat pred dnevi dal nasvet, po katerem se sprašujem, zakaj avtorica isto temo seli še na ta forum.

Hehe, hecno, kako si nekateri kvakakoče domišljajo, da niso niko i ništa in to v forumskih vodah 🙂

Si to ti napisal ali zgolj kopiraš? Tvojega nasveta tu ni zasledit, torej kvakaš in težiš za brezveze. In ne se špilat policajca tukaj, ker ti ne paše. Dokler si ne ustvariš nekega stalnega nicka, si niko i ništa.[/quote]

Link je kopiran in iz njega vidiš, da je avtor Borat pred dnevi dal nasvet, po katerem se sprašujem, zakaj avtorica isto temo seli še na ta forum.

Hehe, hecno, kako si nekateri kvakakoče domišljajo, da niso niko i ništa in to v forumskih vodah :)[/quote]

Si pa trdobučen… Dovolj pozornosti si dobil, šu šu

Ti si tukaj zaradi pozornosti? Sirota.

jaz tega ne verjamem, ženske imajo vendar rade šarmantne ambiciozne moške, z ambicijami in smislom za humor..

Aja? Jaz in večina drugih pa smo mislili, da imajo rade nešarmantne in neambiciozne brez smisla za humor.;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj je lepo napisano in se strinjam, samo kako pa prideš do tega oz kako veš, da se dovolj ljubiš, da nisi samo domišljav in samovšečen nap?[/quote]

E vidiš, za to moraš biti pa pameten 😀

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

očitno je tip neke vrste živčni kolerik, ti mu pa greš na živce kot kaže in ljubezni ni več, je samo rutina. Poznam take sorte ljudi, samo se jim izogibam, če se le da, ker ne maram nasilnežev. Ti pa sama veš, kako daleč boš še to dovolila, ravno ubil te ne bo, te zna pa tudi usekat z besedo definitivno, pa tudi fizično, če se bo to stopnjevalo.

Ves kako je sit tebe in vajine zveze, da ti je to rekel? Kolikokrat je bil tiho, prenašal tvoje psihiranje? Je res lažje jokat na forumu in prijateljicam kot pogledat resnici v oči?
Imej se rada in zaživi tako, da boš srečna.

Ti zgoraj, zivis z njima, da poznas njuno dinamiko al kar na slepo streljas?

In ce je je sit, naj bo Clovek in naj odrasli resita spor.

Če imaš nekoga rad, ti je lepo z njim, mu takole zabrusiš kaj takega kar avtorica piše? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close