rekel mi je, da me bo razkosal kot prašiča, če
Kdo pa jo bo, če je avtorica noče. Zgodba je pomembna za natačne in predvsem poštene presoje. :))
Aha… torej babja beseda na sodišču je več vredna kot moška?[/quote]
Komu bo sodišče verjelo glede na okoliščine?
Dva v postelji…. kaj je bolj verjetno, da si bosta izkazovala nežnost ali klanje?
Prekinitev nežnosti zaradi klanja je lahko kaznivo…. :)[/quote]
Lahko pa da je tip rekel “razj.ebal kot prasico” kar lahko podkrepi kot njuno stalno konverzacijo med “nežnostmi” ampak je ona očitno narobe razumela, kar tud ni čudno če bedi sredi noči in posluša vsak šum v krogu 100m. Ali pa je imela prisluhe… Čist pije vodo
Ne ker veva obe, da nekaj skriva……[/quote]
Kolikor vem, vsebina zaenkrat sploh še ni bila kočljiva. Vi ste jo naredili takšno. :))
Ne bulazni.. ob pol noči bo šel brat SMSe babi? Pa kaj je z vama? Aja babi ste obe, jasno…[/quote]
Seveda ti pa tip, ki ne vidiš kako bi se potem lahko razvilo ko bi bila kaka brezvezna stvar, kako bi se mu pol želela na nek način odkupit. Vidiš tolk daleč?
Če njo ne bi glava SPET bolela, ko je hotel on zvečer sexat, bi ona tako mirno in globoko spala, da tega jebenega telefona sploh ne bi slišala. A boš zdaj dojela, da je baba kriva al ti moram eno prpelat okrog kepe? :)[/quote]
A jaaaaa ma kaka mona sem, nisem vidla da ji sex (S ali pa F) vitamin manjka
A joj to je pa nenavadno za mene, da kaj takega spregledam…..
Sicer pa, dobro veš, da bi dubu od mene šus v jajca, da težko bi bilo še kaj uporabno ;-), če se greva z nasiljem[/quote]
Njej nič ne manjka… tega vitamina čist dost dobi … ampak problem je v tem, da ne dobi doma…
Zdaj pa možu najeda sred noči in ga maltretira, da bi on popizdu in bi imela razlog za ločitev. Čist jasna zadeva…
No no.. namesto da razmišljaš kako bi stvar bila neuporabna, raje pomisli kako bi jo uporabila 🙂
Ja saj, lahko bi ji “odkril” neznano. Saj pravim…če bi imel jajca.[/quote]
Če bi jih res imel bi še tista, ki je takrat pisala sms, bila ob njem v postelji…..
Tako pa zgleda, da bo še to izgubil…..cccccc
Ne bulazni.. ob pol noči bo šel brat SMSe babi? Pa kaj je z vama? Aja babi ste obe, jasno…[/quote]
Če bi meni rekel to, kar je avtorica napisala, bi si sama postregla in prebrala:). Magari ob 2h zjutraj, kaj ima to sploh veze. Potem bi ga brcnila čez vrata. Ma jst sm res ena taka prijazna dušca:).
Seveda ti pa tip, ki ne vidiš kako bi se potem lahko razvilo ko bi bila kaka brezvezna stvar, kako bi se mu pol želela na nek način odkupit. Vidiš tolk daleč?[/quote]
Če bi TI videla tako daleč, bi videla, da jo je prej nagovarjal k podobnim stvarem in ker je te stvari že prej opravila z ljubimcem jo je potem bolela glava. On je razočaran zaspal ona pa iskala razlog kako bi ga provocirala, da bi dobila povod za ločitev…
A moram še kaj narisat, da ti bo prišlo?
Če bi meni rekel to, kar je avtorica napisala, bi si sama postregla in prebrala:). Magari ob 2h zjutraj, kaj ima to sploh veze. Potem bi ga brcnila čez vrata. Ma jst sm res ena taka prijazna dušca:).[/quote]
Ja res si… sama osladnost te je… kar lepljiva si od sladkobe
Seveda ti pa tip, ki ne vidiš kako bi se potem lahko razvilo ko bi bila kaka brezvezna stvar, kako bi se mu pol želela na nek način odkupit. Vidiš tolk daleč?[/quote]
Če bi TI videla tako daleč, bi videla, da jo je prej nagovarjal k podobnim stvarem in ker je te stvari že prej opravila z ljubimcem jo je potem bolela glava. On je razočaran zaspal ona pa iskala razlog kako bi ga provocirala, da bi dobila povod za ločitev…
A moram še kaj narisat, da ti bo prišlo?[/quote]
Ni treba mi je že prišlo…….
V glaven smo odkrili težavo in to je njihova postelja in ker se nič kaj takega ne dogaja……
Popravita stvari v postelji pa bo tudi komunikacija stekla kot je treba, v nasprotnem primeru bodo pa krožniki peli
Ja saj, lahko bi ji “odkril” neznano. Saj pravim…če bi imel jajca.[/quote]
Če bi jih res imel bi še tista, ki je takrat pisala sms, bila ob njem v postelji…..
Tako pa zgleda, da bo še to izgubil…..cccccc[/quote]
Kaj pa veš, če njegova ni za popstritev v postelji, pa v treh, sam ne vem, če bi ji pasala taka kombinacija……..
Ahhh če se še pogovarjat ne znata, kako bi pa sploh lahko prešli na sexualne fantazije….
A moram še kaj narisat, da ti bo prišlo?[/quote]
Ni treba mi je že prišlo…….
V glaven smo odkrili težavo in to je njihova postelja in ker se nič kaj takega ne dogaja……
Popravita stvari v postelji pa bo tudi komunikacija stekla kot je treba, v nasprotnem primeru bodo pa krožniki peli[/quote]
No vidiš kako je preprosto… sex vse reši 🙂
Če pa tega ni imaš pa tečno GF ali avtorico te teme
Prav ti si mi enkrat rekel, zakaj so tujke kdaj fajn, da jih uporabiš. Mislim, da se spomniš tega, tako da ostajam pri svojem 😉
Ahh ja razen, če bi hotu da trpim…… križana gora[/quote]
Naj bo po tvoje, da bo mir pr hiš :)[/quote]
Ko enkrat pred prepirljivo babo izpustiš ta stavek in se z njim dokažeš za popustljivega, je konec z mirom v hiši. Ti je že nataknila copatke.
Forum je zaprt za komentiranje.