Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rekel mi je, da me bo razkosal kot prašiča, če

rekel mi je, da me bo razkosal kot prašiča, če

mu bom samo še enkrat omenila njegov tel. v smislu npr. SMS si dobil…vceraj je ze spal in tel.jr zapiskal na drugacen nacin kot ponavadi in rekla sem mu da mu piska tel. Zjutraj si je svetil z baterijo in vmes se je spet neka glasba prizgala nakar sem mu rekla Kaj mas to spet in je čisto ponorel in mi rekel, da če mu še enkrat omenim njegov tel.me bo razkosal kot prašiča..to se mi je zdelo res zelo grdo zaradi česar sem mu rekla,če se zaveda kaj mi je rekel,nakar mi je to ponovil se dvakrat in rekel, da mi to lahko tudi napiše.. kaj tako grdega res nisem pricakovala od njega.. ;( potem je šel v službo in ko je prišel domov sem bila čisto poklapana, on pa se je čisto lepo obnašal..ker sem bila res čisto zbita – pogovarjala sem se, ampak se je čutilo, da sem čisto na tleh mi je rekel, da se ne misli več trudit in se neki pogovarjat, da ko bom pa rešla svoje psihične težave, da naj mu pa povem in se bova pogovarjala ali se pa tudi ne bova… to me je še bolj potlačilo – jaz psihične težave?? Ne morem se obnašati, kot da ni bilo nič..že večkrat mi je rekel kaj takega, ampak je šlo vse lepo mimo… dvomim, da bi grožnje res uresničil – to so samo besede.. bolje pa da ne povem kakšno službo opravlja…

Je mar mesar?

Ker, če je mesar, potem bi jaz vzel te grožnje le kot poklicno deformacijo. Nič resnega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Psihične motnje… seveda. Kaj pa drugega. Kaj te briga njegov telefon… kot da je gluh in prizadet, da ne sliši svojega telefona. Če je dobil SMS ga je pač dobil, kaj je potrebno to posebej povdarjat?

Če bi meni to rekel…no, samo enkrat bi mi rekel, nato bi sledile sankcije:). Z mesarji se ne družim.

Seveda pa, da ne bo pomote… njegove izbire besed ne podpiram neglede na to, koliko mu najedaš s tem telefonom…

Saj ni za zastopit, da ob možnosti nima opozorila na tih…

Njegove besede pa odražajo vajin način komunikacije, sama pa veš kaj in koliko je resnice v njegovih besedah in zakaj je do vsega tega sploh prišlo.

ni mesar …javni uslužbenec…

da mu tel. piska sem mu rekla, ker sva bila v postelji in že spala in ni slišal..ura pa je bila 23.20.. ne rečem mu, če tudi sam sliši, da mu tel. piska itak da ne…

Pa kaj če piska…a je življenskega pomena? Naj piska

Mesar je prispodoba, ker uporablja izrazoslovje klavnic.

Kakšna bi pa bila potem prispodoba, če bi rekel, da te bo razbil k pič.ko… 🙂

Potem je to debil, brez prispodobe, primeren za zdravljenje.

Pa kaj če piska…a je življenskega pomena? Naj piska[/quote]
Lahko bi recimo bilo, glede na uro. Ga je pač želela opomnit, da mu piska. Nekaj običajnega med dvema, ki skupaj živita. Je tebi to tako nepoznano?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še ena vzpodbudna zgodba partnerskega življenja. Zagrenjeni in zafrustrirani samci smo lahko samo fouš, ker se take radosti nam ne dogajajo. Sploh se ne zavedamo, kaj zamujamo.

Saj vam se pa sploh nič ne dogaja. To je šele žalost.

V ozadju se marsikaj dogaja.
Ali ima ona kakšno panično motnjo ali pa ji on laže in le nabija občutek krivde.

Eh, to so zgodbe, ki vas vsaj malo potolažijo. V vsakem slabem je tudi nekaj dobrega. 🙂

Ali ima ona kakšno panično motnjo ali pa ji on laže in le nabija občutek krivde.[/quote]

V mislih sem imela točno določene samske monovce:)). Glede tega posta pa premalo vemo. Lahko sta oba motena, lahko je en bolj, drugi manj. Zdrav pa sigurno ni nihče od njiju.

Ali ima ona kakšno panično motnjo ali pa ji on laže in le nabija občutek krivde.[/quote]

V mislih sem imela točno določene samske monovce:)). Glede tega posta pa premalo vemo. Lahko sta oba motena, lahko je en bolj, drugi manj. Zdrav pa sigurno ni nihče od njiju.[/quote]
Še najmanj pa tisti, ki ob tako pozni uri kliče za nepomembne stvari. :))

V mislih sem imela točno določene samske monovce:)). Glede tega posta pa premalo vemo. Lahko sta oba motena, lahko je en bolj, drugi manj. Zdrav pa sigurno ni nihče od njiju.[/quote]
Še najmanj pa tisti, ki ob tako pozni uri kliče za nepomembne stvari. :))[/quote]

Ta sms je zdaj še najmanj pomemben.

Eh.. saj te zgodbice ne bi bilo če ta bedak od moža ne bi pozabil izklopit zvok na telefonu. Ljubica mu pošilja vroča sporočilca on se pa dela kot da spi v upanju, da mu žena pa res spi in ga ne bo dobila tako rekoč z roko v žepu. In ker ga je dobila? Napad je najboljša obramba. 🙂

To pa verjamem.

Glede na to, da si tukaj od 6 ure zjutraj pa vse tja do pol noči in včasih še čez bi težko rekel da se teb pa dogaja kaj več. Vmes te ni samo ko si vzameš pavzo za žretje in sranje.. da pa sereš tukaj ves preostanek tvoje prisotnosti pa sploh ne bom načenjal 🙂

Vsaka tretja žena pretepena, vsaka četrta hčerka posiljena, vsak drugi copatar psihološko maltretiran …, v družinskem krogu. O sladkosti partnerstva v vseh oblikah!

Glede na to, da si tukaj od 6 ure zjutraj pa vse tja do pol noči in včasih še čez bi težko rekel da se teb pa dogaja kaj več. Vmes te ni samo ko si vzameš pavzo za žretje in sranje.. da pa sereš tukaj ves preostanek tvoje prisotnosti pa sploh ne bom načenjal :)[/quote]

Deda, tace proč:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close