Re: Pogrešana Simona Meglič
Če si babo videl javi policiji, ne? Mene take zgodbe ne ganejo, večno samske so stalno predmet iskalnih akcij, me pa ganejo take, ko umre 8 mladih ljudi na zabavi in ko ljudje umrejo v potresu, ipd.
[/quote]
Clovek je clovek, se ti ne zdi?kako je bliznjim, ki ne vedo kaj se je zgodilo, to je dosti huje kot smrt, vsak si zeli vedeti kaj se je zgodilu bliznjemu
In kaj je bilo? Sem naredila horarno karto zanjo, pač horarna astrologija, pa ni nič lepo prišlo, kot nek napad je prišlo, nekaj v zvezi ima tudi komunikacija ali “razmišljanje”. Samo te veje astrologije ne obvladam, to je tisto na prvi pogled. In da se bo v kratkem nekaj obrnilo v zvezi z njo, to najbrž pomeni izvedelo več.
In kaj je bilo? Sem naredila horarno karto zanjo, pač horarna astrologija, pa ni nič lepo prišlo, kot nek napad je prišlo, nekaj v zvezi ima tudi komunikacija ali “razmišljanje”. Samo te veje astrologije ne obvladam, to je tisto na prvi pogled. In da se bo v kratkem nekaj obrnilo v zvezi z njo, to najbrž pomeni izvedelo več.
[/quote]
Pa nekaj v zvezi z glavo… več pa res ne morem napisati, ker to je le le astrologija in to so preresne zadeve. Nič ne vem namreč zagotovo, moj 6. čut mi pa ne dela. Ampak glede na mojo zaznavo, je še vedno med obema svetovoma.
Zaradi takih kot si ti, nisem postala medij. Mogoče je pa to res čisto previsoka znanost za vas in si tega enostavno ne zaslužite.
[/quote]
“‘A čarobnjaci neće nikad uspjeti!'”
jer je ono što su oni napravili samo varka čarobnjaka, a čarobnjak neće, ma gdje došao, uspjeti
šejtani su nevjernici: učili su ljude vradžbini…”
Učili su ono što će im nauditi i od čega nikakve koristi neće imati, iako su znali da onaj koji tom vještinom vlada neće nikakve sreće na onom svijetu imati. A doista je jadno ono za šta su se prodali, kad bi samo znali!
v tem članku piše, da jo je sosed videl ob cesti in naenkrat je več ni videl….njena mati sklepa, da jo je nekdo enostavno ” pobral”…Res čuden primer, že mesec dni je pogrešana
https://mariborinfo.com/novica/lokalno/starsi-pogresane-simone-so-obupani-je-padla-v-roke-kriminalne-zdruzbe/348768
“‘A čarobnjaci neće nikad uspjeti!'”
jer je ono što su oni napravili samo varka čarobnjaka, a čarobnjak neće, ma gdje došao, uspjeti
šejtani su nevjernici: učili su ljude vradžbini…”
Učili su ono što će im nauditi i od čega nikakve koristi neće imati, iako su znali da onaj koji tom vještinom vlada neće nikakve sreće na onom svijetu imati. A doista je jadno ono za šta su se prodali, kad bi samo znali!
[/quote]
Kva pa ti nekaj nakladaš? Kva pa ti je, a si na tabletah?
Astrologija je starodavna, antična ZNANOST. Taka je pač bila znanost naših prednikov.
Oni so sklepali z opazovanje. Opazovali so luno, sonce, in jim pripisali lastnosti.Sonce oče, luna mati, ker je odvisna od sonca, vpliva na vodo in razmnoževanje – določene se plodijo samo ob polni luni…. To je vse starodavna znanost.
Pa naši antični predniki, že niso mogli biti tako neumni, da so Jupitra označili za prinašalca sreče. Kako bi oni lahko vedeli da je največji planet? Pa za Mars, ki je suh in vroč, kako bi oni to lahko takrat vedeli, pač te lastnosti so dali….
Če nečesa pač ne razumeš,… ne blejaj nekaj v tri dni.
Marsikateri rek in vedenje izvira iz antičnih časov in ima skriti pomen, ki ga pačmi več ne poznamo. Niso bili naši starodavni predniki tako zabiti, kot mislite, ker če bi bili, ne bi naredili piramid itd. Muslimani jih še danes ne bi bili sposobni narediti ali njim podobni, kot npr. črnci. Pozabljena starodavna znanost. Še namena ne poznajo, kaj šele kaj drugega. Nekaj si izmišljujejo, v resnici pa pojma nimajo. Samo še to čakam, da bo en rekel, da so jih čarovniki pričarali…
Ampak moram reči RES SI ŽLEHT,… ni čudno da je ves balkan neuspešen, reven, v bedi, ko ste pa vsi tako žleht in samo slabo privoščite in zlo vsem, ki vam niso všeč… Da vas ni sram v dušo. V resnici pa vi ne uspete, samo balkan pogledaš, greznica.
zlovenistan je koruptivna greznica kjer so pijanci in družinski nasilneži, zbudi se.
Kva pa ti nekaj nakladaš? Kva pa ti je, a si na tabletah?
Astrologija je starodavna, antična ZNANOST. Taka je pač bila znanost naših prednikov.
Oni so sklepali z opazovanje. Opazovali so luno, sonce, in jim pripisali lastnosti.Sonce oče, luna mati, ker je odvisna od sonca, vpliva na vodo in razmnoževanje – določene se plodijo samo ob polni luni…. To je vse starodavna znanost.
Pa naši antični predniki, že niso mogli biti tako neumni, da so Jupitra označili za prinašalca sreče. Kako bi oni lahko vedeli da je največji planet? Pa za Mars, ki je suh in vroč, kako bi oni to lahko takrat vedeli, pač te lastnosti so dali….
Če nečesa pač ne razumeš,… ne blejaj nekaj v tri dni.
Marsikateri rek in vedenje izvira iz antičnih časov in ima skriti pomen, ki ga pačmi več ne poznamo. Niso bili naši starodavni predniki tako zabiti, kot mislite, ker če bi bili, ne bi naredili piramid itd. Muslimani jih še danes ne bi bili sposobni narediti ali njim podobni, kot npr. črnci. Pozabljena starodavna znanost. Še namena ne poznajo, kaj šele kaj drugega. Nekaj si izmišljujejo, v resnici pa pojma nimajo. Samo še to čakam, da bo en rekel, da so jih čarovniki pričarali…
Ampak moram reči RES SI ŽLEHT,… ni čudno da je ves balkan neuspešen, reven, v bedi, ko ste pa vsi tako žleht in samo slabo privoščite in zlo vsem, ki vam niso všeč… Da vas ni sram v dušo. V resnici pa vi ne uspete, samo balkan pogledaš, greznica.
[/quote]
Od kje pa je prišla ta znanost??? Jst ne vem a vi mislite da ste izbrani?? Da imate neke posebne sposobnosti? Da te uprašam… A ti misliš da je to bog? On odgovarja? Če si v teh vodah potem se strinjaš da nek duhovni svet obstaja? Misliš da so “ti” dobri? Da se vam kr takole da info o prihodnosti itd??? Tole prej kar sem napisal je objava. Negiraš objavo? Ok. Kaj pa book of enoch? Tudi?
Forum je zaprt za komentiranje.