Re: Pogrešana Simona Meglič
A ne vidiš, da si hudič samo ti in nihče drug. Drugemu privoščiš zlo za nič slabega. Hudič si, cel balkan je poln takih ljudi kot si ti. Samo zlo znajo privoščiti, na ven pa vsi sladki. Hudičččč, nič drugega kot hudič…… Zapomni si to, drug drugemu jamo kapljete in tekmujete kdo jo bo več skopal. To je vse kar znate. Balkan, zlo.
Kva pa ti nekaj nakladaš? Kva pa ti je, a si na tabletah?
Astrologija je starodavna, antična ZNANOST. Taka je pač bila znanost naših prednikov.
Oni so sklepali z opazovanje. Opazovali so luno, sonce, in jim pripisali lastnosti.Sonce oče, luna mati, ker je odvisna od sonca, vpliva na vodo in razmnoževanje – določene se plodijo samo ob polni luni…. To je vse starodavna znanost.
Pa naši antični predniki, že niso mogli biti tako neumni, da so Jupitra označili za prinašalca sreče. Kako bi oni lahko vedeli da je največji planet? Pa za Mars, ki je suh in vroč, kako bi oni to lahko takrat vedeli, pač te lastnosti so dali….
Če nečesa pač ne razumeš,… ne blejaj nekaj v tri dni.
Marsikateri rek in vedenje izvira iz antičnih časov in ima skriti pomen, ki ga pačmi več ne poznamo. Niso bili naši starodavni predniki tako zabiti, kot mislite, ker če bi bili, ne bi naredili piramid itd. Muslimani jih še danes ne bi bili sposobni narediti ali njim podobni, kot npr. črnci. Pozabljena starodavna znanost. Še namena ne poznajo, kaj šele kaj drugega. Nekaj si izmišljujejo, v resnici pa pojma nimajo. Samo še to čakam, da bo en rekel, da so jih čarovniki pričarali…
Ampak moram reči RES SI ŽLEHT,… ni čudno da je ves balkan neuspešen, reven, v bedi, ko ste pa vsi tako žleht in samo slabo privoščite in zlo vsem, ki vam niso všeč… Da vas ni sram v dušo. V resnici pa vi ne uspete, samo balkan pogledaš, greznica.
[/quote]
Pusti bedake, ki imajo možgane zamaščene s čevapčiči na kavčih. Ne zapravljaj energije z njimi.
In kaj je bilo? Sem naredila horarno karto zanjo, pač horarna astrologija, pa ni nič lepo prišlo, kot nek napad je prišlo, nekaj v zvezi ima tudi komunikacija ali “razmišljanje”. Samo te veje astrologije ne obvladam, to je tisto na prvi pogled. In da se bo v kratkem nekaj obrnilo v zvezi z njo, to najbrž pomeni izvedelo več.
[/quote]
Če kdo zares obvlada horarno astrologijo je to Ema Kurent. Ni mi mi sicer simpatična, ampak na tem področju jo občudujem. Za vse izginule je kar pravilno napovedala. Recimo, če so še živi ali že mrtvi. Tudi približno lokacijo. Mora imeti pa kar točne podatke. Upm, da se bo kdo nanjo obrnil, morda pa lahko kako pomaga.
Neki vam ni dobr. Obema.
Šlogarca… Sej pa ti sploh ne želim zlo. S čim?? Haloo??? Kaki izpadi so ti to?..😂😂 Od Omera je šejtan bježo. Demonizirana si.
A ne vidiš, da si hudič samo ti in nihče drug. Drugemu privoščiš zlo za nič slabega. Hudič si, cel balkan je poln takih ljudi kot si ti. Samo zlo znajo privoščiti, na ven pa vsi sladki. Hudičččč, nič drugega kot hudič…… Zapomni si to, drug drugemu jamo kapljete in tekmujete kdo jo bo več skopal. To je vse kar znate. Balkan, zlo.
[/quote]
Pusti bedake, ki imajo možgane zamaščene s čevapčiči na kavčih. Ne zapravljaj energije z njimi.
[/quote]
[/quote]
ja, sosed je rekel, da jo je videl ko se je mimo peljal, potem se je pa obrnil in šel nazaj, da bi jo pobral, ker je bilo kao ful mrzlo zjutraj, ona pa peš, pa je ni bilo več..Koliko km pa se je on peljal naprej, da je potem kar naenkrat ni bilo več, če misliš nekoga pobrat, se ustaviš takoj ali malo kasneje in obrneš, ali pač ne?? Da je ona lahko v tem času izginila..čuden mi je tale sosed, boljše zanj, da bi bil tiho.
Iz Jezusa so se norčevali, iz Mohameda tudi (ta jih je pol kr pobil)…. pa iz ne vem koliko znanih tudi, pa da se ne bi iz mene…. seveda nisem nič od tega, ampak če so se iz takih norčevali, pa da se ne bi iz mene, bi bilo res čudno.
[/quote]
Tudi Mati Tereza ni bila vsem vsec. Ne sekiraj se in ne ukvarjaj se s smetmi. Raje nabiraj bisere.
Kua bo eno dejte vejdlo ajga!!! Ko nimaš argumenta pa se u starost utakneš… Ne vem a misliš da sem ti zaviden??? Česa le? Ukvarjanja z okultizmom in satanizmom?? Želim ti zlo??? S čim? Da ti uputu dajem? Haha… Nisi mu všeč??? Sploh nimam čustev niti ne vrednotim nekoda iz 10. lige. 😂😂😂😂😂😂😂
Res vam je koprena na očima. Imate oči a nevidite. Imate uši a nečujete. Imate razum a ne kontate. Požrlo me bo od zavisti in razneslo od zlobe!!!
Zar do vas nije doprla vijest o onima koji još davno nisu vjerovali, pa su kobnost svoga iskusili – a još ih i patnja nesnosna čeka –
zato što su govorili kada su im poslanici njihovi jasne dokaze donosili: “Zar da nas ljudi upućuju?” I nisu vjerovali i glave su okretali
On im samo pušta do Dana kada će im oči ostati otvorene!
to će biti dan kada će vam biti jasno da ste sami sebe obmanuli
Tudi Mati Tereza ni bila vsem vsec. Ne sekiraj se in ne ukvarjaj se s smetmi. Raje nabiraj bisere.
[/quote]
hvala bogu za neslovence, ki ukinjajo slovenceljski incest med slovenceljni, zato slovenceljke raje dobesedno padajo na kolena pred neslovenci, prav imajo https://klip.si/video/video-darja-gajsek-na-svoji-poroki-padla-na-kolena-moz-jo-je-ganil-do-solz
Zato, ker imamo vedno več neslovencev.
[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.