Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Re: Pogrešana Simona Meglič

Re: Pogrešana Simona Meglič

Razen če je plavala v vodi več tednov.

Ne morem verjet, kako ste eni lahko tako žleht, primitivni, delate se norca iz pogrešanega človeka, iz živega bitja! A se sploh zavedate kako je njenim staršem hudo, ker ne vejo kje je hčerka???! A bi se isto odzvali če bi šlo za vašega otroka??? Eni ste res polni hudobije, niste č od človeka!

Zato ker

7 Jan 2021 23:45
slovenistan alkohol samomor korupcija je napisal/a: ↑In te ni nič sram, da živiš pri nas? Pri vseh državah na svetu prav k nam? Bi moralo TEBE biti sram. In strah, da živiš med takimi ljudmi……

Ravno pri južnakih opažam, da po tri generacije žive skupaj, skupaj dopustujejo itd.

Slovenci smo vsi bolj sami zase, pravi individualisti, vi pa živite kot kakšno krdelo đukel! Večinoma na naš račun!

Večkrat odšla, pa nazaj prišla.. Pa na tabletah je bila.. Pa povprečno lusna, okoli 45 let zgleda stara na slikah, podobna Miši Molk.. Itak se bo vrnila, saj kot sem videl imajo doma bogatijo, pa se krasne starše..

Je res, da je (bila) profesorica na srednji šoli?

Upam, da bodo šole še dolgo zaprte.

Dajte nehajte s svojimi predvidevanji odgovarjati! Ali misliš, da če bi bila res ona, ne bi policisti prej preverili pri svojcih? Se ti ne zdi, da ne bi dali v medije, če bi ugotovili, da gre za isto osebo? Pa piše, da je MORDA živela v Sloveniji, lahko pa v kakšni drugi vzhodnoevropski državi. To je le ena izmed možnosti.

Piiiiisda, nehaj pisati nekaj kao da je resnica. Matr, človek je pogrešan, starši jo iščejo, ne vedo, kaj se je zgodilo z njo, ti pa vehementno pišeš neke zaključke na podlagi svojih dveh možganskih celic ali kaj? Te ni nič sram?

Berem te članke in se čudim, koliko zlobe premore človek. Sram vas naj bo. Ženska je izginila. Ne znam si predstavljati njene bolečine in ne bolečine ter obupa njenih staršev. Imam otroka, molim, da me nikoli ne bi doletelo kaj takega. Ne vem, kako si drznete soditi o njej. Če ne moremo pomagati, je bolje molčati. Nikoli, res nikoli, nihče od nas ne ve, kdaj se mu bo zgodilo jutri, kje se mu bo zalomilo in ne bo zmogel več. Vsak naj še enkrat prebere svoj komentar in naj se globoko zamisli sam nad seboj.

Popolnoma se strinjam z vami

Daj ne bluzi teslo
Če je edinka ,si videl posestvo?
Kaj naj spoka in ga tebi.prepusti budalo !

Po govoricah sodeč je punc segla višje, kot je mentalno zmogla.

Punca? Ženska je stara 43 let, če iz firbca pogledaš njen fb, kot sem ga jaz, vidiš takoj, da nekaj ne štima…..

Punca? Ženska je stara 43 let, če iz firbca pogledaš njen fb, kot sem ga jaz, vidiš takoj, da nekaj ne štima…..
[/quote]

Ja punca ja, vsaj zame, pa še neporočena in brez otrok torej?
PS
FB je referenca za wannabe.

Nemčija je nevarna dežela za samska dekleta.
Simona ni dekle umorjeno v Nemčiji.
Ne širite napačnih informacij…

Zivjo,
A je še komu zelo znana ta ženska, a je bila mogoče kdaj po televiziji?
Njen obraz mi je tako zelo znan, pa lepa je zelo.
Spominja me na igralko Monico Bellucci!

Na Mišo Molk..

Pa nekaj v zvezi z glavo… več pa res ne morem napisati, ker to je le le astrologija in to so preresne zadeve. Nič ne vem namreč zagotovo, moj 6. čut mi pa ne dela. Ampak glede na mojo zaznavo, je še vedno med obema svetovoma.
[/quote]

Lahko pojasniš tvoj pogled “med svetovoma”, prosim? Je to fizično mrtva, a v svetlobo še ni prišla, njena energija je nekje ujeta?

Javi na kakšno astrološko delavnico – tam te naučijo, kako se oživi mrliča!

Ljudje bodo rade volje dobro plačali vsak uspeh!

Pozdravljeni

Ve kdo mogoč kako novo informacijo?

Zakaj vraga je uvoda tema izbrisana in prikazano, kot da sem jaz šel odpirat to temo?

kako je možno, da oseba kar izgine? Spet je članek o pogrešani Simoni na siol

A spet je izginila?

Odgovor na objavo uporabnika
Nostalgija, 08.01.2021 ob 10:22

Berem te članke in se čudim, koliko zlobe premore človek. Sram vas naj bo. Ženska je izginila. Ne znam si predstavljati njene bolečine in ne bolečine ter obupa njenih staršev. Imam otroka, molim, da me nikoli ne bi doletelo kaj takega. Ne vem, kako si drznete soditi o njej. Če ne moremo pomagati, je bolje molčati. Nikoli, res nikoli, nihče od nas ne ve, kdaj se mu bo zgodilo jutri, kje se mu bo zalomilo in ne bo zmogel več. Vsak naj še enkrat prebere svoj komentar in naj se globoko zamisli sam nad seboj.

ni čudno, nivo v slo pač

Ni mi jasno kaj dela policija, a ne vedo da se lahko ugotovi od kje se je nazadnje povezoval telefon na signal. Baje je še nekaj časa zvonil telefon. Če naši policajčki nič ne vejo naj gldaji ID DISKOVERI, tam se lahko učijo kako se išče izgubljena oseba

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4228, 10.03.2023 ob 16:48

Ni mi jasno kaj dela policija, a ne vedo da se lahko ugotovi od kje se je nazadnje povezoval telefon na signal. Baje je še nekaj časa zvonil telefon. Če naši policajčki nič ne vejo naj gldaji ID DISKOVERI, tam se lahko učijo kako se išče izgubljena oseba

Naši policajčki so tako neumni, da ko greš prijavit spletno prevaro, ti rečejo, da moraš nakazati lopovom še provizijo 10 %, ki jo zahtevajo goljufi (češ šele po tem, ko plačaš teh 10 % ti bodo vrnili denar), da te bodo začeli resno jemati, ker za njih (policaje) to še ni spletna prevara, čeprav obstaja 1001 dokaz, da gre za lažno spletno menjalnico.
Provizija se obračuna ob dvigu, ne tako, da ti prej nakažeš denar.
Seveda se je vse izkazalo za scam, ampak kako to policajem dopovedati, mi ni jasno. Še prijave ne morem narediti, ker so policaji tako butasti.
Za piko na i, pa vpišeš ob podjetku še scam. Pa ti reče, da si ti vpisal scam.

To je inteligenca policajev v Kranju. Zato pa imajo šiptarji nasproti policije pekarno in celo avtobusno postajo so kupili. Mokica pa to… policaji so preveč butasti, da bi dojeli kar je jasno otrokom v vrtcu….

Prvič dojameš vse vice o policajih. V bistvu je še slabše kot v vicih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close