Razglas
Preveč ti je virtuala zlezla pod kožo. Mogoče bi se res moral malo po bližnjih kelnarcah razgledat. Boš imel vsaj pravo predstavo o tem kako zgledajo ženske v fizični podobi, pa če se mal potrudiš, jim lahko zveš celo ime. To so ženske. Ne pa neke (f)a(n)tomske bikinke, ki nosijo ime po tihomorskem atolu, kjer so opravljali jedrske poskuse. :)[/quote]
Vsi čakamo, da narediš en pošten jedrski poskus . Seba z atomskim številom 111 je kot nalašč primeren za to – radioaktiven kot sam vrag …[/quote]
Hmm… Roentgenij? “Nezemeljski” element? Midva pa res nisva kompatibilna. To bi bila jedrska katastrofa z daljnosežnimi posledicami za vse forumkso občestvo. 🙂 Ampak baje da naj bi ga našli v zlatu – GOLDu. Hmmm… to bi lahko bila malce bolj stabilna kombinacija:)
Vsi čakamo, da narediš en pošten jedrski poskus . Seba z atomskim številom 111 je kot nalašč primeren za to – radioaktiven kot sam vrag …[/quote]
Hmm… Roentgenij? “Nezemeljski” element? Midva pa res nisva kompatibilna. To bi bila jedrska katastrofa z daljnosežnimi posledicami za vse forumkso občestvo. 🙂 Ampak baje da naj bi ga našli v zlatu – GOLDu. Hmmm… to bi lahko bila malce bolj stabilna kombinacija:)[/quote]
Gold-fish je pa izotop tega, ne me zajebavat ?
Hmm… Roentgenij? “Nezemeljski” element? Midva pa res nisva kompatibilna. To bi bila jedrska katastrofa z daljnosežnimi posledicami za vse forumkso občestvo. 🙂 Ampak baje da naj bi ga našli v zlatu – GOLDu. Hmmm… to bi lahko bila malce bolj stabilna kombinacija:)[/quote]
Gold-fish je pa izotop tega, ne me zajebavat ?[/quote]
Evo! Pa reci, da to ni KEMIJA! 🙂
Vse je relativno .
Se pa sprašujem, kako bi izgledalo, če ne bi bil zategnjen …?[/quote]
Niti ne, ker v tem trenutku menim, da to ni mogoče:). Torej alternativ ni:)). Moraš se naspati:).[/quote]
Res je – če sem napovedal, da za danes grem, potem bom to sedaj dokončno tudi naredil …
P.S.
Tisti , ki bo zadnji naj ne pozabi pogasnit luči !
Forum je zaprt za komentiranje.