Razglas
aja .. tukaj znane forumašice močno presegajo količino izločkov na letnem nivoju najbolj znane farme svinjine (Ihan) v njenih najboljših časih … vsaka posebe – dnevno
Preveč ti je virtuala zlezla pod kožo. Mogoče bi se res moral malo po bližnjih kelnarcah razgledat. Boš imel vsaj pravo predstavo o tem kako zgledajo ženske v fizični podobi, pa če se mal potrudiš, jim lahko zveš celo ime. To so ženske. Ne pa neke (f)a(n)tomske bikinke, ki nosijo ime po tihomorskem atolu, kjer so opravljali jedrske poskuse. :)[/quote]
Morda je sebo resnični svet tako razočaral, da se tam ne trudi več in vse stavi na “virtualo” :-)[/quote]
Potem pa najboljše, da je tudi on prijazen in počaka z Matkicem, da mu Marko da recept, ups, nasvet kako se tem stvarem streže. 🙂
Drugače pa meni nič jasno kaj se tukaj dogaja. Če se je Margot oni dan počutila kot truplo, ki ga je naplavilo v Canale Grande v pričo turistov, se jaz v tej “zgodbi”tukaj počutim kot morilec trupla iz kanala Grande. Vse skupaj je bolj kot ne neka beneška maškarada. Čakam, da padejo maske.
Bikinka, zate iz mojih trenutnih top 10 – zvočnike zelo na glas !!! in uživaj …
napača … crkne naj Bikini_ .. ne pa soseska — torej slušalke!![/quote]
Jaz itak skoraj cel dan hodim naokrog z wireless slušalkami. Mal radioaktivnosti me že ne bo pobralo. :)[/quote]
a crknt ti pa ne rata … štor babji
Kje pa skrivaš preostalih 9 komadov? Me zanima, kaj je uvrščeno po tvojem okusu med top 10 :-)[/quote]
Paa … recimo tole, ampak samo remix-ana verzija (original je zame prepočasen)
Kje pa skrivaš preostalih 9 komadov? Me zanima, kaj je uvrščeno po tvojem okusu med top 10 :-)[/quote]
Paa … recimo tole, ampak samo remix-ana verzija (original je zame prepočasen)
Roar[/quote]
Superca!
Lahko bi se pogosteje oglasila v temi lepa pesmica :)))
Forum je zaprt za komentiranje.