Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razglas

Razglas

aja .. tukaj znane forumašice močno presegajo količino izločkov na letnem nivoju najbolj znane farme svinjine (Ihan) v njenih najboljših časih … vsaka posebe – dnevno

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Haha WYWH 😀

GF in Calipso kaj sta pa kar naenkrat tako glasni? A se ponujate? :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne ponujam se, le komuniciram, nabiram nove komunikacijske in debatne izkušnje 🙂

Preveč ti je virtuala zlezla pod kožo. Mogoče bi se res moral malo po bližnjih kelnarcah razgledat. Boš imel vsaj pravo predstavo o tem kako zgledajo ženske v fizični podobi, pa če se mal potrudiš, jim lahko zveš celo ime. To so ženske. Ne pa neke (f)a(n)tomske bikinke, ki nosijo ime po tihomorskem atolu, kjer so opravljali jedrske poskuse. :)[/quote]

Morda je sebo resnični svet tako razočaral, da se tam ne trudi več in vse stavi na “virtualo” :-)[/quote]

Potem pa najboljše, da je tudi on prijazen in počaka z Matkicem, da mu Marko da recept, ups, nasvet kako se tem stvarem streže. 🙂

Drugače pa meni nič jasno kaj se tukaj dogaja. Če se je Margot oni dan počutila kot truplo, ki ga je naplavilo v Canale Grande v pričo turistov, se jaz v tej “zgodbi”tukaj počutim kot morilec trupla iz kanala Grande. Vse skupaj je bolj kot ne neka beneška maškarada. Čakam, da padejo maske.

Bikinka, zate iz mojih trenutnih top 10 – zvočnike zelo na glas !!! in uživaj …

Radioactive

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

nadomeščata ležeče policaje v tem času, ko prave odstranjujejo, da jih nebi plugi poškodovali

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

nadomeščata ležeče policaje v tem času, ko prave odstranjujejo, da jih nebi plugi poškodovali[/quote]

Za nekaj pa moram biti koristna na svetu, vsako delo je častno 🙂

Muchas Gracias! 🙂

napača … crkne naj Bikini_ .. ne pa soseska — torej slušalke!!

Kje pa skrivaš preostalih 9 komadov? Me zanima, kaj je uvrščeno po tvojem okusu med top 10 🙂

napača … crkne naj Bikini_ .. ne pa soseska — torej slušalke!![/quote]

Jaz itak skoraj cel dan hodim naokrog z wireless slušalkami. Mal radioaktivnosti me že ne bo pobralo. 🙂

napača … crkne naj Bikini_ .. ne pa soseska — torej slušalke!![/quote]

Jaz itak skoraj cel dan hodim naokrog z wireless slušalkami. Mal radioaktivnosti me že ne bo pobralo. :)[/quote]
a crknt ti pa ne rata … štor babji

Kje pa skrivaš preostalih 9 komadov? Me zanima, kaj je uvrščeno po tvojem okusu med top 10 :-)[/quote]

Paa … recimo tole, ampak samo remix-ana verzija (original je zame prepočasen)

Roar

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Morda bi se pa res splačal GF mal porukat zdj ko se je znebila sindroma sadni. Mal se pohvališ kok si močan pa da maš mišice pa bi bla hitro na hrbtu :)))

ne nas razočarati s padcem za neskončno nivojev … pliz

Jaz itak skoraj cel dan hodim naokrog z wireless slušalkami. Mal radioaktivnosti me že ne bo pobralo. :)[/quote]
a crknt ti pa ne rata … štor babji[/quote]

Imam še časa za to, se mi ne mudi.

Ampak kakorkoli smo se natezali s Sadnim – bil pa je karakter – ko je rekel da gre, je izginil … le da se sprašujem v kakšni “reinkarnaciji” se je vrnil tule med nas, pa še vemo ne, da sploh ni nikoli šel …

Kje pa skrivaš preostalih 9 komadov? Me zanima, kaj je uvrščeno po tvojem okusu med top 10 :-)[/quote]

Paa … recimo tole, ampak samo remix-ana verzija (original je zame prepočasen)

Roar[/quote]

Superca!

Lahko bi se pogosteje oglasila v temi lepa pesmica :)))

Kaj je s tabo človek?? Kakšen sindrom sadni?

Mene samo pusti pri miru…

Kaj je s tabo človek?? Kakšen sindrom sadni?

Mene samo pusti pri miru…[/quote]

To je verjetno mislil, da si zjutraj za zajtrk kakšne sadne napitke pripravljaš … če pretiravaš s količino , bi pa znal bit problem …

Veliko žensk pali na športni karakter. Nekatre tudi na športni karakter avtomobila, če že mišic ni. 🙂

Haha WYWH ti si pa razpoložen danes 😀

GF kdo ti pa kaj hoče. Zamoti se s čim pa ti ne bo dolgčas 🙂

Kr dej se:). Meni ni dolgčas, samo tvoje palamudenje mi ne paše.

Kr dej se:). Meni ni dolgčas, samo tvoje palamudenje mi ne paše.[/quote]

Mene, lepo prosim, v vajine spore ne mešajta .

Sej nikjer ne piše, da moraš brat. Je en kup tem tukaj. Če si interesentka za sex se javi na privat drugače pa ne sitnari 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close