Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razglas

Razglas

Po temeljitem premisleku in nasvetih uporabnikov, ki jih zelo cenim to sta entip in poet pa tudi, ker je tako željo izrazila tudi uporabnica Bikini na tem mestu svečano razglašam:

Da se dokončno in nepreklicno odrekam svoji dolgoletni simpatiji Bikini.

Obrazložitev: S konstantnim odklanjanjem moje ljubezni in izkazovanjem sovražnosti in včasih celo groženj do mene sem se odločil, da nama skupna življenjska usoda ni namenjena tako, da sem se odločil, da se ji odpovem kot svoji simpatiji.

Primorska 12. 11. 2013

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Go, go Seba, tako se govori:-) Imaš mojo podporo!

Bravo seba… zdaj pa raje navijačico zahaklaj 🙂

Hahaha…dolgoletna simpatija….človek nehote pomisli, da se poznata še iz osnovnošolskih klopi 🙂

Ma kje… bojda je že v vrtcu tekal za njo in jo vlekel za kitke… ona pa je že takrat gledala za enim direktorjevim sinčkom, ki ga je oči z BMWejem pripeljal… 🙂

Ma kje… bojda je že v vrtcu tekal za njo in jo vlekel za kitke… ona pa je že takrat gledala za enim direktorjevim sinčkom, ki ga je oči z BMWejem pripeljal… :)[/quote]

Zmotil si se, Bikini_ prezira vse, ki so kakorkoli povezani z znamko bmw 🙂

Seba, vem, da boli in skeli, ampak treba je živeti naprej in tudi pustiti Bikini, da svobodno zadiha in uživa v objemu najdražjega….Tudi zate nekje raste cvet, ki čaka, da ga zaliješ s svojo cevjo..ups..ljubeznijo:)

enTip, bodi tiho!

Ma kje… bojda je že v vrtcu tekal za njo in jo vlekel za kitke… ona pa je že takrat gledala za enim direktorjevim sinčkom, ki ga je oči z BMWejem pripeljal… :)[/quote]

Zmotil si se, Bikini_ prezira vse, ki so kakorkoli povezani z znamko bmw :)[/quote]

To pa zato, ker jo enkrat ko je deževalo ta tipček ni povabil, da bi jo z očijem zapeljala domov…
To je potem za 101 del telenovele, ko se Bikini spominja mladih dni :), vsa objokana in z razmazano maskaro…

enTip, bodi tiho![/quote]

Kaj sem spet rekel? 🙂

Zmotil si se, Bikini_ prezira vse, ki so kakorkoli povezani z znamko bmw :)[/quote]

To pa zato, ker jo enkrat ko je deževalo ta tipček ni povabil, da bi jo z očijem zapeljala domov…
To je potem za 101 del telenovele, ko se Bikini spominja mladih dni :), vsa objokana in z razmazano maskaro…[/quote]

Škoda čitanja, ni izpadlo duhovito, lahko bi se bolj potrudil 🙂

To je potem za 101 del telenovele, ko se Bikini spominja mladih dni :), vsa objokana in z razmazano maskaro…[/quote]

Škoda čitanja, ni izpadlo duhovito, lahko bi se bolj potrudil :)[/quote]

🙂 kdo bi tebe zadovoljil? 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=qeY1mkXqKgk

Ja, ja, če te že zanima, ko je mene fotr pripeljal z avtom na nek popoldanski nastop v šolo, je moj sošolec pri mojih 12 letih rekel, da se bo pročil z mano, da bo imel tak in tak avto.
Pa se seveda ni. In tudi meni pri tipih ni bil nikoli pomemben pleh.

In kot sem že napisala v eni drugi temi: “Seba je čisto ok fant, vam ga priporočam za virtualno “simpatiranje”. 🙂 Ampak moje srce je oddano in bije za drugega. In jaz proti temu nič ne morem. Pa še pred Bogom sem se zaobljubila, da bom zvesta in ljubeča žena, združena v eno s svojo sorodno dušo. In kar je Bog združil, naj človek ne ločuje! Amen. Aleluja. 🙂 “

Škoda čitanja, ni izpadlo duhovito, lahko bi se bolj potrudil :)[/quote]

🙂 kdo bi tebe zadovoljil? :)[/quote]

Milijardni ček v € 🙂

Ja fanta in punci res boli in skeli. Ampak kaj čmo gremo naprej. 🙁

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tebi Seba pa želim vso srečo pri iskanju prave virtualne simpatije. Sem ti že dolgo nazaj (nekaj let, haha) rekla, da si nikar ne zapiraj vrat s preklicom razpisa. 🙂

Ja, ja, če te že zanima, ko je mene fotr pripeljal z avtom na nek popoldanski nastop v šolo, je moj sošolec pri mojih 12 letih rekel, da se bo pročil z mano, da bo imel tak in tak avto.

In kot sem že napisala v eni drugi temi: “Seba je čisto ok fant, vam ga priporočam za virtualno “simpatiranje”. 🙂 Ampak moje srce je oddano in bije za drugega. In jaz proti temu nič ne morem. Pa še pred Bogom sem se zaobljubila, da bom zvesta in ljubeča žena, združena v eno s svojo sorodno dušo. In kar je Bog združil, naj človek ne ločuje! Amen. Aleluja. 🙂 “[/quote]

Saj ni združil bog, združil je le duhovnik, ki je pač samo človek 🙂 In kar človek v imenu boga združi, lahko tudi razdruži, a ne? 🙂

In kot sem že napisala v eni drugi temi: “Seba je čisto ok fant, vam ga priporočam za virtualno “simpatiranje”. 🙂 Ampak moje srce je oddano in bije za drugega. In jaz proti temu nič ne morem. Pa še pred Bogom sem se zaobljubila, da bom zvesta in ljubeča žena, združena v eno s svojo sorodno dušo. In kar je Bog združil, naj človek ne ločuje! Amen. Aleluja. 🙂 “[/quote]

Saj ni združil bog, združil je le duhovnik, ki je pač samo človek 🙂 In kar človek v imenu boga združi, lahko tudi razdruži, a ne? :-)[/quote]

Pri meni je to drugače. Kako je pri drugih pa me ne zanima.

Lepo napisano, še kakšen pravi dedec iz MON-a bi se raznežil ob teh besedah…seveda prikrito v samoti svojih štirih sten..:)

Dober spomin! Res je! Drži kot pribito. 🙂

Saj ni združil bog, združil je le duhovnik, ki je pač samo človek 🙂 In kar človek v imenu boga združi, lahko tudi razdruži, a ne? :-)[/quote]
Ne, ne. Združil ju je bog oziroma življenje, ki ju je pripeljalo skupaj. Pri tem pa duhovnik nima nič. On je samo dal “žegn”. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lepo napisano, še kakšen pravi dedec iz MON-a bi se raznežil ob teh besedah…seveda prikrito v samoti svojih štirih sten..:)[/quote]

Ah, ja, sem tudi jaz pisla pesmi človeku, ki jih ni bil vreden. Potem me je pa srečala pamet, odprla sem srce in dovolila, da se mi zgodi ljubezen.
Seveda ima tudi bolečina svoj čar. Predvsem zna bit bolj inspirativna kot sreča. Ampak človek mora težit k dobremu in boljšemu, ne k samodestrukciji.

Bikini, saj te razumem. Samo ta stavek mi ni bil nikoli všeč.

Pri meni je to drugače. Kako je pri drugih pa me ne zanima.[/quote]

🙂 kdo bi tebe zadovoljil? :)[/quote]

Milijardni ček v € :-)[/quote]

Abramovič bo potlej pravi zate…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close