Pušenjak je res pameten
Žaljiv si ti, tudi takrat, ko nimaš nobenega (dokazljivega) razloga!
Gazela. je napisala menda Pušenjakovo trditev, nedokazano.
Mi smo pisali vsak svoje videnje za katero ti nisi imel dokaza, da ne obstaja saj nas niti ne poznaš ne pa da bi nam še dokazoval kaj kdo vidi v napisanem!
Če vsega tega nisi imel kaj si šel sploh pisat vse te klobase! Še več! Ti še drugim očitaš.
Saj če se tebi ne piše kar ni dokazano, potem NE piši, druge pa pusti pri miru s svojimi nedokazanimi trditvami, ok?
Me veseli, da se ti ne da več pogovarjat, ker tole ni nikomur podobno.
Samo zdraho zdrahi in kerg nastaja, če/ko človek še sam sebe na razume…[/quote]Ej dej ti še sebe mal poglej, ker na čase si še veliko slabši…pametnjakovič…res si en mali otrok.[/quote]
Tako je, se strinjam.
Ničesar s tem nisi dokazal, če si še enkrat povzel že itak na začetku citiran izrek in ga še enkrat povzel s svojim videnjem. s tem se ne dokazuje… to je “dogmiranje”, ki pa je daleeeeč od dokazovanja.[/quote]
Gre se za izražanje mnenja o tem, kaj je nekdo rekel. Če jaz povem svoje mnenje o tem, ti tega ne rabim dokaz, ker je že samo moje mnenje dokaz. Saj ne dokazujemo tega, kaj je on dejansko mislil s tem, ampak se gremo, kako je kdo razumel. Itak pa si iz preproste šale zanetil vojno.[/quote]
Ma nemoj? Morda pa nisi (nista) razumela šale z druge strani in morda sta zanetila vojno. Tako jaz razumem in ne rabim dokazovat, da je tako.
To potem pomeni, da ženske premalo vlagajo v moške in s tem v kakovost vseh, če se potem moški gredo raje pobijat in uničevat.
Zadovoljen moški ne bo šel v vojno.
Ženske preveč mislijo le nase in v lastno korist, moški pa se potem obupani pobijajo. :)[/quote]
Predvsem njihove matere, na katere pa spet vplivajo moški. Moški imamo pomembno vlogo. 😉
Tole ni bila nobena šala, malo te spomin daje, kot vedno, ko te ulovimo. Preložiš odgovornost na druge, ko ne zmoreš prenesti kritike.
Tole ni bila nobena šala, malo te spomin daje, kot vedno, ko te ulovimo. Preložiš odgovornost na druge, ko ne zmoreš prenesti kritike.
[/quote]
Lepo si se opisal. ;)[/quote]
Stara šala. 🙂
[/quote]
Mene nisi ulovil s citiranjem. Raje citiraj zakaj sem to napisal, pa mogoče si preberi še kak zapis prej in če imaš vsaj procent razumevanja kot se hvališ boš morda dojel. Sicer dvomim ampak poskusiš pa lahko…
[/quote]
Mene nisi ulovil s citiranjem. Raje citiraj zakaj sem to napisal, pa mogoče si preberi še kak zapis prej in če imaš vsaj procent razumevanja kot se hvališ boš morda dojel. Sicer dvomim ampak poskusiš pa lahko…[/quote]
Kaj bi poskušal, itak je bil le hec, kot praviš. Torej bi se trudil zamanj.
Mene nisi ulovil s citiranjem. Raje citiraj zakaj sem to napisal, pa mogoče si preberi še kak zapis prej in če imaš vsaj procent razumevanja kot se hvališ boš morda dojel. Sicer dvomim ampak poskusiš pa lahko…[/quote]
Kaj bi poskušal, itak je bil le hec, kot praviš. Torej bi se trudil zamanj.[/quote]
Dober poskus, da se izvlečeš. Mogoče bo celo kdo nasedel in ti verjel. Vsaj eden in uspel si…
Forum je zaprt za komentiranje.